Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
παίκτη μου με τέτοια παπούτσια σε βλέπω σε κάτι BDSM πάρτι να φορτώνεις ανελέητα. Εντάξει δε θα είναι όλες γυναίκες αλλά αυτά θα κοιτάμε τώρα;

Μύστη προχώρα από κάτω προς τα πάνω. Δείξε μας κάλτσες ,παντελόνι ,ζώνη. Μετά πάνω από τη μέση, τελευταία εσώρουχα ,αρώματα και αξεσουάρ. Και στο δεύτερο εξάμηνο ατάκες για καμάκι και στάσεις στο σεξ.

Έχω βγάλει το τετράδιο και σημειώνω.
.
αρχείο λήψης.jpeg-12.jpg

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολλές μέτριες ελάχιστες εμφανίσιμες
Κ τις χαλάει ένα νορμαλ παιδι ε; Απορώ τι τις κάνει να πιστεύουν ότι ένα μοντέλο θα τις κοιτάξει πέρα από έναν πούτσο στην καλύτερη. :jerking:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Κ τις χαλάει ένα νορμαλ παιδι ε; Απορώ τι τις κάνει να πιστεύουν ότι ένα μοντέλο θα τις κοιτάξει πέρα από έναν πούτσο στην καλύτερη. :jerking:
Και μου είπε πως είναι πολύ επιλεκτική και έχει πάει μόνο με έναν 17 χρόνων ψιλοεμφανισιμη

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Φίλη στο ινστα με 4000 followers μου έδειξε το φβ της είχε 2000 αιτήματα και άλλα τόσα μηνυματα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Φίλη στο ινστα με 4000 followers μου έδειξε το φβ της είχε 2000 αιτήματα και άλλα τόσα μηνυματα
Ας στειλω κ γω να γίνουμε 2001. Το παιχνίδι είναι εκεί εξω δυστυχώς ή ευτυχώς. Για να ξεχωρίσεις στα τόσα μηνύματα θα πρέπει ειτε να σε ξέρει εστω λίγο ή να στάζει για σένα. Αλλιώς είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Ας στειλω κ γω να γίνουμε 2001. Το παιχνίδι είναι εκεί εξω δυστυχώς ή ευτυχώς. Για να ξεχωρίσεις στα τόσα μηνύματα θα πρέπει ειτε να σε ξέρει εστω λίγο ή να στάζει για σένα. Αλλιώς είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων
Δεν μου αρέσει να βγαίνω και κοροναιο να μην είχαμε θα καθόμουν με το ζόρι για το καλό στο τραπέζι για ευχές και μετά ύπνο.Ολες θέλουν στοριες στο ινσταγκραμ και από μπουζούκια αν δεν είχαμε κοροναιο .Μαζευω τριάντα ευρώ και στοχευω στη επόμενη πουτανα ακολουθώντας τον δρόμο του picker

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τζιμακο και εγω μια bmw 335 του 2010 μοντελο ειχα
θα μπορουσα να την ειχα ξεσκισει στις αλλαγες
αλλα αν εξαιρεσεις κατι ζαντες που εβαλα 19αρες schnitzer δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο
αν τα 70.000 ευρω που εδωσα για ρουχα μεσα στο 2021 τα ειχα δωσει για το αμαξι , θα την ειχα κανει διαστημοπλοιο

Ρε τυπε για κανε μια σουμα τι ρουχα αγορασες με 70Κ μες το 21 που γραφεις

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
ΕΙΔΙΚΑ γυναικα που νοιαζονται πολυ για την εμφανιση τους
τύπε πριν πολλά χρόνια, βγαίνω ραντεβού με ένα τέτοιο αστέρι, στελεγχαρα σε πολυεθνική, μονίμως στην πέννα, μυρωδάτη, όλο το πακέτο και όταν πήγαμε σπίτι της συχενόμουν να αφήσω το παντελόνι ακόμη κ στον καναπέ της .. τα πιάτα ήταν 7 ντάνες στον νεροχύτη .. Τέτοιο ξενέρωμα δεν είχα ξαναφάει στην ζωή μου.

Έφυγα άσφαιρος. προσπάθησα να ήμουν όσο πιο διακριτικός μπορούσα αλλά δεν την πάλευα κ της την είπα.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
το συγκεκριμενο ουτε και εμενα ειναι το αγαπημενο μου , απλα ειναι το παπουτσι για το οποιο οι γκομενες ολο μου λενε ποσο πολυ τους αρεσει
διαφορετικα για καθημερινο στυλ , πας με ενα givenchy

τυπικο παπουτσακι , μιση τιμη κιολας και εισαι κομπλε .

Απλα για το συγκεκριμενο louboutin δεχομαι συνεχεια απιστευτα σχολια
τύπε εγώ φοράω 48 σε πολιτικό, 49 σε αθλητικό (sportex "Stan Smith" ναουμε).

Μπήκα να παραγγείλω κ πήρα τα @@@ μου: μέχρι 43 μέγεθος.

Συνήθως φροντίζω να ενημερώνω τις γκόμενες για το νούμερο παπουτσιού μου πριν βρεθούμε..
Όλες κρυφοχαμογελάνε σατανικά ..

Y.Σ.: Και με τα Hoganακια, δουλειά πάντως γίνεται, Γκαμισετα1990

Τελευταία τροποποίηση:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
απο τη μια νομιζω ο τυπος τρολλαρει, απο την αλλη εχει πει τοσα προιοντα που νομιζω ειναι διαφημιστης και ακομα αφηνω το ενδεχομενο ανοιχτο να μιλαει σοβαρα. :confused:
Aμα μπεις στο νημα των cg Θεσσαλονικης θα δεις οτι ο τυπος λεει παπαριες

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Το tinder είναι μόνο με λεφτά? Εννοώ για να συνομιλήσεις και να δεις φάτσα. Μια φορά έκανα κατάθεση 1,5 ευρώ για να δω μια γκόμενα και κάθε μέρα με τραβούσε 1,5 ευρώ. Κάποια στιγμή μπήκα να δω τον λογαριασμό και είχαν εξαφανιστεί τα 90 ευρώ που είχα στην κάρτα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Το tinder είναι μόνο με λεφτά? Εννοώ για να συνομιλήσεις και να δεις φάτσα. Μια φορά έκανα κατάθεση 1,5 ευρώ για να δω μια γκόμενα και κάθε μέρα με τραβούσε 1,5 ευρώ. Κάποια στιγμή μπήκα να δω τον λογαριασμό και είχαν εξαφανιστεί τα 90 ευρώ που είχα στην κάρτα.
Την είχα πατήσει παρόμοια με το badoo. Μεγάλη προσοχή στις ρυθμίσεις, κάποιες είναι προεπιλεγμένες ώστε να σου τραβάνε λεφτά χωρίς προειδοποίηση. Γενικά πάντως οι χρεώσεις στα dating apps είναι πολύ υψηλές σε σχέση με αυτό που προσφέρουν, τουλάχιστον στην Ελλάδα, και δεν αξίζει. Αν θέλεις σώνει και καλά να πάρεις συνδρομή, τσέκαρε σε καμιά Black Friday.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Την είχα πατήσει παρόμοια με το badoo. Μεγάλη προσοχή στις ρυθμίσεις, κάποιες είναι προεπιλεγμένες ώστε να σου τραβάνε λεφτά χωρίς προειδοποίηση. Γενικά πάντως οι χρεώσεις στα dating apps είναι πολύ υψηλές σε σχέση με αυτό που προσφέρουν, τουλάχιστον στην Ελλάδα, και δεν αξίζει. Αν θέλεις σώνει και καλά να πάρεις συνδρομή, τσέκαρε σε καμιά Black Friday.
Ναι έτσι, και αν δεν βάλεις λεφτά δεν φαίνονται ούτε φάτσες ούτε τίποτε. Δεν αξίζει για κανένα λόγο...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ναι έτσι, και αν δεν βάλεις λεφτά δεν φαίνονται ούτε φάτσες ούτε τίποτε. Δεν αξίζει για κανένα λόγο...
Έτσι κι αλλιώς αυτές που σου έχουν κάνει like θα είναι από τα πρώτα προφίλ που θα σου εμφανίσει όταν κάνεις swipe, οπότε κάποια στιγμή θα κάνεις match. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Να δώσεις 2 χιλιάρικα για να πάρεις ρούχα και μετά να σε δει ένας φίλος και να σου πει:
-Ποιος σε έντυσε έτσι ρε;
- Γάμησέ τα φίλε

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Η αλήθεια είναι ότι ούτε τα σοσιαλ πολυδουλουν σε αυτή τη χώρα, βασικά μόνο οι γκόμενές επιλέγουν από εκεί, αλλά ούτε και στο δρόμο δε γουστάρουν καμάκι και φλερτ κι ελλεινιδες, θέλουν μόνο να βρίσκουν γκομενους από την ίδια παρέα, κύκλο και κοινούς γνωστούς.. Φτύνεις αίμα να κάνεις έστω μια γνωριμία στο ελλαντα, άμα δεν εχεις παρέες με μουνια, είναι σχεδόν mission impossible..

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Να δώσεις 2 χιλιάρικα για να πάρεις ρούχα και μετά να σε δει ένας φίλος και να σου πει:
- Γάμησέ τα φίλε
Τυπε μου εγώ έχω ελάχιστα καλοκαιρινά ρούχα παίζει να έχω 5 φανελάκι στενά και 2 βερμούδες, πιο πολύ χειμερινά ρούχα έχω.. Όταν βγαίνω έξω καλοκαίρι να πάω gym, οι πιο πολλές ελλεινιδες με κοιτάνε.. Παίζουν ρόλο τα ρούχα?? Όχι, το σώμα παίζει πιο πολύ ρόλο..

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
- Γάμησέ τα φίλε
Για κάνε μια βόλτα μεσημεράκι στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom