Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
άντε βγάλτε άκρη εσείς τώρα όταν βλέπεις τέτοια φωτό στο tinder και απο κάτω στο κείμενο κόβεις πέρα ..(η φωτό ανοίγει)

Τι το πετά το βυζί έτσι κατάμουτρα μωρή χαμούρα κ το παίζεις κ ιστορία ..
Πες ξεκάθαρα "θέλω να τον φάω", μην χάνουμε τσάμπα τον χρόνο μας

Συνημμένα

• IMG_0748.jpg
    IMG_0748.jpg
    478,8 KB · Εμφανίσεις: 98

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Σημείωση:

Όσες μου έχουν ζητήσει Face ή Insta στο tinder έχουν φάει delete!!!

Μωρή μαλάκο 15 χρονών είσαι? Τα Γυμνασιόπαιδα δίνουν FB και Insta, oι μεγάλοι δίνουν τηλέφωνο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης να προσέχεις και φωτογραφίες προ 10ετίας όπου το βυζί και ο κώλος έβλεπαν ουρανό και τώρα χώμα! :tooth:
Απο ποτε εχεις να μπεις FB? Οσοι δεν το'χουν σβησει ακομα ειναι 40-75, παντρεμενοι, που ποσταρουν κακοφτιαγμενες εικονιτσες με ευχες 6 φορες τη μερα. Καλημερα, καλο μεσημερι, καλησπερα, καλο απογευμα, καληνυχτα, καλη βδομαδα/καλο σ/κ κτλ. Η φωτογραφιες με παιδια/εγγονια. Πριν σβησω το δικο μου μου'χαν σπασει τοσο τα νευρα με 3χρονα σε μπανιερες που τους παταγα report στον Ζουκ για παιδικη πορνογραφια.
<30 ειναι ολοι σε κατι τικτοκ και τελεγκραμ. Αμα ψαχνουν suggar daddy, με τα κωλομερια εξω στο IG.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Συμβουλές για απρόσμενες επιτυχίες μέσω tinder: (ΠΡΟΣΟΧΗ: προϋπόθεση να μπορείς να διαθέσεις)

-Κάντε προφίλ χωρίς καν να βάλετε φωτογραφίες σας! Απλά βάλτε μια ειδυλλιακή παραλία, ένα πούρο κτλπ.
-Αγοραστε tinder gold.
-Μη γράφετε ότι είστε Έλληνας. Οι ξένοι έχουν μεγαλύτερη πέραση.
-Γραψτε στο bio σας κάτι που να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο sugar daddy ή ακόμη να το γράφει και ξεκάθαρα.
-Να είστε ευθείς σε αυτό που ζητάτε, αλλά όχι και καφροι.

Αυτά από εμένα και τα γράφω αυτά έχοντας βγάλει τον τελευταίο μήνα 5 φανταστικά κομμάτια που ποικίλουν από φραγκάτη φοιτήτρια τεφαα που ήθελε εμπειρίες μέχρι Γαλλίδα μοντέλο αφρικανικής καταγωγής που είναι Αθήνα για δουλειά ( έτυχε όντως να τη δω σε διαφήμιση εταιρίας ρούχων)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ταϋλανδεζες και κινεζες ειναι ολες με verified accounts και σχεδον ολες οι ταϋλανδεζες γραφουν ακριβως το ιδιο bio...
Προσοχη,ΜΑΚΡΥΑ!!!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
το τιντερ και αυτες οι εφαρμογες εχουν πλακα να μπεις σα γυναικα και να δεις τι μαλακες υπαρχουν:tooth:
Περίεργος τρόπος να μας πεις ότι ψάχνεις αγοράκια στο τιντερ τυπε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γιατί ρε μαν το έκανες αυτό; Θα μπορούσες να χαβαλεδιάσεις απίστευτα.
Ας της πέταγες ένα είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Το κατάλαβα από τις καρέκλες. Τέλος:rockon:
Αυτές με τέτοια προφίλ είναι στην πλειοψηφία είτε ένα βήμα πριν το Δρομοκαίτειο είτε του γένους Γκοτζίλα Agamitus.

