ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.582
- Πόντοι
- 11.445
Δεν παίζει τέτοια περίπτωση.
ηταν πριν καποια χρονια στα 600 , για λιγο
Δεν παίζει τέτοια περίπτωση.
ηταν πριν καποια χρονια στα 600 , για λιγο
Θα μας παρακαλαει ετσι οπως παει το πραγμαπεριμενετε να βγει σε γραφειο , αφου οι Αραβες δεν θα ερθουν φετος ....
Το είχε αναφέρει ο συναγωνιστής Ερρίκος νομίζω ότι έκανε τα ρεπά της κολλητής της, της Βοσκανίδου, στο γραφείο που δούλευε η τελευταία.
Η Τίνα δεν νομίζω πως πέρασε επίσημα από γραφείο.. μόνο με κονεΤο είχε αναφέρει ο συναγωνιστής Ερρίκος νομίζω ότι έκανε τα ρεπά της κολλητής της, της Βοσκανίδου, στο γραφείο που δούλευε η τελευταία.
Η Τίνα δεν νομίζω πως πέρασε επίσημα από γραφείο.. μόνο με κονε
Ναι λίγο δύσκολο.
Πρέπει να παίζει τρελή πάσα για να την καταφέρεις...
Το είχε αναφέρει ο συναγωνιστής Ερρίκος νομίζω ότι έκανε τα ρεπά της κολλητής της, της Βοσκανίδου, στο γραφείο που δούλευε η τελευταία.
Δεν ισχύει
ναι δεν ισχυει ,απλως κανανε τις παρτουζες μαζι στη Μυκονο , σε βιλιτσα που μοιραζοντουσαν ....
Σε γραφειο η Τινα οχι , μην της βγαλομε και το ονομα ... >
Η Τίνα δεν νομίζω πως πέρασε επίσημα από γραφείο.. μόνο με κονε
συναγωνιστες εχει καποιος κονε για την τινα η για την βοσκανιδου?οποιος εχει τροπο επικοινωνιας να μου στειλει π.μ.Και εσύ πως το ξέρεις;;;
Έχεις κάποιο κονέ;;;
συναγωνιστες εχει καποιος κονε για την τινα η για την βοσκανιδου?οποιος εχει τροπο επικοινωνιας να μου στειλει π.μ.
Δεν πιστεύω να έχει κάποιος κονέ!!!
φιλε λεκλερκ,αληθεια τον πας πολυ τον πιλοτο της φεραρι?και γω φαν της φορμουλα1 ειμαι και της φεραρι,εχεις δικιο.ειναι ομως δυσκολο να ξερεις καποιον εδω μεσα δια ζωσης και πραγματικα.μπορεις ομως να βγαλεις καποια συμπερασματα απο την ολη συμπεριφορα του εδω μεσα και απο αυτα που γραφει και πως και που γραφει.σε οτι με αφορα καποιοι παλαιοι και εγκριτοι συναδελφοι ξερουν περιπου τι ειμαι και πως ειναι η παρουσια μου εδω μεσα.αλλωστε καποιοι παικτες εδω ,να γαμισουμε θελουμε καλα γκομενακια,να περασουμε καλα,με ευγενεια ,σοβαροτητα και εχεμυθεια.τιποτα παραπανω.παντως απο οτι ειδα,αν και προσφατα μελος,εχεις πολυ αξιολογη συμμετοχη.Αρκετοί έχουν κονέ.
Κανένας δεν μπορεί να κάνει ένα κονέ σε κάποιον που δεν τον ξέρει.
Αυτή είναι η σωστή απάντηση.