Νέα

Τίνα Μελά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
φιλε λεκλερκ,αληθεια τον πας πολυ τον πιλοτο της φεραρι?και γω φαν της φορμουλα1 ειμαι και της φεραρι,εχεις δικιο.ειναι ομως δυσκολο να ξερεις καποιον εδω μεσα δια ζωσης και πραγματικα.μπορεις ομως να βγαλεις καποια συμπερασματα απο την ολη συμπεριφορα του εδω μεσα και απο αυτα που γραφει και πως και που γραφει.σε οτι με αφορα καποιοι παλαιοι και εγκριτοι συναδελφοι ξερουν περιπου τι ειμαι και πως ειναι η παρουσια μου εδω μεσα.αλλωστε καποιοι παικτες εδω ,να γαμισουμε θελουμε καλα γκομενακια,να περασουμε καλα,με ευγενεια ,σοβαροτητα και εχεμυθεια.τιποτα παραπανω.παντως απο οτι ειδα,αν και προσφατα μελος,εχεις πολυ αξιολογη συμμετοχη.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Μπορεί να γίνει άνετα αν κάποιος έχει την καλή διάθεση αν μιλάμε π.χ. να συστήσει σε κάποιον την Σοφία, την Αριάδνη (τις γνώστες από τις τσόντες),  ή κάποια κοπέλα που ήταν εδώ και αραίωσε κλείνοντας τον κύκλο.. κ.λπ.

Για κοπέλες αναγνωρίσιμες που σου έχουν πει καθαρά "μην το λες πουθενά", κ.λπ και δεν σου έχουν πει "αν έχεις κάποιο φίλο να μου συστήσεις"…. είναι αλλιώς. Προσέχουν πάρα πολύ και είναι άλλα τα δεδομένα.

Όπως είχα απαντήσει σε ένα άλλο μέλος, το πρόβλημα είναι να σε δεχτεί όχι το πόσα θα ζητήσει. (οι γνωριμίες φραγκάτων και σκαφάτων περισσεύουν, δεν ψάχνουν ραντεβού, έχουν πλήρη ατζέντα).

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.872
Πόντοι
29.667
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Μπορεί να γίνει άνετα αν κάποιος έχει την καλή διάθεση αν μιλάμε π.χ. να συστήσει σε κάποιον την Σοφία, την Αριάδνη (τις γνώστες από τις τσόντες),  ή κάποια κοπέλα που ήταν εδώ και αραίωσε κλείνοντας τον κύκλο.. κ.λπ.

Για κοπέλες αναγνωρίσιμες που σου έχουν πει καθαρά "μην το λες πουθενά", κ.λπ και δεν σου έχουν πει "αν έχεις κάποιο φίλο να μου συστήσεις"…. είναι αλλιώς. Προσέχουν πάρα πολύ και είναι άλλα τα δεδομένα.

Όπως είχα απαντήσει σε ένα άλλο μέλος, το πρόβλημα είναι να σε δεχτεί όχι το πόσα θα ζητήσει. (οι γνωριμίες φραγκάτων και σκαφάτων περισσεύουν, δεν ψάχνουν ραντεβού, έχουν πλήρη ατζέντα).

Άρα να μην τρέφουμε ελπίδες;;;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

η τζουλια αλεξαντρατου και η σασα μπαστα πριν 3 χρονια περιπου ηταν
σε ενα κλαμπ στο βουκουρεστι που ολες ζητανε απο 150 μεχρι 300.
ο φιλος μου κυπρυος επειχηρηματιας που ζει βουκουρεστι εκει της ειδε.
ειναι αγνωστες σε αυτο το κλαμπ και ολες τα ιδια παιρνουν.

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Έλα ρε φίλε Ουκχαρι τον Μασαζονομαχο τι τον έχεις???????

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Εντάξει φτάνουν τόσες ανοησίες για αυτό τον μήνα.  :uglystupid:
Τον Μάιο ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου.  :s&m_1:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.064
Πόντοι
1.436

εστω αυτες τις πρωτες που λες φιλε μου,να κανουμε παιχνιδι.

HughHefner

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
50
Like
3.447
Πόντοι
7.481
και αμα το εχει το κονε κανεις τι?? μολις ακουσετε τι ζητανε αυτα τα σουργελα θα σας πεσουν τα μαλλια. Ειδικα η βοσκανιδου απο εκει που ετρωγε 10 10 τις πουτσες απο το γραφειο τωρα την εχει δει καποια και ζηταει το κωλο της, ενω δεν τον δινει καν :headbang: :headbang: . Τετραψηφια νουμερα για γκομενες που εχουν συλικονη μεχρι και στα αυτια και δεν ξερουν ουτε να γαμηθουν. Γελαει ο κοσμος.

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1

Να υποθέσω ότι ο φίλος εκτός από Κύπριος είναι και από το χωριό και δεν τον ξέρουμε?

:2funny:

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
και αμα το εχει το κονε κανεις τι?? μολις ακουσετε τι ζητανε αυτα τα σουργελα θα σας πεσουν τα μαλλια. Ειδικα η βοσκανιδου απο εκει που ετρωγε 10 10 τις πουτσες απο το γραφειο τωρα την εχει δει καποια και ζηταει το κωλο της, ενω δεν τον δινει καν :headbang: :headbang: . Τετραψηφια νουμερα για γκομενες που εχουν συλικονη μεχρι και στα αυτια και δεν ξερουν ουτε να γαμηθουν. Γελαει ο κοσμος.

Μια χαρα τον δινει και χωρις τετραψηφιο...
Και γενικα χωρις εξτρα βασικα.

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Είπε μιας και μπαίνει το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας στρώσει στην δουλειά...  :bigdick:

Συνημμένα

• 2302485228385546342_717015089.jpg
    2302485228385546342_717015089.jpg
    478,5 KB · Εμφανίσεις: 128

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Είναι άρρωστο τυπικό ξανθομουνο για άγριο ξεσκισμα και ξεφτιλισμα  :heavymetalbig:

jimff1

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
η συγκεκριμένη πάντως βολτάρει και στο tinder, φαντάζομαι οτι στο "κατάλληλο" προφίλ θα κάνει match και θα απαντήσει σε όποια προσπάθεια επικοινωνίας

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.582
Πόντοι
11.445
η συγκεκριμένη πάντως βολτάρει και στο tinder, φαντάζομαι οτι στο "κατάλληλο" προφίλ θα κάνει match και θα απαντήσει σε όποια προσπάθεια επικοινωνίας

ναι την ειδα και εγω , ιδια τακτικη με Βοσκα . Μαλλον παιχνιδια του manager...

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Το σίγουρο είναι ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι  :tn04:

Συνημμένα

• stockings_and_highheels-1590386804915.jpg
    stockings_and_highheels-1590386804915.jpg
    215 KB · Εμφανίσεις: 156

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.582
Πόντοι
11.445

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.582
Πόντοι
11.445
Να ρίξει την ταρίφα και να καταδεχτεί εγχώριους πελάτες δεν παίζει;

Αν παει στο κατοσταρικο μπορει να τσιμπισει κατι , αλλα υπαρχει και ντοπια αφραγκια ... :S

dimitrisgk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
301
Γιατί, ξέρει κανένας σε τι τιμή παίζει πραγματικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom