dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
στο mma δεν υπηρχαν κατηγοριεςΌταν ξεκίνησαν νομίζω ότι ήταν μία κατηγορία δεν υπήρχε lightweight heavyweight στις αρχές.
στο mma δεν υπηρχαν κατηγοριες
Μαλλον σε πολλους εδω μεσα τα κομπλεξ και τα ξεκατινιασματα τρεχουν απο το στομα τουςΣε ολους αυτους η ντοπα τρεχει ακομα και απο τα ρουθουνια αισχος! θα ηθελα να τους αφισεις χωρις ντοπα(αυξιτικες,ντιαναμπολ,ορμονες,τεστοστερονες) τα οποια καταναλωνουνε σε τρομακτικες ποσοτητες κανα χρωνο και να μπεις να τους δερνεις μαζι με αλλους 10! μηλαω για κτηνοι παλαιστες,ξυλοδαρτες,κικμποξεροεπαγγελματιες μεχρι τσουτσεκια φουσκοτους εξω στο δρομο... χωρις ντοπα θα θελα να τους δω ολους αυτους!
Μαλλον σε πολλους εδω μεσα τα κομπλεξ και τα ξεκατινιασματα τρεχουν απο το στομα τους
Φιλε μου τον Μιχαλη τον ξερω προσωπικα δεν το παιζει μαγκας και δεν πειραζει κανεναν ειναι αθλητης που εκπροσωπεί την χωρα σου και πολυ συνεσταλμενο ατομοκαλα οκ! να και ο συνετιστης! εχω κομπλεξ τυπε γιατι με βαραγανε μικρο οι φουσκοτοι!
Αξιος ο Μιχαλης που δοξαζει την Ελλαδα.Οποιος ελαχιστα κατεχει απο το σπορ θα ξερει οτι με αντιπαλο που ειναι 25-30 κιλα βαρυτερος ενα κεφαλι πιο ψηλος εχει πιο μακρια χερια και ποδια και μεγαλυτερο διασκελισμο δεν παλεύεται. Ο δικος μας τολμησε και εχασε με αξιοπρεπεια. Αμεσως εβγαλαν μερικοι τα σκατοφτυαρα και αρχισαν να θαβουν.
Αξιος ο Μιχαλης που δοξαζει την Ελλαδα.Οποιος ελαχιστα κατεχει απο το σπορ θα ξερει οτι με αντιπαλο που ειναι 25-30 κιλα βαρυτερος ενα κεφαλι πιο ψηλος εχει πιο μακρια χερια και ποδια και μεγαλυτερο διασκελισμο δεν παλεύεται. Ο δικος μας τολμησε και εχασε με αξιοπρεπεια. Αμεσως εβγαλαν μερικοι τα σκατοφτυαρα και αρχισαν να θαβουν.