dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Πρόσφατα έτρεξα το εξής πείραμα στο Τίντερ. Πήρα τις φωτό ενός φίλου μου που ισχυρίζεται ότι ξεσκίζεται να γαμάει με την εφαρμογή αυτή στην Αθήνα και έφτιαξα καινούριο προφίλ. Επί 4 μέρες έκανα ασταμάτητο swipe (με το Tinder Plus), συγκεκριμένα από τις 14 μέχρι και 17 του μηνός. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά. 3 matches μέσα σε 1500 τουλάχιστον καρδούλες (!!!). Η μία ήταν αμερικανίδα τουρίστρια και της έστειλα ό,τι ακριβώς έστειλε και ο φίλος μου σε μια τουρίστρια που ισχυρίζεται ότι γάμησε. Μου είχε δείξει screenshot τη συνομιλία και έτσι ήξερα. Το αποτέλεσμα ήταν να φάω unmatch(!). Η μία, νομίζω, δεν απάντησε καν. Και η τρίτη ήταν ελληνίδα και της μίλησα όπως ξέρω ότι παίζει ο φίλος μου, δηλαδή ένα ξερό "γεια σου" για αρχή, μετά ξανά ένα 2ο και 3ο μήνυμα αν δεν απαντήσει, μετά τη ρωτάς περιοχή και σιγά σιγά την καλείς σπίτι σου για κρασί. Και τελικά με έβρισε άσχημα (!). Φυσικά δε θέλω να υπονοήσω ότι ο φίλος μου μου έχει πει απαραίτητα μπαρούφες, απλά με βοήθησε λίγο να απομυθοποιήσω κάποια πράγματα. Τώρα μπορεί να έτυχε επειδή Αύγουστος είναι νεκρή εποχή που λείπουν πολλοί διακοπές, μπορεί και να είναι λίγο υπερβολικός για την ποσότητα και την ποιότητα που έχει γαμήσει ή να είναι η τύχη του πρωτάρη γιατί μόλις τώρα άνοιγε Τίντερ πρώτη φορά στην Αθήνα. Πάντως γαμιάδες, όσο μας αφήνουν να νομίζουμε, δεν υπάρχουν
Νομίζω ότι όλοι όσοι πιστεύουν ότι θα γαμήσουν τζάμπα απλά με ένα κρασί ή ένα καφέ στο tinder αυταπατώνται οικτρά! Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις χοντρές χωρισμένες μεγάλες γενικά όποιες δεν τις δίνει κανένας σημασία ..