Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tips για μια καλή σεξουαλική ζωή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AlanW
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Φαινεται οτι ο καθε κοντοχοντρος ειναι πιο ξυπνιος και πιο ανοιχτομυαλος απο εσενα!!!Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Τύπε νηματοθέτη φύγε τρέχοντας.Φαινεται οτι ο καθε κοντοχοντρος ειναι πιο ξυπνιος και πιο ανοιχτομυαλος απο εσενα!!!
Αρχίζουν εδώ με τα ανοιχτά μυαλά κατάλαβες και μετά θα σου λένε να σου τον φορέσουν για να μπεις στη γυναικεία ψυχολογία και να γαμάς καλύτερα.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Μην το αποπαίρνεις το παιδί κατευθείαν. Πιτσιρικάς είναιΦαινεται οτι ο καθε κοντοχοντρος ειναι πιο ξυπνιος και πιο ανοιχτομυαλος απο εσενα!!!
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Για να γαμάνε οι κοντόχοντροι τύπε και όχι εσύ ο αρρενωπός, μάλλον δε παίζει τόσο ρόλο η εμφάνισή σου αλλά ο χαρακτήρας σουΛοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Εμπειρίες χρειάζεσαι φίλε, θάρρος και αυτοπεποίθηση. Βέβαια αν έχεις και λιγο χρήμα και μείνεις μακριά από καταχρήσεις τότε θα πας καλά.Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
στα σχολικα σου χρονια τα ειχες φτιαξει με καμια κοπελα?Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
ακομη και χωρις σεξουαλικη επαφη.
Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Bro επειδή είμαστε συνομήλικοι ένα πράγμα θα σου πω... εδώ που μπήκες θα αλλάξει η ζωή σου...Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
Ακου ενα ρητο που ισως ταιριαζει στην περιπτωση σου
-Δεν εισαι ασχημος , φτωχος εισαι
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.417
- Πόντοι
- 736
Φίλε εάν είσαι 20 και το target group σου είναι 18-20 θα αργήσεις πολύ να τον βρέξεις. Τα 18 με 20 παίζουν σε μεγαλύτερες ηλικίες 27 -35 ( Να μένει μονος του να εχει αμαξι και μηχανη να βγαζει λεφτα να την πηγαινει ταξιδια να της ψωνίζει Luis Gucci Fendi Prada κτλ) Πήγαινε προς τα milf ή μείωσε τα standard σου
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 2.257
1)Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή
Καλημέρα αγαπητέ φίλε.2) δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα
1) Διατροφή που δεν παραλείπει και δεν υπερβάλλει. Σωματική άσκηση που βοηθά εξίσου σωματικά και ψυχολογικά. Σε βάθος χρόνου πρόκειται να διαπιστώσεις ότι το ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικότερο από το σωματικό. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις το κάπνισμα. Επίσης, ένας γεμάτος ύπνος προκαλεί σχεδόν αναρίθμητα ωφέλη από ενδοκρινολογική άποψη. Αρκετές εκδρομές, συναναστροφές με ανθρώπους που σε προάγουν ως προσωπικότητα. Μην παραμελείς υποχρεώσεις. Άλλωστε, η κάθε απόλαυση γίνεται μεγαλύτερη και δίνει την αίσθηση της ανταμοιβής όταν και εμείς έχουμε κάνει όσα πρέπει στις δουλειές μας και τη ζωή μας εν γένει.
2 ) Μην συγκρίνεσαι. Η ζωή είναι άθλημα ατομικό. Στα διαλείμματα έρχεται η κοινωνικοποίηση.
Ελπίζω να βοήθησα.
Σου λέω όσα λέω και στα δικά μου παιδιά.
Με φιλική διάθεση,
Να είσαι καλά.
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 997
- Πόντοι
- 81
τα ειπε ολαΦίλε εάν είσαι 20 και το target group σου είναι 18-20 θα αργήσεις πολύ να τον βρέξεις. Τα 18 με 20 παίζουν σε μεγαλύτερες ηλικίες 27 -35 ( Να μένει μονος του να εχει αμαξι και μηχανη να βγαζει λεφτα να την πηγαινει ταξιδια να της ψωνίζει Luis Gucci Fendi Prada κτλ) Πήγαινε προς τα milf ή μείωσε τα standard σου
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Είναι πλέον πολύ δύσκολο. Η ηλικία σου σήμερα είναι μια "τραπική" ηλικία. Και οι κοπέλες στην ηλικία σου συνήθως αναζητούν αλήτες - εκτός αν ψάχνεις κανένα μπάζο.Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
Δικιά μου συμβουλή: ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ. Μην απορρίψεις τον πληρωμένο έρωτα γιατί αν γίνεις μουνόδουλος και θα κυνηγάς τα μαλακισμένα της ηλικίας σου την πάτησες...
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.455
- Πόντοι
- 1.196
Ρε φίλε, 20 χρονών πρέπει να κυνηγάς γκόμενες to learn the game. Αν χρειαστεί να αλητέψει λίγο ας αλητέψει, στα 20 μπορείς να είσαι και λίγο τσογλάνι, αν έχεις μυαλό θα στρώσεις μετά, δεν έγινε και τίποτα. Αν αρχίσει τις πουτάνες χωρίς να έχει εμπειρίες δε θα αποκτήσει ποτέ αυτοπεποίθηση να βγάλει γκόμενα και θα βαλτώσει μια ζωή εκεί. Επιπλέον, στα 20 (αν δεν έχεις δυνατό σπόνσορα μπαμπά) δεν έχεις 100ρια και 200ρια για πουτάνες της προκοπής και πρέπει να πηγαίνεις στα μπουρδέλα να μπεις στην ουρά για να γαμήσεις 10 λεπτά τη κάθε σαύρα. Καλές είναι και οι πουτάνες για ποικιλία αλλά αφού μάθει κανείς τα basics.Είναι πλέον πολύ δύσκολο. Η ηλικία σου σήμερα είναι μια "τραπική" ηλικία. Και οι κοπέλες στην ηλικία σου συνήθως αναζητούν αλήτες - εκτός αν ψάχνεις κανένα μπάζο.
Δικιά μου συμβουλή: ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ. Μην απορρίψεις τον πληρωμένο έρωτα γιατί αν γίνεις μουνόδουλος και θα κυνηγάς τα μαλακισμένα της ηλικίας σου την πάτησες...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Δεν διαφωνώ μαζί σου επί της ουσίας.Ρε φίλε, 20 χρονών πρέπει να κυνηγάς γκόμενες to learn the game. Αν χρειαστεί να αλητέψει λίγο ας αλητέψει, στα 20 μπορείς να είσαι και λίγο τσογλάνι, αν έχεις μυαλό θα στρώσεις μετά, δεν έγινε και τίποτα. Αν αρχίσει τις πουτάνες χωρίς να έχει εμπειρίες δε θα αποκτήσει ποτέ αυτοπεποίθηση να βγάλει γκόμενα και θα βαλτώσει μια ζωή εκεί. Επιπλέον, στα 20 (αν δεν έχεις δυνατό σπόνσορα μπαμπά) δεν έχεις 100ρια και 200ρια για πουτάνες της προκοπής και πρέπει να πηγαίνεις στα μπουρδέλα να μπεις στην ουρά για να γαμήσεις 10 λεπτά τη κάθε σαύρα. Καλές είναι και οι πουτάνες για ποικιλία αλλά αφού μάθει κανείς τα basics.
Εστιάζω στο να μην γίνει μουνόδουλος όπως έχουν γίνει όλοι στην ηλικία του και οι γκόμενες πλέον σε ηλικίες 20-25 ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Φίλε εάν είσαι 20 και το target group σου είναι 18-20 θα αργήσεις πολύ να τον βρέξεις. Τα 18 με 20 παίζουν σε μεγαλύτερες ηλικίες 27 -35 ( Να μένει μονος του να εχει αμαξι και μηχανη να βγαζει λεφτα να την πηγαινει ταξιδια να της ψωνίζει Luis Gucci Fendi Prada κτλ) Πήγαινε προς τα milf ή μείωσε τα standard σου
Παλιά αυτά,τώρα συνομήλικους θέλουν.
Μονο όσες ψάχνονται για χορηγούς ασχολούνται με μεγαλύτερους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις