Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.687
- Πόντοι
- 8.346
Καθε μερα είναι Κυριακή σε αυτό το νημα
φιλε πανω απο 2βδομαδο δεν αντεχομαι
εχω θεματα σοβαρα
αν η αλλη δεν ειναι πενα
και την βλεπω το πρωι αβαφτη και απεριποιητη τρωει κραξιμο
τις βαζω να ξυπνανε απο τις 5-6 το πρωι να ετοιμαζονται και μετα να με βλεπουνε
γκομενα ετσι μακροχρονια δεν καθεται
καποια στιγμη θα βρω και εγω κατι για μακροχρονια αλλα πρεπει να κανω υποχωρησεις
προς το παρον πηδαω οτι βρω Γλυφαδα αλλα μαξ 1-2 βδομαδες
παραπανω δεν κραταει
Η γυναίκα φαίνεται άμα απέχει ωραίο σώματα κι και αβαφτη να είναι πάλι ωραία είναι.. Το σώμα θα το βάψει για να φαίνεται αδύνατη?? Εγώ σώμα καλό θέλω στη γινεκα.. Επίσης το καλοκαιράκι δε μετράει και πολύ η μόδα τι θα βάλεις ένα φανελάκι και μια βερμούδα θα βάλεις δε μπορείς να βάλεις όλες αυτές τις καπαρτινες και τα μπλέιζερ που μας λες, Ραον9 το χειμώνα μπορείς εσύ να δείχνεις ακριβά ρούχα..Όχι δεν μιλάω για 40-50. Μιλάω για 25αρες.
Επισης τι σημαίνει για σένα "σκατα"?
Επειδή ήταν αβαφτη; Είμαστε στα καλά μας; Σημασία έχει το μέσα του ανθρώπου.
Πολλές από αυτές που λες μπορεί να είναι ωραίες εξωτερικα, αλλά εσωτερικα είναι σκουπίδια.
Δεν αξίζει αν άξιζε αν όλοι που είμαστε εδώ ανοίγαμε ένα προφίλ θα γαμουσαμε σε μισή ώρα .Είχα κάνει ψεύτικο προφίλ με μοντέλο και μου ζητούσαν να συναντηθούμε την ίδια μέρα
Τι θες να κάνει η γκομενα τυπε πρέπει ο άντρας να την καψωσε9 με φιλιά άγγιγμα τα δεν είναι πουτανα σε μπουρδελα η άλλη για σχέση το πάει θέλει αισθιμαε νταξει ρε φιλε τι να κάνουμε τωρα οι ωραιοι πάντα θα κερδίζουν τη πρώτη εντυπωση αλλα μπορει να ειναι μικροτσουτσουνοι ή να μην τους σηκώνεται καλά.
ή να έμπλεξαν με μια που ειναι κ αυτη τα ιδια σκατά , ανικανοποιητη κ ανοργασμικια εμενα μια εμφανισιμη ανοργασμικια μου βγηκε , σαν να ηταν άντρας κ δεν του σηκωνότανε... δεν ειχε ορεξη για σέξ. Δεν ειναι τα πάντα η εμφάνιση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλαμε η γκομενα ήταν κούτσουρο δεν εκανε τιποτα ειχε κοκκαλώσει. Πρώτη φορά μου συμβαινει - φυσικα δεν μπορεσα να τη γαμήσω καλά, απλα στο τέλος την έχυσα στα βυζιά κ τέλος.
Τι θες να κάνει η γκομενα τυπε πρέπει ο άντρας να την καψωσε9 με φιλιά άγγιγμα τα δεν είναι πουτανα σε μπουρδελα η άλλη για σχέση το πάει θέλει αισθιμα
Όντως ωραία είναι. Έχεις δοκιμάσει μήπως σε παρόμοιο design αλλά από δέρμα φιδιού ή από σαλάχι;οποιος γραψει οτι αυτη η μποτα ειναι κακογουστη , παιρνει ναρκωτικα στανταρ !!
Έτσι, δώσε πόνο !!φιλε πανω απο 2βδομαδο δεν αντεχομαι
εχω θεματα σοβαρα
αν η αλλη δεν ειναι πενα
και την βλεπω το πρωι αβαφτη και απεριποιητη τρωει κραξιμο
τις βαζω να ξυπνανε απο τις 5-6 το πρωι να ετοιμαζονται και μετα να με βλεπουνε
γκομενα ετσι μακροχρονια δεν καθεται
καποια στιγμη θα βρω και εγω κατι για μακροχρονια αλλα πρεπει να κανω υποχωρησεις
προς το παρον πηδαω οτι βρω Γλυφαδα αλλα μαξ 1-2 βδομαδες
παραπανω δεν κραταει
Πολύ ενδιαφέρον φίλε αυτό, αλλά ταυτόχρονα κ στενάχωρο. Αυτές που θελαν το μοντέλο τι αναλογίες είχαν ;Δεν αξίζει αν άξιζε αν όλοι που είμαστε εδώ ανοίγαμε ένα προφίλ θα γαμουσαμε σε μισή ώρα .Είχα κάνει ψεύτικο προφίλ με μοντέλο και μου ζητούσαν να συναντηθούμε την ίδια μέρα
Πες τα ρε αρχηγέ, ξεβλάχεψέ τους !το καλοκαιρι εχεις πολυ λιγοτερες επιλογες οντως
απλα μην το ξαναπω
αν σκασεις με σορτς τζορταν ειναι διαφορετικο απο μια ωραια βερμουδα κτλπ
η αντι να σκασεις με το polo t-shirt βαλε ενα dolce gabbana. η balmain
και παπουτσι οχι αθλητικο προφανως
Αν είναι σαν τις μέσες ελλεηνιδες του ινσταγκραμ με τατουάζ κάτω από τα βυζια όχι μόνο κακογουστες αλλά ούτε αυτό σεβασμό δεν έχουν. Το χρήμα να πέφτει και όλα καλααπλα αυτα του 50αρικου , τα φορας 2-3 φορες , και μετα τα μισα καρφια εχουνε φυγει χαχα
ωραια δηλαδη ολες οι γκομενες που μου λενε τι φοβερο παπουτσι ειναι αυτο
ειναι ολες κακογουστες να υποθεσω
η με θελουνε ολες για γαμπρο ?
Πολλές μέτριες ελάχιστες εμφανίσιμεςΠολύ ενδιαφέρον φίλε αυτό, αλλά ταυτόχρονα κ στενάχωρο. Αυτές που θελαν το μοντέλο τι αναλογίες είχαν ;
ποση ωρα σου εχει παρει για να βγεις με καποια υστερα απο κουβέντα σε τιντερ-μπαντου? και ποση ωρα σου πηρε για να τη πας σπιτι?καλα αυτο ισχυει
και το εχω κανει αρκετες φορες
αν δεν παρω τηλεφωνα δεν φευγω
ειμαι ικανος να κοιμηθω εκει περα
χωρις τηλεφωνο δεν φευγω
τοσο καθομαι 6-7 ωρες
δεν παω να φαω και 100 χυλοπιτες
η 101η που θα κατσει , θα της δωσω το μουνι στο χερι την ιδια η την επομενη μερα .
απο τη μια νομιζω ο τυπος τρολλαρει, απο την αλλη εχει πει τοσα προιοντα που νομιζω ειναι διαφημιστης και ακομα αφηνω το ενδεχομενο ανοιχτο να μιλαει σοβαρα.ποση ωρα σου εχει παρει για να βγεις με καποια υστερα απο κουβέντα σε τιντερ-μπαντου? και ποση ωρα σου πηρε για να τη πας σπιτι?
δε μιλάω για μπαζο ε...λεω για ενα γκομενακι απο νορμαλ και πανω
τωρα νορμαλ ανθρωπος και να λεει τετοιες πιπες λες οντως να γαμάει?απο τη μια νομιζω ο τυπος τρολλαρει, απο την αλλη εχει πει τοσα προιοντα που νομιζω ειναι διαφημιστης και ακομα αφηνω το ενδεχομενο ανοιχτο να μιλαει σοβαρα.
δεν εχω μεγαλη πιστη στο γουστο των ελλεηνιδων οποτε δεν το αποκλειω καθολου και μπραβο του. του αναγνωριζω παντως οτι ειναι διασκεδαστικος ο τροπος που τα λεει.τωρα νορμαλ ανθρωπος και να λεει τετοιες πιπες λες οντως να γαμάει?