+1000000Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι από τα καλύτερα παιδιά... φοβερός χαρακτήρας, μεγάλος αθλητής και μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις!!!
Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές μας... Συνεσταλμένος, σεμνός, με εξαιρετικό επίπεδο και είναι πάντα μακρυά από τις αλητείες για τις οποίες ενδεικνύεται το άθλημα του...
Κανένας, όσο μεγάλος αθλητής και αν είναι... δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τις νίκες... Μια ήττα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μειώσει το παρελθόν αυτού του μεγάλου αθλητή...
Αμάν εμείς οι Έλληνες... αμάν... μόνοι μας τρωγόμαστε και βγάζουμε τα μάτια... Σαν τα κοράκια περιμένουμε να κάνει κάποιος μια στραβή για να του βγάλουμε τα μάτια... Δε γινόταν δηλαδή να ανοίξει ένα θρέντ με τίτλο... {Δεν πειράζει Iron Mike...μαζί σου...}... έπρεπε να ανοίξει το... (Πάλι τις έφαγε ο Mike}... Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ... είμαστε τελικά άξιοι της μοίρας μας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τις έφαγε ξανά ο Ζαμπίδης ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωριάρης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 330
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Δεν ξερω πως ειναι δυνατον να εισαι 1,85 και 69 κιλα εγω ειμαι 1,83 στεγνος και ειμαι 90 κιλα
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε μεγάλε? 69,900 kg ακριβώς είναι και οι 2
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πρώτον, όποιος παίζει ξύλο συνεχώς θα φάει κιόλας, δεν θα ρίξει μόνο, οπότε λογικά πάλι τις έφαγε ο Ζαμπίδης αφού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Δεύτερον, φαίνεται σαν να είναι διαφορετικής κατηγορίας οι αθλητές.
Τρίτον, ο Ολλανδός πλεονεκτεί διότι έχει πολύ μακριά άκρα και χτυπά από μακριά ενώ οι αντίπαλοι πρέπει να τον πλησιάζουν να τον χτυπήσουν.
Τέταρτον (που πάει σε εσένα) πρέπει να είσαι πολύ μυώδης για να είσαι στεγνός με 1,83 και 90 κιλά. Τί ποσοστό λίπους έχεις;
Τρίτον, ο Ολλανδός πλεονεκτεί διότι έχει πολύ μακριά άκρα και χτυπά από μακριά ενώ οι αντίπαλοι πρέπει να τον πλησιάζουν να τον χτυπήσουν.
Δεν ξερω πως ειναι δυνατον να εισαι 1,85 και 69 κιλα εγω ειμαι 1,83 στεγνος και ειμαι 90 κιλα
Τέταρτον (που πάει σε εσένα) πρέπει να είσαι πολύ μυώδης για να είσαι στεγνός με 1,83 και 90 κιλά. Τί ποσοστό λίπους έχεις;
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πρώτον, όποιος παίζει ξύλο συνεχώς θα φάει κιόλας, δεν θα ρίξει μόνο, οπότε λογικά πάλι τις έφαγε ο Ζαμπίδης αφού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Στεγνός θα εννοεί χωρίς κοιλιά.. Διαφορετικά πρέπει να είσαι μπόντυμπίλντερ με πολλά χρόνια σε βαρύ φαρμάκι..
Επισκέπτης
ο ζαμπιδης αυριο αν ανεβει με τον μπιτακο θα μαζεψει πολυ πραμα...
ειναι μεγαλος και καλος αθλητης αλλα με πολυ προμοσιον και υπερεκτιμημενος...
xaxaxaxaxaxaxax xaxaxaxax
ο μπιτακος της μαζευε απο ερασιτεχνες σε sparing τον 3 γυρων και θα πλακωσει το ζαμπιδη? εδω γελαωωω!!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στεγνός θα εννοεί χωρίς κοιλιά.. Διαφορετικά πρέπει να είσαι μπόντυμπίλντερ με πολλά χρόνια σε βαρύ φαρμάκι..
Εγώ που είχα φθάσει σε αθλητικό επίπεδο ποσοστού λίπους (11%) ήμουν 86,5 κιλά με ύψος 1,88.
Τώρα πώς κάποιος θα ήταν τότε 5 πόντους κοντύτερος και 3,5 κιλά βάρύτερος και θα ήταν απλά στεγνός κι όχι τούμπανο, μόνο αυτός το ξέρει...
Αυτό που λες είναι λογικό πάντως. Ένας καλός μπόντυ-μπίλντερ θα ήταν 7 κιλά βαρύτερος του ύψους του που λέμε...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
ποιος κερδισε τον τελικο χτες παιδια? ο σκυλαραπας ο ολλανδος η ο ουκρανος?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αντι να ειχες κομπλεξ να πηγαινες κανα γυμναστηριο,καμια πολεμικη τεχνη.καλα οκ! να και ο συνετιστης! εχω κομπλεξ τυπε γιατι με βαραγανε μικρο οι φουσκοτοι!
