Επισκέπτης
Δεν σας πιανει κανενας πουθενα.
Αν τον αφηναν ελευθερο, θα κραυγαζατε για σκανδαλο.
Τωρα που τον πιασανε, ειναι απλα ενα αλλοθι.
Δεν παιζεστε.
Δεν υπάρχεις ρε μάστορη.
Αν δεν τρολλάρεις κοίταξέ το..
Δεν σας πιανει κανενας πουθενα.
Αν τον αφηναν ελευθερο, θα κραυγαζατε για σκανδαλο.
Τωρα που τον πιασανε, ειναι απλα ενα αλλοθι.
Δεν παιζεστε.
Προσωπικά η είδηση της προφυλάκισης του δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Είναι γνωστό από την υπόθεση ΔΕΚΑ, ότι η παραγραφή που ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών επεκτείνεται και στους συνεργούς, συνεπώς μόλις ο μοναχός πει την μαγική λέξη, παύουν τα πάντα. Βέβαια οι μπαστόκοι θέλουν συγκεκριμένη μαγική λέξη (κουρασμένος, γιος του ταχυδρόμου) και όχι μια γενική που θα μπορούσε να πει (καλτσοδέτας, ότι ώρα πεις εσύ πρόεδρε κτλ). Απ' ότι μαθαίνω βέβαια παίζει και ενδομπαστοκική κόντρα, μιας και το γραφείο που ανέλαβε την μονή είναι γνωστό για τις διασυνδέσεις του με το κόμμα (βενιζελοεκσυγχρονιστές βέβαια, αλλά ήδη έχουν τσιμπήσει 2 αποκρατικοποιήσεις...) και γι' αυτό τους προσέλαβε ο εφραίμ, συνεπώς οι φήμες που ακούγονται ότι πίσω από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου πρέπει να είναι το γελαστό μοσχάρι (υφυπουργός δικαιοσύνης γαρ) και ίσως ο ηλίθιος πρέπει να έχουν βάση. Το ότι οι ρώσοι τα ψιλοπήραν βέβαια καταδεικνύει το γελοίο του πράγματος, καθώς ο παρόν θίασος είναι ικανός να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο από το πουθενά.
Φυσικά είμαι βέβαιος ότι αυτή η προφυλάκιση είναι η αρχή της καθάρσεως και θ' ακολουθήσουν και άλλες, όπως πχ το προκλητικά ασύλληπτου άκη...
Φυσικά είμαι βέβαιος ότι αυτή η προφυλάκιση είναι η αρχή της καθάρσεως
Αυτός ο Λαλιώτης τι γίνεται ρε μάγκες?
Είναι καλά το παλικάρι μας??
Έφαγα σουβλάκια στου "ΜπαΪρακτάρη".Λέτε να αποκτήσω μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
μαλακία έκανες ...
στου θανάση έπρεπε να πας για κεμπάπ ...
ήμουν κι εγώ εκεί ...
Προβλέπω να σε πάει πλυντήριο μέχρι να κοιμηθείς.μαλακία έκανες ...
στου θανάση έπρεπε να πας για κεμπάπ ...
ήμουν κι εγώ εκεί ...
Χαίρει άκρας υγείας.
Και τώρα που πάει στο διάολο το Τζέφρι
κακές γλώσσες λένε ότι επιστρέφει ...
Ο κίνδυνος φυλακής τώρα έχει παρέλθει προ πολλού ...
άλλωστε το παιδί είμαι πάμφτωχο ...
η κόρη του πήρε 200.000€ στεγαστικό για 25 χρόνια
για να αγοράσει διαμέρισμα ....
μάλλον στο κερατσίνι ή στα ταμπούρια ....
Η κόρη του προορίζεται για βουλευτίνα !
Όποιος την ψηφίσει ,περαστικά του !
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά γράφεις αρλούμπες ... Η προφυλάκιση αποτελεί κατ εξαίρεση εφαρμοζόμενη διαδικασία περιοριζόμενη σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου ο κατηγορούμενος είναι είτε ύποπτος φυγής είτε υπάρχουν σαφείς υπόνοιες τέλεσης περαιτέρω αξιοποίνων πράξεων ... Δηλ. το άν ο Εφραίμ κριθεί ένοχος ή όχι από τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητο από την προσωρινή του κράτηση αφού την στιγμή αυτή κρίνεται αποκλειστικά το άν την κοπανήσει ή στήσει νεά μηχανή τύπου βατοπαίδι.
Ποιος είναι τούτος πάλι ρε που κότσαρες;
ο μεγαλύτερος παιχτης στο σκακι κατα πολλους.