You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την πατησα SOS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Isiris2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φίλε έχεις ένα θεματάκι με τον τονισμό ε?
Γρηγόρη πίπα
Ρουφήχτα φιλία
Γρηγόρη πίπα
Ρουφήχτα φιλία
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Οκ,όλα καλά απλά κάτι φαινόταν στραβό
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Να 'σαι καλά και μην ανησυχείς...Έχουμε βρεθεί και εμείς σε παρόμοια κατάσταση.Όλα στο μυαλό είναι... ;)Νο problem faboulos και εγώ αυτό λέω μακάρι ναχε συνέχεια...
. ????Οκ,όλα καλά απλά κάτι φαινόταν στραβό
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φαινόταν απλά περίεργο το γράψιμό σου φίλε,όλα οκ,έγραψες από τι προέκυπτε αυτό το αποτέλεσμα.. ????
Δεν νομίζω είναι 11 χρόνια στο χώρο απλά είναι πονηρή στο να καπελωνει πελάτες. Εξάλλου αν διαβάσεις όλα τα πόστ θα δεις ότι ποτέ δεν έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook όχι βέβαια πως είμαι κανένας αφελής που πίστεψε πως θα το κάνει ...Είναι φανερό τύπε, ότι η Τσέχα έπιασε δουλειά σε μπουρδέλο για να βρει γκόμενο
. Ok πάσο . Απλά είναι πρόσφατο το γεγονός και είμαι κάπως ευέξαπτος ..Πλάκα κάνουμε τύπε, μη μασάς
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο τα 17 εγινε πουτανα τυπε?Δεν νομίζω είναι 11 χρόνια στο χώρο απλά είναι πονηρή στο να καπελωνει πελάτες. Εξάλλου αν διαβάσεις όλα τα πόστ θα δεις ότι ποτέ δεν έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook όχι βέβαια πως είμαι κανένας αφελής που πίστεψε πως θα το κάνει ...
αν είναι όντως 27 όπως είπε τότε υποθέτω ναι με βάση απλό υπολογισμόαπο τα 17 εγινε πουτανα τυπε?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Καλησπέρα είμαι νεο μέλος και είμαι 34. Πρόσφατα πηγα σε ενα νεο studio που άνοιξε στα μέρη μου (Άρτα).Βγαίνει η κοπελα και παθαινω σοκ 2ημετρη πανεμορφη τσεχα με αναλογίες λατίνας ξανθιά και μπλε ματαρες. Εν συντομία πέρασα καλά αν και εχυσα στο 5λεπτο λογο μεγαλης καβλας.sosial time για κανένα 10λεπτο με αποχερετησε με 2 φιλια στο στόμα.Ελα όμως που στο sosial εβγάλε μια γλυκητητα που μεκανε να τη συμπαθησω.Ξέρω μεγάλη μου μαλάκια. Μετα απο ενα 2ημερο αποφασιζω να ξαναπαω.Με υποδέχτηκε με φιλια αγκαλιες και εκεί που πήγαιναν όλα καλά και έδινα πονο στο doggy μπαμ το πέος μου πήρε την κατιούσα.Δεν ανέβαινε με τίποτα και μεπιασε αγχος .Σκάει και ενα γελακι η τυπισσα και τέλος. Ντραπηκα πολύ Το κκατάλαβε μου λέει δεν πειράζει ήσουν καλός την προηγούμενη φορά. Με φυλάει και φευγει . Σαν να μην έφταναν ολα επιστρέφει στο δωμάτιο μετα απο 2 λεπτα με 2 σοκολατάκια και ενα σημειωματάριο ...πάρε μου λέει είναι ωραία και Γράψε μου και το ψευδώνυμο στο facebook να σε κάνω add. Τέλος το απόλυτο χτηπημα αποτυχία και οίκτο απο πουτανα σε ενα πακέτο. Έφυγα καταβεβλημένος και νιώθω χαλιά. Μεγαλο πλήγμα δεν μουχε ξανασυμβεί..και μάλιστα που συνέβει με τέτοιο μουνι το κανει ακόμα πιο τραγικό.Δεν ξέρω τι επαθα ξαφνικα εξαφανίστηκε η καβλα και δεν ενιωθ α τίποτα..αυτα
Διάβασα πολύ προσεκτικά την ιστορία σου και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις πάρει πολύ βαριά την υπόθεση. Η κοπέλα απλά προσπάθησε να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, είτε από πραγματική ανθρωπιά, είτε από επαγγελματισμό, γιατί να δεις αρνητικά τις πράξεις της? Πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει άντρας που δεν του έχει πέσει κάποια στιγμή, για χίλιες δυο αιτίες? Το άγχος εκφράζεται στους άντρες με δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι αυτός που περιέγραψες, να σου πέσει. Ο δεύτερος, εμφανίζεται πιο σπάνια, είναι να την πηδάς μια ώρα και να μην μπορείς να τελειώσεις. Εξαρτάται από στην ψυχοσύνθεσή σου και τις γενικότερες συνθήκες. Η πουτάνα η τύχη το κάνει να σου συμβαίνει μόνο με αυτές που πραγματικά γουστάρεις και θέλεις να είσαι αψεγάδιαστος. Δεν θα σου συμβεί με μια μέτρια γκόμενα που δεν σου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Θα σου συμβεί με αυτή που την κυνηγάς καιρό και επιτέλους σου έκατσε. Δεν το προκαλεί κάποιο κακό πνεύμα. Καθαρό άγχος είναι. Το έχεις πάρει τόσο βαριά όμως, που θα σε συμβούλευα να μην ξαναπάς. Δεν είναι ηρωικό το να το βάζεις στα πόδια, είναι όμως αποτελεσματικό. Απόφευγε τα τραύματα, δεν ξέρεις τι θα σου αφήσουν.
Επισκέπτης
Αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης τυπε, γνωστα αυτα μην τα επαναλαμβανουμε συνεχειαΚαλησπέρα είμαι νεο μέλος και είμαι 34. Πρόσφατα πηγα σε ενα νεο studio που άνοιξε στα μέρη μου (Άρτα).Βγαίνει η κοπελα και παθαινω σοκ 2ημετρη πανεμορφη τσεχα με αναλογίες λατίνας ξανθιά και μπλε ματαρες. Εν συντομία πέρασα καλά αν και εχυσα στο 5λεπτο λογο μεγαλης καβλας.sosial time για κανένα 10λεπτο με αποχερετησε με 2 φιλια στο στόμα.Ελα όμως που στο sosial εβγάλε μια γλυκητητα που μεκανε να τη συμπαθησω.Ξέρω μεγάλη μου μαλάκια. Μετα απο ενα 2ημερο αποφασιζω να ξαναπαω.Με υποδέχτηκε με φιλια αγκαλιες και εκεί που πήγαιναν όλα καλά και έδινα πονο στο doggy μπαμ το πέος μου πήρε την κατιούσα.Δεν ανέβαινε με τίποτα και μεπιασε αγχος .Σκάει και ενα γελακι η τυπισσα και τέλος. Ντραπηκα πολύ Το κκατάλαβε μου λέει δεν πειράζει ήσουν καλός την προηγούμενη φορά. Με φυλάει και φευγει . Σαν να μην έφταναν ολα επιστρέφει στο δωμάτιο μετα απο 2 λεπτα με 2 σοκολατάκια και ενα σημειωματάριο ...πάρε μου λέει είναι ωραία και Γράψε μου και το ψευδώνυμο στο facebook να σε κάνω add. Τέλος το απόλυτο χτηπημα αποτυχία και οίκτο απο πουτανα σε ενα πακέτο. Έφυγα καταβεβλημένος και νιώθω χαλιά. Μεγαλο πλήγμα δεν μουχε ξανασυμβεί..και μάλιστα που συνέβει με τέτοιο μουνι το κανει ακόμα πιο τραγικό.Δεν ξέρω τι επαθα ξαφνικα εξαφανίστηκε η καβλα και δεν ενιωθ α τίποτα..αυτα
τοχο ξαναπεί. ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ . Ρε παιδιά εκνευρισμένος με τον εαυτό μου είμαι πιο πολύ όχι μαλακό αγαπήσιαρης ευκολοπιστοςΣου έστηλε αίτημα φιλίας στο Φουμπού τύπε;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε εχει φτασει πια η ωρα σου να βρεις ενα καλο κοριτσι να παντρευτεις.Αυτο που σου συνεβη μονο γαμος θα το σωσει.τοχο ξαναπεί. ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ . Ρε παιδιά εκνευρισμένος με τον εαυτό μου είμαι πιο πολύ όχι μαλακό αγαπήσιαρης ευκολοπιστος
Απο τους λίγους που μίλησες σωστά .. Ναι είναι αλήθεια ενώ την πρωτη φορα είχα μόνο κάβλες την δεύτερη φορα πήγα πιο πολύ να το παίξω Λατίνος εραστης και με έπιασε αγχος επίδοσης. Αντί να χαλάροσω και ναφησω το παιχνίδι σαυτη προσπαθούσα εγώ να την ικανοποίησω. Μέγα σφάλμα.Διάβασα πολύ προσεκτικά την ιστορία σου και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις πάρει πολύ βαριά την υπόθεση. Η κοπέλα απλά προσπάθησε να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, είτε από πραγματική ανθρωπιά, είτε από επαγγελματισμό, γιατί να δεις αρνητικά τις πράξεις της? Πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει άντρας που δεν του έχει πέσει κάποια στιγμή, για χίλιες δυο αιτίες? Το άγχος εκφράζεται στους άντρες με δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι αυτός που περιέγραψες, να σου πέσει. Ο δεύτερος, εμφανίζεται πιο σπάνια, είναι να την πηδάς μια ώρα και να μην μπορείς να τελειώσεις. Εξαρτάται από στην ψυχοσύνθεσή σου και τις γενικότερες συνθήκες. Η πουτάνα η τύχη το κάνει να σου συμβαίνει μόνο με αυτές που πραγματικά γουστάρεις και θέλεις να είσαι αψεγάδιαστος. Δεν θα σου συμβεί με μια μέτρια γκόμενα που δεν σου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Θα σου συμβεί με αυτή που την κυνηγάς καιρό και επιτέλους σου έκατσε. Δεν το προκαλεί κάποιο κακό πνεύμα. Καθαρό άγχος είναι. Το έχεις πάρει τόσο βαριά όμως, που θα σε συμβούλευα να μην ξαναπάς. Δεν είναι ηρωικό το να το βάζεις στα πόδια, είναι όμως αποτελεσματικό. Απόφευγε τα τραύματα, δεν ξέρεις τι θα σου αφήσουν.
πες μου ότι κανείς πλάκα ..Τυπε εχει φτασει πια η ωρα σου να βρεις ενα καλο κοριτσι να παντρευτεις.Αυτο που σου συνεβη μονο γαμος θα το σωσει.