JosepG
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Εγώ παντος 800 ε δε τα χαραμιζω για να παω με αυτη!
Φίλε ούτε κι αυτή ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει, οπότε βολέψου με την 110!
Κάθε τόσο τα διορθώνει φίλε. Και οι φωτογραφίες που έβαλες δεν είναι και πολύ φρέσκιες.
προσπαθει να της μοιασει τυπε :S :S :S
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η μελαχρινή είναι κατά πολύ ανώτερη εμφανισιακά.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η μελαχρινή είναι κατά πολύ ανώτερη εμφανισιακά.
στην παραχορω τυπε,μην εχουμε δραματα :S :S :S παω να ετοιμασω το κατάστημα διπλα :S :S :SΠήγαινε δίπλα ρε νιμου κ άσε τη Τινάρα ήσυχη.. :S :S :S
Τσονταρες και οι δυο , κατ εμε πιο εκφυλη τσονταρα η Βοσκανι , αλλα εχουν καει τελειως πλεον οι τυπισσες και αυτες και η ταριφα τους :S :SΜπαααα.. :S :S :S
Άλλη μια πλαστική παπιοχειλουσα ονόματι Αναστασία Βοσκανιδου. Τουλάχιστον σε κάποιες φωτογραφίες που δεν της κάνουν κοντινά, βγαίνει καραμουναρος. Άσε που της "ρίχνει" ένα κεφάλι της ξανθιάς στο ύψος.Μπαααα.. :S :S :S
Τι ενα κεφαλι , εναμιση κεφαλι της ριχνει της αλβανιαρας , περα απ τη πλακα την εχω δει αρκετες φορες την Βοσκα εξω και τελευταια φορα μεσα στις γιορτες στο Zuka στο Κολωνακι , ειναι η καργιολα 2 μετρα καραμουναρος , οσο μποη εχει τοσο ζωον και ψωνισμενη ειναι η καργιολα , αχωνευτες και οι δυο παντως :S :SΆλλη μια πλαστική παπιοχειλουσα ονόματι Αναστασία Βοσκανιδου. Τουλάχιστον σε κάποιες φωτογραφίες που δεν της κάνουν κοντινά, βγαίνει καραμουναρος. Άσε που της "ρίχνει" ένα κεφάλι της ξανθιάς στο ύψος.
Ξέρουμε τι ζητάει η βοσκανι για μια ωριτσα !; Και αν ναι να μας πείτε αν αξίζει μην τα δώσουμε τσάμπα
Φιλαράκι πιο πάνω γράφουν για την Τίνα εγώ λέω για την βοσκανιδου ξέρω πολύ καλά τι ρωτάω! Την Τίνα δεν θα την γαμαγα και να με πλήρωναν ! Χαιρετισμούς !Διάβασε ακριβώς πάνω σου κ θα δεις τι γράφει τύπε.. :S :S :S
Φιλαράκι πιο πάνω γράφουν για την Τίνα εγώ λέω για την βοσκανιδου ξέρω πολύ καλά τι ρωτάω! Την Τίνα δεν θα την γαμαγα και να με πλήρωναν ! Χαιρετισμούς !
τί θες να μας πείς τύπε,οτί ειναι πουτάνες ?ιδια ταριφα πρεπει να εχουν τυπε αφου εχουν τον ιδιο manager που τις δινει πακετο το καλοκαιρι μαζι με την σουιτα με τζακουζι ...
Άλλη μια πλαστική παπιοχειλουσα ονόματι Αναστασία Βοσκανιδου. Τουλάχιστον σε κάποιες φωτογραφίες που δεν της κάνουν κοντινά, βγαίνει καραμουναρος. Άσε που της "ρίχνει" ένα κεφάλι της ξανθιάς στο ύψος.
Όσοι την πήρανε κλαίνε τα λεφτά τους. Κρίμα το μπόι της.
Φιλαράκι πιο πάνω γράφουν για την Τίνα εγώ λέω για την βοσκανιδου ξέρω πολύ καλά τι ρωτάω! Την Τίνα δεν θα την γαμαγα και να με πλήρωναν ! Χαιρετισμούς !
μπραβο τυπε θα μαθεις γραφη και αναγνωση στους παντογνωστες του μπου,να μην αναφερθώ στην αντιληψη..άλλος περιμενει πμ από καποιον που ουτε ξερει τι είναι για να του πει αν καποια αξιζει, εννοείται θα δεχτει ότι του πουν σαν να ναι αξιωμα στα μαθηματικα,αφου μου το πε ο ταδε :S :S :SΓια ξανά διάβασε..
Εγώ ρώτησα τιμή και αν είναι καλή φιλαράκι ! Καλό είναι να απαντάς στις ερωτήσεις ! Εσυ αυτό που μου λες είναι ότι απλά η βοσκανιδου κάνει βίζιτες λες και δεν το ξέραμε ! Τιμή ρώτησα και υπηρεσίες χαιρετισμούς και να είσαι προσεκτικός στις ερωτήσεις που κάνουν οι συναγωνιστές ! ΧαιρετισμούςΓια ξανά διάβασε..