Νέα

Την πατησα SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Isiris2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
I

Isiris2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μου έδωσε facebook ζήτησε να της γράψω το δικο μου. Είστε έμπειροι εδώ τα ξέρετε αυτά τα κολπακια..Αμα σε δουν Μαλθακομαλακουλη σε εκμεταλλεύονται.Ευχαριστώ ολους γα τα μυνήματα μου φτιαχνετε σιγά σιγά τη διάθεση. Υγ φυσικά εδώ και 2 μέρες δεν έχει ερθει αίτημα στο face

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Apolyto arseni εχεις απόλυτο δίκιο. Antistheni αν θες λεπτομέρειες μονο με pm για να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμιση. Πάντως θα είναι εκεί για 15 μέρες ακόμα αλλάζουν κάθε είκοσι και είναι παντα μονο μια.
το γνωστο μαγαζι λες βρε στον δρομο προς πρεβεζα ή αλλο;αυτο εννοει.... :think:

OP
OP
I

Isiris2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Apolyto arseni εχεις απόλυτο δίκιο. Antistheni αν θες λεπτομέρειες μονο με pm για να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμιση. Πάντως θα είναι εκεί για 15 μέρες ακόμα αλλάζουν κάθε είκοσι και είναι παντα μονο μια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι. gl έχει άδεια λειτουργιας ενός μόλις μήνα και είναι στην Αρτα
αντε μετα να ενημερωσεις τον αρχηγο να μπει στην λιστα.....στειλε φωτος και περιοχη....εχει σαιτ στο ιντερνετ;

OP
OP
I

Isiris2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όχι. gl έχει άδεια λειτουργιας ενός μόλις μήνα και είναι στην Αρτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι δεν έχει site. Κοιτά που εγώ μπήκα να πω τον πόνο μου και να γράψω και κάτι αρνητικό απο την πικρά μου και εσείς θα μαναγκασετε να του κάμω και διαφήμιση.
τι διαφημιση ;διαφημιση ειναι τα μπανερακια....αυτο ειναι ενημερωση

OP
OP
I

Isiris2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όχι δεν έχει site. Κοιτά που εγώ μπήκα να πω τον πόνο μου και να γράψω και κάτι αρνητικό απο την πικρά μου και εσείς θα μαναγκασετε να του κάμω και διαφήμιση.

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
που ακριβως ειναι στην αρτα; τι τιμες παιζουν;

Εγγρ.
24 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0
Κοιτά που εγώ μπήκα να πω τον πόνο μου και να γράψω και κάτι αρνητικό απο την πικρά μου και εσείς θα μαναγκασετε να του κάμω και διαφήμιση.

Απ' ότι γράφεις η κοπέλα είναι αστέρι και στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά. Γιατί είσαι μοναχοφάης; Επιβάλεται να της κάνεις διαφήμιση. Τώρα για τον πόνο σου, δεν ξέρω... εγώ θα χτυπήσω μια παστίλια.
50338.jpg

Χαλάρωσε, πρώτη φορά σου συμβαίνει;

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Καλησπέρα είμαι νεο  μέλος και είμαι 34. Πρόσφατα πηγα σε   ενα νεο studio που άνοιξε στα μέρη μου (Άρτα).Βγαίνει η κοπελα και παθαινω σοκ 2ημετρη πανεμορφη τσεχα με αναλογίες λατίνας ξανθιά και μπλε ματαρες. Εν συντομία πέρασα καλά αν και εχυσα στο 5λεπτο λογο μεγαλης καβλας.sosial time για κανένα 10λεπτο με αποχερετησε με 2 φιλια στο στόμα.Ελα όμως που στο sosial εβγάλε μια γλυκητητα που μεκανε να τη συμπαθησω.Ξέρω μεγάλη μου μαλάκια. Μετα απο ενα 2ημερο αποφασιζω να ξαναπαω.Με υποδέχτηκε με φιλια αγκαλιες και εκεί που πήγαιναν όλα καλά και έδινα πονο στο doggy μπαμ το  πέος μου πήρε την κατιούσα.Δεν ανέβαινε με τίποτα  και μεπιασε αγχος .Σκάει και ενα γελακι η τυπισσα και τέλος. Ντραπηκα πολύ Το κκατάλαβε μου λέει δεν πειράζει ήσουν καλός την προηγούμενη φορά. Με φυλάει και φευγει . Σαν να μην έφταναν ολα επιστρέφει στο δωμάτιο μετα απο 2 λεπτα με 2 σοκολατάκια και ενα σημειωματάριο ...πάρε μου λέει είναι ωραία και Γράψε μου και το ψευδώνυμο στο facebook να σε κάνω add. Τέλος το απόλυτο χτηπημα αποτυχία και οίκτο απο πουτανα σε ενα πακέτο. Έφυγα καταβεβλημένος και νιώθω χαλιά. Μεγαλο πλήγμα δεν μουχε ξανασυμβεί..και μάλιστα που συνέβει με τέτοιο μουνι το κανει ακόμα πιο τραγικό.Δεν ξέρω τι επαθα ξαφνικα εξαφανίστηκε η καβλα και δεν ενιωθ α τίποτα..αυτα

Συμβαίνουν αυτά τύπε, άμα έπεσες σε ερωτεύσιμο μουνί. Κάποιες επαγγελματίες είναι ζημιάρες εκ φύσεως οπότε το νού σου.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Λάθος που πήγες τόσο σύντομα.

Άσε να περάσει κανα 15θημερο να σου λείψει το μουνί και μετά πάνε καυλωμένος και δώσε γκάζια.

Άμα όμως πάλι τη βλέπεις φιλικά γάμησε τα, κόφτο μετά το συχνό γαμήσι μαζί της για να έχεις τη κεφάλα σου ήσυχη.

OP
OP
I

Isiris2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Jim όταν θα σου συμβει πες μου το νασαπαντησω αντίστοιχα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Πω πω φίλε τι κακό έπαθες.

OP
OP
I

Isiris2

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν θέλετε ας κλείσουμε το θέμα. Ευχαριστώ. Όλους και αυτούς που δώσανε ένα ειρωνικό στίγμα. Απο εκεί και πέρα κρατώ την 1η φορα μαζί της. Και περιγράφω σύντομα. Μπαίνει μέσα με βάζει κάτω και μου προσφέρει τα στήθια της τα οποία περιποιήθηκα ενώ αυτή με την γλώσσα της εγλυφε τους βολβούς των αυτιων μου. Κατεβαίνει χαμηλά και ξεκινάει μια πίπα βαθιά και Γρηγόρη χωρις χέρια με περιποίηση και της παρέας που τα ρουφάγε κυριολεκτικά. Η ανόρθωσης επιτευχθεί πλέον στο 100%. Στήσιμο στα τέσσερα και γρήγορο σφυροκοπημα τραβήχτηκα 3 φορές κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή . Στάση cowgirl όπου ανεβοκατέβαινε με δύναμη . Ο γρήγορος ρυθμός οι κάβλες που είχα έφεραν το τέλος. Μπόλικο social time (13 pπερίπου λεπτά) μου δίνει δυο ρουφήχτα φιλία στο στόμα και φεύγει. Τη δεύτερη φορα μπαίνει φουριόζα αλλά είχα σκοπό να την περιποιήθω εγώ. Την βάζω ανάσκελα και με το ένα χέρι έτριβα το στήθος της με το άλλο την κλειτοριδα της και με την γλώσσα μου έπεζα το άλλο στήθος. Μετά κατεβαίνω με την γλώσσα μου απο το στήθος της μέχρι χαμηλά στην κοιλιά της  όπου της έδωσα δυο πεταχτά φιλία. Την ένιωσα να ανατριχιάζει πίεζε το κεφάλι μου και είχε υγράθει. Σταματώ και μου λέει τώρα θα σε φάω γιαυτο που έκανες και ξεκινάει μια πίπα Γρηγόρη βαθιά όπου τον επερνε όλλο και 2 φορές μου επέτρεψε να πιέσω το κεφάλι της μέχρι τέρμα και να την κρατάω εκεί για μερικά δευτερόλεπτα ..τσόντα ..στήσιμο στα τέσσερα διυσδηση για 2. Λεπτά τα λοιπά τα ξέρετε....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Jim όταν θα σου συμβει πες μου το νασαπαντησω αντίστοιχα

Αυτό το έχω πάθει κι εγώ.Δεν είναι ασυνήθιστο.Χαλάρωσε,και μη σκέφτεσαι αρνητικά.
Μια φορά,πριν καμιά 10αρια χρόνια,είχα πάει να γαμήσω στη Φυλής.Ενώ ήθελα να γαμήσω δε σηκωνόταν με τίποτα.Η πουτάνα με κορόιδεψε...Πήγα μετά από 3 ημέρες,την πέτυχα να έχει βάρδια και παραλίγο να πάρει τη μήτρα στο χέρι.Μου έλεγε "πιο σιγά πονάω"  και όσο το έλεγε τόσο πιο δυνατά την πήδαγα.Στο τέλος βεβαίως με έβρισε,αλλά πήρα την εκδίκησή μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom