Από προσωπική εμπειρία Ελλάδα το είχα χρησιμοποιήσει πριν χρόνια και τίποτα απολύτως, Εξωτερικό που είμαι τώρα, παίζει πολύ κίνηση. Σίγουρα η αναλογία marches/swipes δεν είναι μεγάλη, αλλά με το plus ειδικά είναι καλή φάση.
Αποφεύγετε μηνύματα hi, how are tou κλπ γιατί αυτά τα βλέπουν από όλους και 99% δεν θα απαντήσουν. Όπως έχει ειπωθεί, μπάσιμο για τηλέφωνο ώστε να γίνει παιχνίδι από WhatsApp όσο πιο γρήγορα. Δεν έχει νόημα καν να τσαταρεις με τις ώρες ενώ μπορείς να το κανείς από κοντά κι αν δεν κάτσει στην χειρότερη πίνετε ένα ποτό και πάει ο καθένας στο δρόμο του μετά.
Επίσης σαμπάνιες, εστιατόρια κλπ εξαρτώνται πάντα από την γκομενα. Προσωπικά έχω βγει πάντα με νορμαλ γκόμενες, όπου στα περισσότερα ραντεβού κερνουσαμε τα ποτά μια ο ένας μια ο άλλος, κι έχει παίξει φάση σχεδόν πάντα στο πρώτο ραντεβού. Μου έχει κάτσει φάση να πω σε γκομενα να πάω σπίτι της για πρώτο ραντεβού και είπε ναι με τη μια όποτε κι αυτό συμβαίνει, αλλά έχω φάει και τα μπλοκ μου σε άλλες ίδιες περιπτώσεις.
Γενικά το κοινό μυστικό είναι ότι η εφαρμογή είναι για ξεπέτες, αν και ξέρω περιπτώσεις που έχουν καταλήξει σε σχέση μετά, αλλά είναι οι εξαιρέσεις