ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Ετσι που ναι,μονο ο σκυλος το αντεχε!!!!
Μη το λες.Πολλες εμφανισημες γυναικες βγαζουν φωτογραφιες με σκυλους σε πολυ κοντινες περιπτυξεις,μεχρι και φιλια στο στομα.
η φονσου εχει τσοντα με αλογο η μουφσα ειναι αυτο?
Σοφτ ερωτικη ταινια του 70 απο τις πολλες που γυριζονταν τοτε.Και για την Βινα Ασικη εχουν πει αλλα δεν υπαρχει περαν των τριων γυμνων σκηνων.Η παρανοηση ισως υπηρξε λογω του οτι στις κινηματογραφικες αιθουσες που προβαλονταν οι σοφτ ταινιες,παρεμβαλονταν σκηνες σκληρου πορνο,ασχετες προς την ταινια,προς τερψιν του φιλεθεαμονος κοινου.η φονσου εχει τσοντα με αλογο η μουφσα ειναι αυτο?
Εγω είμαι αυτος!!!!αυτη με σκυλο...κ ο αλλος γαμαγε κοτες
α μπραβο ναι κ προσπαθουσα να θυμηθω...Εγω είμαι αυτος!!!!
Γιατι αλλαξες ΑΒΑΤΑΡ?α μπραβο ναι κ προσπαθουσα να θυμηθω...
ο ιδιος ειναι σε αλλη φωτο απλα.. ;)Γιατι αλλαξες ΑΒΑΤΑΡ?
Ο άλλος ηταν μεγαλη μορφη...
κριμα...Σοφτ ερωτικη ταινια του 70 απο τις πολλες που γυριζονταν τοτε.Και για την Βινα Ασικη εχουν πει αλλα δεν υπαρχει περαν των τριων γυμνων σκηνων.Η παρανοηση ισως υπηρξε λογω του οτι στις κινηματογραφικες αιθουσες που προβαλονταν οι σοφτ ταινιες,παρεμβαλονταν σκηνες σκληρου πορνο,ασχετες προς την ταινια,προς τερψιν του φιλεθεαμονος κοινου.
εγω η πρωτη τσοντα που ειχα δει στην πεμπτη δημοτικου ηταν με ζωα και ανωμαλίες,γερμανικηΘυμάμαι τέλη δεκαετίας 80 ,αρχές 90, θρυλικές εποχές των τσοντο-βινεοκλαμπ ,πολλές ταινίες με ζώα και με καλές γκόμενες....Άλογα, σκυλιά κτλ..
εγω η πρωτη τσοντα που ειχα δει στην πεμπτη δημοτικου ηταν με ζωα και ανωμαλίες,γερμανικη
ειχα παθει σοκ :-
εγω η πρωτη τσοντα που ειχα δει στην πεμπτη δημοτικου ηταν με ζωα και ανωμαλίες,γερμανικη
ειχα παθει σοκ :-
καλα δεν είμαι γενικως,αλλα τασεις κτηνοβασίας δεν εχωΤυπε εισαι καλα τωρα?Το ξεπερασες? :S