Κάτι τέτοια θέλουν να διαβάζουν αυτές οι μουρλές.. άσε που σίγουρα θα μου ζητούσε να βρεθούμε κι εγώ ΔΕΝ θέλω να πάω στα ΙΚΕΑ για πρώτο ραντεβού...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ΔΕΝ πιστεύω.. ακόμα και οι πούστηδες πιο ντόμπρα ξηγούνται εκεί μέσα πλέον... καμιά φακλάνα θα ταν λογικά που ΔΕΝ θα χώραγε στην κάμερα του κινητού για κανονική φωτογραφία....
:confused::confused::confused::confused::confused:

billaros73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα αλλά εδώ Αγγλία όσοι το χρησιμοποιούν δεν τους έχει μείνει νεφρό :wink:

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
παιδιά, μόλις γύρισα από ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα στο tinder. Η κοπέλα φαινόταν και έγραφε μια χαρά, ήταν όμως στο φάσμα του αυτιστικού. Βρέθηκα σε τόσο δύσκολη θέση.... Ήθελε να με φιλήσει, με χαιδευε, εγώ ήθελα απλά να φύγω... διέγραψα κατευθειαν τον λογαριασμό μου στο tinder...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
παιδιά, μόλις γύρισα από ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα στο tinder. Η κοπέλα φαινόταν και έγραφε μια χαρά, ήταν όμως στο φάσμα του αυτιστικού. Βρέθηκα σε τόσο δύσκολη θέση.... Ήθελε να με φιλήσει, με χαιδευε, εγώ ήθελα απλά να φύγω... διέγραψα κατευθειαν τον λογαριασμό μου στο tinder...
κρίμα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Σχεδόν μηνα μέσα στο tinder με premium, βρηκα προχτές βράδυ ξαφνικά 2 γνωστές μου, μια απο την σχολή μου, και μια συμμαθητρια μου από το δημοτικό.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα αλλά εδώ Αγγλία όσοι το χρησιμοποιούν δεν τους έχει μείνει νεφρό :wink:
Αγγλιε τυπε θέλει προσπάθεια για να μην γαμησεις τι συγκρίνουμε τώρα την Αγγλία με το αγαμισταν?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.195
Πόντοι
3.846
Πόσο πιο ξεφτίλα γαμώ το Θεό μου δηλαδή πόσο;;;;; ?
Μου στέλνει αίτημα ένα προφίλ με δύο καρέκλες για φωτογραφίες...
Το αποδέχομαι.
Αργά το βράδυ σκάει μνμ.. (- Τί κάνεις;;)
Της απαντώ (- Γυναίκα ή άνδρας;;)
Μου απαντά (- Γυναίκα φυσικά!!!!!!)
Της απαντώ (- Άμα θέλω το πιστεύω!)
Μου απαντά (- Στραβός είσαι ΔΕΝ βλέπεις πως γράφω γυναίκα;;;;)
Της απαντώ (- Εγώ μοναχά δύο καρέκλες βλέπω!!!)
Μου απαντά (- Γυναίκα που ξέρει τι θέλει!!!!!) :jerking2:
Της απαντώ (- Τράβα αλλού να τις πουλήσεις!!!!!)
Και στο καπάκι της τραβάω ένα μπλόκ! :takethis:
παίκτη είχε και την υπόλοιπη τραπεζαρία; τιμή έγραφε;

Γυναίκα που δε βάζει φωτογραφίες 90% μπαζοκατάσταση. Μπορεί να είναι παντρεμένη που ναβλέπεται και να κάνεις την τύχη σου αλλά παίζει ΛΟΤΟ για να τη βρεις.

Τι τραβάμε...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Ε ας τη γάμαγες κι εσύ, αφού λες ότι ήθελε να σε φιλήσει και σε χάιδευε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
δωσε προφιλ μην την πατησουμε και εμεις παιχτη, μη ξηγηθεις παρτακιας :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
Πόσο πιο ξεφτίλα γαμώ το Θεό μου δηλαδή πόσο;;;;; ?
Μου στέλνει αίτημα ένα προφίλ με δύο καρέκλες για φωτογραφίες...
Το αποδέχομαι.
Αργά το βράδυ σκάει μνμ.. (- Τί κάνεις;;)
Της απαντώ (- Γυναίκα ή άνδρας;;)
Μου απαντά (- Γυναίκα φυσικά!!!!!!)
Της απαντώ (- Άμα θέλω το πιστεύω!)
Μου απαντά (- Στραβός είσαι ΔΕΝ βλέπεις πως γράφω γυναίκα;;;;)
Της απαντώ (- Εγώ μοναχά δύο καρέκλες βλέπω!!!)
Μου απαντά (- Γυναίκα που ξέρει τι θέλει!!!!!) :jerking2:
Της απαντώ (- Τράβα αλλού να τις πουλήσεις!!!!!)
Και στο καπάκι της τραβάω ένα μπλόκ! :takethis:
:tooth: ρεεεεεεεεεεεεεε παιχτη, αυτο επρεπε να της στειλεις

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21