NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τελευταίο καιρό πήγαινα στο Rits Famous ,όχι πολλά πράγματα 3 με 4 ποτά μια στρίπερ και δρόμο , χωρίς χορούς , το έπαιζα κάπως μήπως και την βγάλω έξω , την λένε Alina από Λιθουανία ,πολύ καλή όχι όμως και το top του μαγαζιού ,μετά από 3 βραδιές που έσκαγα από 150 ευρώ ,τις ζήτησα να πάμε για φαγητό μετά που θα έκλεινε το μαγαζί, η πουτανιτσα μου ζήτησε να τις ανοίξω μια Moet ,καθημερινή , στο μαγαζί βαράγανε μύγες,μετά από καμια ώρα που τελειωνε και η σαμπάνια , φεύγανε μια μια τα κορίτσια,ξημέρωνε ,είχε πάει να αλλάξει ,περίμενα 10 λεπτά , τίποτα , 20 λεπτά τίποτα , φεύγανε σχεδόν όλοι ,φωνάζω ένα σερβιτόρo και τον ρωτάω , η Alina που είναι του λέω ,μου δείχνει το καναπέ το παλικάρι , και τι βλέπω , κοιμόταν το μαλακισμένο,τις λέω να φύγουμε , μούγκριζε στα Ρωσικα , ούτε που κατάλαβα , μετά από κάνα 2 λεπτό ,σκάει μύτη ένα βουνό , ισα με 180 κιλά χόντος,τρέχει τίποτα μου λέει , θες κάτι , όχι ρε φιλε του λέω,το μαγαζί έκλεισε μου λέει , πρέπει να φύγεις ,τι σήκωσε στα χερια και βγήκε έξω , την φόρτωσε στο αυτοκίνητο του και έγινε καπνός,ομόλογω ότι ένιωθα λίγο μαλάκας ,τελικά ποιοι γαμάνε τις στρίπερ , τα πολλά λεφτά , τα αφεντικά , η οι μπράβοι ...?