pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εκφρασου, μην το κρατας μεσα σου.
Αντε πια,τόση ώρα δεν βρίσκω εικόνα να εκφραστω/
Εκφρασου, μην το κρατας μεσα σου.
Εγω θα κανω νηστεια αυτες της μερες και θα βαζω μονο το μισο μεσα....Περα απο τη πλακα δε καταβαινω ποιο το νοημα της αποχης αυτες τις μερες...Μη τσαντιστει ο Ιησους και μας κρατησει μουτρα...Να κανεις αποχη και καλα απο τι?απτο sex...ποιος ο λογος?
Οπως τη Μεγαλη Παρασκευη αλλα μαγαζια ανοιγουν και αλλα οχι, αλλο τοσο και οσα μπουρδελα θελουν ας ανοιξουν...Επισης (αν και δε καταλαβαινω το λογο) οσοι χριστιανοι το θεωρουν αμαρτια ας μη πανε να γαμησουν και οσοι δεν εχουν προβλημα have a good time...
Τα μπουρδελα ειναι ανοιχτα για να ξαλαφρωνουμε εμεις που δεν ασχολουμαστε με τη θρησκεια και τους ανουσιους περιορισμους της...οποιος ειναι τοσο ευσεβης και αισθανεται ασχημα ας μην παει,δεν τον πιεζει κανενας...τωρα οσο για τις τανες αν αισθανοντουσαν ασχημα δεν θα εξασκουσαν το επαγγελμα γενικα.
ας ειναι ανοιχτα ..μην πας..θ αντεξεις χωρις σεξ 3 μερεςΔεν κάνω τον Θρησκευόμενο. Αλλά πιστευω,ότι αυτές της Μερες. Οι ποιο ιερές του ΧρόνουΤην Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? Σαν Χριστιανοι, που ειμασται. Και οι Κοπελλες που εργαζωνται καλλα θα ειταναι, αυτές της μερες να είναι κλειστα. Και εμεις να μην γυρναμαι, τσαρκα. Αν όχι ολλες της μερες, εστω,ας σεβαστουν της δυο ημερες.Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη. Ελεος! Μην το παρακάνουμε! >
ναι ναι
πιστεψτε οσο γινεται οσο ποιο βαθεια στον χριστιανισμο και θα καταντησετε προβατα..
Δεν κάνω τον Θρησκευόμενο. Αλλά πιστευω,ότι αυτές της Μερες. Οι ποιο ιερές του ΧρόνουΤην Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? Σαν Χριστιανοι, που ειμασται. Και οι Κοπελλες που εργαζωνται καλλα θα ειταναι, αυτές της μερες να είναι κλειστα. Και εμεις να μην γυρναμαι, τσαρκα. Αν όχι ολλες της μερες, εστω,ας σεβαστουν της δυο ημερες.Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη. Ελεος! Μην το παρακάνουμε! >
χαχαχαχα εισαι ωραιοςεγώ πάντως η πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδελο και ήταν και πρώτη μου φορά με γυναίκα ήταν Μ. Τετάρτη...
πάντως εμένα δεν με πειράζει, το ότι δεν βρίσκω σουβλατζίδικο ανοιχτό και χωρίς νηστίσιμα αυτό με πειράζει
Προσωπικα ολη την μεγαλη εβδομαδα απεχω απο το σπορ.
Το εχω συζητησει με κοπελες και οντως καποιες κοπελες αισθανονται αβολα που το κανουν
Στο γιατι το κανουν δεν εχω απατηση.
Καποια studio παντως κλεινουν την Μεγαλη Παρασκευη.
Δεν σκεοφτονται ομως ολοι σαν εσενα..............
την μεγάλη Παρασκευή τρώω πάντα γελώντας ένα κόκκινο αυγόκαι οι αθεοι που θα πηδανε δηλαδη?
την μεγάλη Παρασκευή τρώω πάντα γελώντας ένα κόκκινο αυγό
την μεγάλη Παρασκευή τρώω πάντα γελώντας ένα κόκκινο αυγό