apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
O αράπης του ρίχνει 2 κεφάλια με κατι κανιά όσο το μπόι του Ζαμπίδη...Είναι και 6 χρόνια μικρότερος και φαίνεται (και είναι) πολύ πιο γυμνασμένος και γρήγορος...Λογικό το αποτέλεσμα...Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...
Το μεγάλο μειόνεκτημα του Ζαμπίδη ανέκαθεν ήταν το ύψος του και οτι δεν χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου τα πόδια του...Γι αυτό και δεν ήταν και ούτε και θα γινει ΤΟΠ, αν και είναι πολύ καλός και αξιοπρεπής αθλητής...
Ετσι ακριβώς .. όποτε τον πλησίαζε τον Ολλανδό μπας και τον στριμώξει , αυτός τον απωθούσε με τις αρίδες του για πλάκα . Οσοι παίζετε videogame , τον ξέρετε τον Dhalsim , έτσι δεν είναι ? Ε για τέτοια κατάσταση μιλάμε ...
τυπε ετσι την ειχε πατησει και ο ροκυς στο νο3
στην ρεβανς θα κανει τετοια προπονηση και θα τον γαμησει τον μαυρολλανδο
Αλλα και τα 50.000 δολαρια(ετσι ακουσα στην τηλεοραση) της τριτης θεσης καλα ητανε!!!...Και μενα, αν μου εδιναν 50.000 δολαρια θα καθομουνα να φαω ξυλο!!!
Ρε μημπως βγαζετε ζηλεια;;...Ο Μιχαλακης ειναι οικονομικα φτιαγμενος απο το αθλημα...και τα γυμναστηρια του και τα παντα ολα!!Τι αλλο να κανει το παιδι;;;.Με το που εχασε ενα αγωνα αμεσως να πεσουμε πανω του!!!....Εκτιμω οτι ισως να το ενιωθε και ο ιδιος οτι θα της ετρωγε..... αν ειχε παρακολουθησει παιχνιδια του αντιπαλου του στο παρελθον!!Δεν ενημερωθηκε για το Ιστορικο του Ολλανδου;;;....Αλλα και τα 50.000 δολαρια(ετσι ακουσα στην τηλεοραση) της τριτης θεσης καλα ητανε!!!...Και μενα, αν μου εδιναν 50.000 δολαρια θα καθομουνα να φαω ξυλο!!!
Όταν ξεκίνησαν νομίζω ότι ήταν μία κατηγορία δεν υπήρχε lightweight heavyweight στις αρχές.αν εβλεπες οντως k1 θα ηξερες οτι υπαρχουν κατηγοριες βαρους σε ολα τα combat sports
ο ροκυς εκανε γαματη προπονηση ρε τυπεΡε παιδια στα Ροκυ ο Σταλονε έτρογε το ξυλο της αρκούδας και δεν καταλάβαινε τιποτα αυτοί μόλις φάνε καμία καλή παιφτουν ΚΟ. Εδώ τον Ροκυ τον δερνανε 15 γυρους και τον ειχαν κλησει και τα δύο μάτια και δεν εβλεπε και είπε cut me Mick!
Μα τι ξενερα ήταν αυτό ... ενώ παλιά εβλεπες τον Ταισον με τον Λουις και χεζοσουν από τον φοβο σου μονο που τους εβλεπεςο ροκυς εκανε γαματη προπονηση ρε τυπε
αυτοι εδω ειναι ολο φαρμακο και μαλακιες
Αλλη αντοχή ο Ρόκυ .....εξάλλου όπως είχε πει και ο Ντράκο , " είναι σαν να βαράω σίδερο" .
Φτιαγμένος από ατσάλι ήταν ο κερατάς , τι να καταλάβει .