Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
φιλε λεκλερκ,αληθεια τον πας πολυ τον πιλοτο της φεραρι?και γω φαν της φορμουλα1 ειμαι και της φεραρι,εχεις δικιο.ειναι ομως δυσκολο να ξερεις καποιον εδω μεσα δια ζωσης και πραγματικα.μπορεις ομως να βγαλεις καποια συμπερασματα απο την ολη συμπεριφορα του εδω μεσα και απο αυτα που γραφει και πως και που γραφει.σε οτι με αφορα καποιοι παλαιοι και εγκριτοι συναδελφοι ξερουν περιπου τι ειμαι και πως ειναι η παρουσια μου εδω μεσα.αλλωστε καποιοι παικτες εδω ,να γαμισουμε θελουμε καλα γκομενακια,να περασουμε καλα,με ευγενεια ,σοβαροτητα και εχεμυθεια.τιποτα παραπανω.παντως απο οτι ειδα,αν και προσφατα μελος,εχεις πολυ αξιολογη συμμετοχη.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Μπορεί να γίνει άνετα αν κάποιος έχει την καλή διάθεση αν μιλάμε π.χ. να συστήσει σε κάποιον την Σοφία, την Αριάδνη (τις γνώστες από τις τσόντες), ή κάποια κοπέλα που ήταν εδώ και αραίωσε κλείνοντας τον κύκλο.. κ.λπ.
Για κοπέλες αναγνωρίσιμες που σου έχουν πει καθαρά "μην το λες πουθενά", κ.λπ και δεν σου έχουν πει "αν έχεις κάποιο φίλο να μου συστήσεις"…. είναι αλλιώς. Προσέχουν πάρα πολύ και είναι άλλα τα δεδομένα.
Όπως είχα απαντήσει σε ένα άλλο μέλος, το πρόβλημα είναι να σε δεχτεί όχι το πόσα θα ζητήσει. (οι γνωριμίες φραγκάτων και σκαφάτων περισσεύουν, δεν ψάχνουν ραντεβού, έχουν πλήρη ατζέντα).