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
τ΄αρχίδια μας κουνιούνται, δεξιά και αριστερά, και αυτός θαρεί πως είναι σταφύλια ροζακιά.
Δεν πάει να γαμηθεί και ο Ζαμπίδης
Δεν πάει να γαμηθεί και ο Ζαμπίδης
ηταν 69 κιλα την ωρα του ζυγιματος, οχι την ωρα του αγωνα . ;)
Μονο ενας ηταν που κοιταγε στα ματια αθλητες επιπεδου Ερνεστο Χουστ.Ο Μεγιστος Παρης Βασιλικος
Επισκέπτης
Το Κ1 πλεον εχει ξεπεσει,καμια σχεση με το αθλημα που αγαπησαμε στις αρχες της δεκετιας του 2000 και για αυτο ο τελικος εγινε στην Ελλαδα,πλεον ολοι οι καλοι αθλητες εχουν παει στο UFC.
O Zαμπιδης για τα Ελληνικα δεδομενα ηταν ενας καλος κικμποξερ,η διαφορα που σας ξεφευγει ειναι οτι το χτεσινο ηταν Κ1 max δηλαδη αθλητες με οριο στα κιλα,στους τελικους του Κ1 δεν υπαρχει οριο κιλων και για αυτο ο Ζμπιδης δεν θα ειχε ποτε τυχη με αθληες σαν τον Λεμπανιε,Χουστ,Μπογιανσκι,Πιτερ Αρτς κτλ,απο οτι θυμαμε ομως ο Ζαμπ ειχε παρει μερος σε τελικο Κ1 στην Ιαπωνια και ειχε αποκλειστει (αδικα) στους 8 απο εναν Ιαπωνα.
O Zαμπιδης για τα Ελληνικα δεδομενα ηταν ενας καλος κικμποξερ,η διαφορα που σας ξεφευγει ειναι οτι το χτεσινο ηταν Κ1 max δηλαδη αθλητες με οριο στα κιλα,στους τελικους του Κ1 δεν υπαρχει οριο κιλων και για αυτο ο Ζμπιδης δεν θα ειχε ποτε τυχη με αθληες σαν τον Λεμπανιε,Χουστ,Μπογιανσκι,Πιτερ Αρτς κτλ,απο οτι θυμαμε ομως ο Ζαμπ ειχε παρει μερος σε τελικο Κ1 στην Ιαπωνια και ειχε αποκλειστει (αδικα) στους 8 απο εναν Ιαπωνα.
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Άψογη ανάλυση!!Το Κ1 πλεον εχει ξεπεσει,καμια σχεση με το αθλημα που αγαπησαμε στις αρχες της δεκετιας του 2000 και για αυτο ο τελικος εγινε στην Ελλαδα,πλεον ολοι οι καλοι αθλητες εχουν παει στο UFC.
Επισκέπτης
O αγαπημενος μου απο την εποχη που το Κ1 ηταν στα πανω του.
Ηρεμη δυναμη...
Ηρεμη δυναμη...
Επισκέπτης
Να προσθεσω οτι ο Ζαμπιδης ηταν γενικα ενας καλος αθλητης με σεβασμο απο τους αντιπαλους του,στο Κ1 max μια εποχη ηταν στους top10 και δεν ειναι λιγο πραγμα για εναν Ελληνα αθλητη ομως αλλο αυτο και αλλο οτι ειναι απο τους καλυτερους κικμποξερ στον κοσμο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος τυπεΤο Κ1 πλεον εχει ξεπεσει,καμια σχεση με το αθλημα που αγαπησαμε στις αρχες της δεκετιας του 2000 και για αυτο ο τελικος εγινε στην Ελλαδα,πλεον ολοι οι καλοι αθλητες εχουν παει στο UFC.
το μελλον ειναι το UFC
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε κανεις δεν διαφωνειΝα προσθεσω οτι ο Ζαμπιδης ηταν γενικα ενας καλος αθλητης με σεβασμο απο τους αντιπαλους του,στο Κ1 max μια εποχη ηταν στους top10 και δεν ειναι λιγο πραγμα για εναν Ελληνα αθλητη ομως αλλο αυτο και αλλο οτι ειναι απο τους καλυτερους κικμποξερ στον κοσμο.
και τον εχουμε εκθειασει κατα καιρους
αλλα το χτεσινο ηταν διασυρμος πως να το κανουμε
Επισκέπτης
Αν το βλεπεις σαν κλωστομπουνι-καρεκλιες στον δρομο ειναι διασυρμος,αν το βλεπεις σαν αθλητικη αναμετρηση απλα εχασε απο εναν νεοτερο και καλυτερο αντιπαλο.τυπε κανεις δεν διαφωνει
και τον εχουμε εκθειασει κατα καιρους
αλλα το χτεσινο ηταν διασυρμος πως να το κανουμε
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26