Επισκέπτης
(00:54:46) ektor_lopez: αρχισε τα καυλα μου παλι η αλληΠες τα καύλα μου..πούτσα και ξύλο θέλουμε ΜΟΝΟ.
(00:54:46) ektor_lopez: αρχισε τα καυλα μου παλι η αλληΠες τα καύλα μου..πούτσα και ξύλο θέλουμε ΜΟΝΟ.
Πες τα καύλα μου..πούτσα και ξύλο θέλουμε ΜΟΝΟ.
εσυ εισαι πανω απο 100??καλέ μην ανοίγεις τα φύλα σου, θα σου κάνουνε ξερή
(00:54:46) ektor_lopez: αρχισε τα καυλα μου παλι η αλλη
σε λαθος μοναδες μετρησης βασιζεσαι τυπε....
Μου αρέσει που βγάζεις εκτός τον εαυτό σου!!!για να τελειωνει το παραμυθι.
στα ζωα διαλεγουν τα θηλυκα, τα σερνικα ειναι για το πουτσο και τρωνε ολο το τρεξιμο μπας και τους δεχτει το μουνι.
Στους ανθρωπους διαλεγει το αρσενικο, αλλα καθοτι οι περισσοτεροι ειστε ζωα ισχυει το ιδιο με το ζωικο βασιλειο.
Μπαλιτσα τις μυξες τωρα.
Μου αρέσει που βγάζεις εκτός τον εαυτό σου!!!
Γεια σου εκτορ Casanova!!!αυτο ελειπε να με βαλω μεσα
Πες τα καύλα μου..πούτσα και ξύλο θέλουμε ΜΟΝΟ.
καλέ μην ανοίγεις τα φύλα σου, θα σου κάνουνε ξερή
Εκτός κι αν πέσει ξερή από τα γαμήσια.....
εκεί αλλάζει το πράγμα
Την καλύτερη δουλειά την κάνει ο κόκορας που παίρνει όλο το κοτέτσι αμπάριζα και δε ρωτάει καμιά αν θέλει ή όχι. Και τελειώνει και σε 10 sec, από 'κει βγήκε και το γαμάνε σαν κοκοράκια που λέει κι η γιαγιά μας η καλήεντυπωσιασμού.
τέκνικαλι, στο ζωικό βασίλειο τα σερνικά χέστηκαν για το πώς είναι το θηλυκό, θέλουν μόνο να συνεχίσουν το μπλαντ λάιν τους. τα θηλυκά συνήθως διαλέγουν το πιο εντυπωσιακό σερνικό, τα σερνικά χεστήκανε, γαμάνε ό,τι μπορούν για όσο μπορούν
Την καλύτερη δουλειά την κάνει ο κόκορας που παίρνει όλο το κοτέτσι αμπάριζα και δε ρωτάει καμιά αν θέλει ή όχι. Και τελειώνει και σε 10 sec, από 'κει βγήκε και το γαμάνε σαν κοκοράκια που λέει κι η γιαγιά μας η καλή
:o :o :oχαχα παιχτη. Και τη χειροτερη δουλεια τη κανει το θηλυκο αλογακι της παναγιας, που μετα τη πραξη κοβει το κεφαλι του αρσενικου και το τρωει για πρωτεινες. Καργιολικο
:o :o :o
και το λενε αλογάκι της παναγίας;
σε ποιον πλανητη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μα εμείς ΔΕΝ είμαστε εκλεκτικές.....
Εσείς είστε!
Αυτές που γάμησες απ' το σάιτ ήταν λεπτεπίλεπτες ε;Π O T E !