ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εεεεεεεπ..για μαζέψου!
ακουσε για παγωνια και πεταχτηκε η παγωνα
Εεεεεεεπ..για μαζέψου!
τα θυληκα δε διαλεγουν! Τελος!
το επικρατων αρσενικο δε τις γαμει ολες! γαμει οσες γουσταρει! και τις εχει και στην πιπα οταν του γεννησουνε και τα μικρα, σε καποια ειδη οπως τα λιονταρια το αρσενικο αμα θελει να ξαναγαμησει σκοτωνει το νεογεννητο ναουμε, τι συγκρινεις τωρα?
νατιοναλ τζεογκραφικ λεμε τωρα!
Ρε συ αυτές δεν παίζονται,τις έχει βαρέσει ο φεμινισμός στο κεφάλι και ακόμα και στο ζωικό βασίλειο αυτό βλέπουν ναούμε!!!τα θυληκα δε διαλεγουν! Τελος!
το επικρατων αρσενικο δε τις γαμει ολες! γαμει οσες γουσταρει! και τις εχει και στην πιπα οταν του γεννησουνε και τα μικρα, σε καποια ειδη οπως τα λιονταρια το αρσενικο αμα θελει να ξαναγαμησει σκοτωνει το νεογεννητο ναουμε, τι συγκρινεις τωρα?
νατιοναλ τζεογκραφικ λεμε τωρα!
Μπουμπακι μου, εισαι χοντρη;;;
Μωρή δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι 2 αρσενικά μονομαχούν για ένα θηλυκό το οποίο έχουν επιλέξει,το θηλυκό δεν έχει γνώμη!!!τι δε διαλέγει το θηλυκό ρε, θα μας τρελάνεις?
καλά λιόνταρε, μην καβλώνεις τόσο πολύ θα πάθεις τίποτα :-* :-*
που να δουνε οτι τα αρσενικα λιονταρια στελνουνε τα θυληκα για να φερουνε το φαι και μετα το τρωνε και τα θυληκα τους κοιτανε... αμα δε χορτασει ο αντρας η γυναικα στη πεινα λεμε!Ρε συ αυτές δεν παίζονται,τις έχει βαρέσει ο φεμινισμός στο κεφάλι και ακόμα και στο ζωικό βασίλειο αυτό βλέπουν ναούμε!!!
δεν ειναι χοντρη, κοντη ειναι...Μπουμπακι μου, εισαι χοντρη;;;
δεν ειναι χοντρη, κοντη ειναι...
δεν ειναι χοντρη, κοντη ειναι...
Εγώ έχω την εντύπωση ότι είναι κοντόχοντρη!!!δεν ειναι χοντρη, κοντη ειναι...
χρόοοοοονια τώρα
Aρέ και να σας βγεί 1:90 60-90-60!!!90 κιλακια στο νερο πρεπει να ναι
σε λαθος μοναδες μετρησης βασιζεσαι τυπε....για ποσα κιλα μιλαμε;;
Πες τα καύλα μου..πούτσα και ξύλο θέλουμε ΜΟΝΟ.πυροβολατε μαλακιες και δινετε δικαιωμα στις τσαπελες να παρουνε χερι
Πες τα καύλα μου..πούτσα και ξύλο θέλουμε ΜΟΝΟ.