Καλησπέρα είμαι νεο μέλος και είμαι 34. Πρόσφατα πηγα σε ενα νεο studio που άνοιξε στα μέρη μου (Άρτα).Βγαίνει η κοπελα και παθαινω σοκ 2ημετρη πανεμορφη τσεχα με αναλογίες λατίνας ξανθιά και μπλε ματαρες. Εν συντομία πέρασα καλά αν και εχυσα στο 5λεπτο λογο μεγαλης καβλας.sosial time για κανένα 10λεπτο με αποχερετησε με 2 φιλια στο στόμα.Ελα όμως που στο sosial εβγάλε μια γλυκητητα που μεκανε να τη συμπαθησω.Ξέρω μεγάλη μου μαλάκια. Μετα απο ενα 2ημερο αποφασιζω να ξαναπαω.Με υποδέχτηκε με φιλια αγκαλιες και εκεί που πήγαιναν όλα καλά και έδινα πονο στο doggy μπαμ το πέος μου πήρε την κατιούσα.Δεν ανέβαινε με τίποτα και μεπιασε αγχος .Σκάει και ενα γελακι η τυπισσα και τέλος. Ντραπηκα πολύ Το κκατάλαβε μου λέει δεν πειράζει ήσουν καλός την προηγούμενη φορά. Με φυλάει και φευγει . Σαν να μην έφταναν ολα επιστρέφει στο δωμάτιο μετα απο 2 λεπτα με 2 σοκολατάκια και ενα σημειωματάριο ...πάρε μου λέει είναι ωραία και Γράψε μου και το ψευδώνυμο στο facebook να σε κάνω add. Τέλος το απόλυτο χτηπημα αποτυχία και οίκτο απο πουτανα σε ενα πακέτο. Έφυγα καταβεβλημένος και νιώθω χαλιά. Μεγαλο πλήγμα δεν μουχε ξανασυμβεί..και μάλιστα που συνέβει με τέτοιο μουνι το κανει ακόμα πιο τραγικό.Δεν ξέρω τι επαθα ξαφνικα εξαφανίστηκε η καβλα και δεν ενιωθ α τίποτα..αυτα
Συμβαίνουν αυτά τύπε, άμα έπεσες σε ερωτεύσιμο μουνί. Κάποιες επαγγελματίες είναι ζημιάρες εκ φύσεως οπότε το νού σου.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Λάθος που πήγες τόσο σύντομα.
Άσε να περάσει κανα 15θημερο να σου λείψει το μουνί και μετά πάνε καυλωμένος και δώσε γκάζια.
Άμα όμως πάλι τη βλέπεις φιλικά γάμησε τα, κόφτο μετά το συχνό γαμήσι μαζί της για να έχεις τη κεφάλα σου ήσυχη.