Νέα

την γλυτωνει και ο Εφραιμ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν σας πιανει κανενας πουθενα.
Αν τον αφηναν ελευθερο, θα κραυγαζατε για σκανδαλο.
Τωρα που τον πιασανε, ειναι απλα ενα αλλοθι.
Δεν παιζεστε.

Δεν υπάρχεις ρε μάστορη.
Αν δεν τρολλάρεις κοίταξέ το..

Επισκέπτης
Το Δημόσιο Χρέος αυξήθηκε λόγω του Βατοπεδίου ;;;;

Αν ναι,
είναι όντως σκάνδαλο.

Αν όμως όχι
όσοι ομιλούσαν περί σκανδάλου
είναι [size=11pt]ξεσκισμένων πουτάνων γιοί
που γαμιούνται οικογενειακώς
και τους αξίζει η ποινή θανάτου[/size]

αν και όταν κυβερνηθεί η Ελλάς
από ΕΛΛΗΝΕΣ
και όχι από [size=11pt]σφουγκοκωλάριους της Λέσχης Bildenberg ...[/size]

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βαρα καμια ενεση να ηρεμησεις,εχεις ανεβασει πιεση 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Προσωπικά η είδηση της προφυλάκισης του δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Είναι γνωστό από την υπόθεση ΔΕΚΑ, ότι η παραγραφή που ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών επεκτείνεται και στους συνεργούς, συνεπώς μόλις ο μοναχός πει την μαγική λέξη, παύουν τα πάντα. Βέβαια οι μπαστόκοι θέλουν συγκεκριμένη μαγική λέξη (κουρασμένος, γιος του ταχυδρόμου) και όχι μια γενική που θα μπορούσε να πει (καλτσοδέτας, ότι ώρα πεις εσύ πρόεδρε κτλ). Απ' ότι μαθαίνω βέβαια παίζει και ενδομπαστοκική κόντρα, μιας και το γραφείο που ανέλαβε την μονή είναι γνωστό για τις διασυνδέσεις του με το κόμμα (βενιζελοεκσυγχρονιστές βέβαια, αλλά ήδη έχουν τσιμπήσει 2 αποκρατικοποιήσεις...) και γι' αυτό τους προσέλαβε ο εφραίμ, συνεπώς οι φήμες που ακούγονται ότι πίσω από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου πρέπει να είναι το γελαστό μοσχάρι (υφυπουργός δικαιοσύνης γαρ) και ίσως ο ηλίθιος πρέπει να έχουν βάση. Το ότι οι ρώσοι τα ψιλοπήραν βέβαια καταδεικνύει το γελοίο του πράγματος, καθώς ο παρόν θίασος είναι ικανός να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο από το πουθενά.

Φυσικά είμαι βέβαιος ότι αυτή η προφυλάκιση είναι η αρχή της καθάρσεως και θ' ακολουθήσουν και άλλες, όπως πχ το προκλητικά ασύλληπτου άκη...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εαν νομιζετε οτι το ΤΙΜΙNG να χτυπησουν τον ηγουμενο μονης ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ηταν εντελως τυχαιο πλανασθαι..
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ανημερα της μεγαλυτερης γιορτης των χριστιανων αποφασισαν, οι πουσταραδες της δικαιοσυνης που σαν μαριονετες καθοδηγουνται απο τους πουσταραδες της πολιτικης εξουσιας, να καταδικασουν εναν γεροντα λες και ειναι εγκληματιας...
σε μια χωρα που ξερουμε οτι χριστουγεννα και πυρηνικος πολεμος να γινει κανεις δεν θα πατησει καν το μπουτον της σειρηνας  επειδη ειναι ενα ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ και επειδη εκεινες τις μερες δεν δουλευει τπτ κρατικο και ετσι θα μεινει εις τους αιωνας των αιωνων..

βεβαια αξιζει ν αναφερω οτι βαση του γραφειου των προσκυνητων στις καρυες ΤΟ 2011 ΥΠΗΡΞΕ 30% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥς ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ..αυτο δεν μπορουν να χωνεψουν τα σιχαματα οι μασονοι..30% ΑΥΞΗΣΗ...δεν γυρισαν καποιοι την πλατην  στον θεο αλλα ηρθαν κοντα του στην δυσκολοτερη χρονια απο το 1945..

μενουμε πλεον σε μια εποχη που θα χτυπησουν και την πιστη μας οπως φενεται..χτυπησαν την οικονομια και θα χτυπησουν κι αυτη τωρα..και το ορος ενδεχομενως..τον εφραιμ θα τον ξεσκκισουν για παραδειγματισμο..1000%

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Προσωπικά η είδηση της προφυλάκισης του δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Είναι γνωστό από την υπόθεση ΔΕΚΑ, ότι η παραγραφή που ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών επεκτείνεται και στους συνεργούς, συνεπώς μόλις ο μοναχός πει την μαγική λέξη, παύουν τα πάντα. Βέβαια οι μπαστόκοι θέλουν συγκεκριμένη μαγική λέξη (κουρασμένος, γιος του ταχυδρόμου) και όχι μια γενική που θα μπορούσε να πει (καλτσοδέτας, ότι ώρα πεις εσύ πρόεδρε κτλ). Απ' ότι μαθαίνω βέβαια παίζει και ενδομπαστοκική κόντρα, μιας και το γραφείο που ανέλαβε την μονή είναι γνωστό για τις διασυνδέσεις του με το κόμμα (βενιζελοεκσυγχρονιστές βέβαια, αλλά ήδη έχουν τσιμπήσει 2 αποκρατικοποιήσεις...) και γι' αυτό τους προσέλαβε ο εφραίμ, συνεπώς οι φήμες που ακούγονται ότι πίσω από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου πρέπει να είναι το γελαστό μοσχάρι (υφυπουργός δικαιοσύνης γαρ) και ίσως ο ηλίθιος πρέπει να έχουν βάση. Το ότι οι ρώσοι τα ψιλοπήραν βέβαια καταδεικνύει το γελοίο του πράγματος, καθώς ο παρόν θίασος είναι ικανός να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο από το πουθενά.

Φυσικά είμαι βέβαιος ότι αυτή η προφυλάκιση είναι η αρχή της καθάρσεως και θ' ακολουθήσουν και άλλες, όπως πχ το προκλητικά ασύλληπτου άκη...

Σόρρυ ρε φίλε, αλλά γράφεις αρλούμπες ... Η προφυλάκιση αποτελεί κατ εξαίρεση εφαρμοζόμενη διαδικασία περιοριζόμενη σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου ο κατηγορούμενος είναι είτε ύποπτος φυγής είτε υπάρχουν σαφείς υπόνοιες τέλεσης περαιτέρω αξιοποίνων πράξεων ... Δηλ. το άν ο Εφραίμ κριθεί ένοχος ή όχι από τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητο από την προσωρινή του κράτηση αφού την στιγμή αυτή κρίνεται αποκλειστικά το άν την κοπανήσει ή στήσει νεά μηχανή τύπου βατοπαίδι.

Βέβαια με την κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ να ξεκινά εντός της εβδομάδας, το περιβόητο PSI να πηγαίνει κατά διαβόλου, την κυβέρνηση του Μεσσία Παπαδήμου να παραπαίει και τον νέο κύκλο φοροεισπρακτικών μέτρων πρό των πυλών η προσοχή του  "πόπολου" πρέπει να στραφεί υποχρεωτικά σε κάτι ΑΛΛΟ από τα ουσιαστικά ...

Επισκέπτης
Φυσικά είμαι βέβαιος ότι αυτή η προφυλάκιση είναι η αρχή της καθάρσεως

Πάρε ένα ντεπονάκι.

Υ.Γ. Αυτός ο Λαλιώτης τι γίνεται ρε μάγκες?
Είναι καλά το παλικάρι μας??
Έτσι, γιατί ο Άκης ακούγεται (καλώς βέβαια).Κάποιους άλλους κοντεύουμε να τους ξεχάσουμε..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
που τον κρατάνε να του στειλω λουλουδια  :zfuck:

Επισκέπτης
Έφαγα σουβλάκια στου "ΜπαΪρακτάρη".Λέτε να αποκτήσω μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
Μέχρι τότε,έχω βάλει υπενθύμιση στο κινητό μου,έτσι ώστε every waking hour,να θυμάμαι να θλίβομαι για την αδικία που υφίσταται ο παπά-μεσίτης.

Επισκέπτης
Αυτός ο Λαλιώτης τι γίνεται ρε μάγκες?
Είναι καλά το παλικάρι μας??

Χαίρει άκρας υγείας.
Και τώρα που πάει στο διάολο το Τζέφρι
κακές γλώσσες λένε ότι επιστρέφει ...

Ο κίνδυνος φυλακής τώρα έχει παρέλθει προ πολλού ...

άλλωστε το παιδί είμαι πάμφτωχο ...

η κόρη του πήρε 200.000€ στεγαστικό για 25 χρόνια
για να αγοράσει διαμέρισμα ....

μάλλον στο κερατσίνι ή στα ταμπούρια ....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.167
Πόντοι
1.686
Χαίρει άκρας υγείας.
Και τώρα που πάει στο διάολο το Τζέφρι
κακές γλώσσες λένε ότι επιστρέφει ...

Ο κίνδυνος φυλακής τώρα έχει παρέλθει προ πολλού ...

άλλωστε το παιδί είμαι πάμφτωχο ...

η κόρη του πήρε 200.000€ στεγαστικό για 25 χρόνια
για να αγοράσει διαμέρισμα ....

μάλλον στο κερατσίνι ή στα ταμπούρια ....

Η κόρη του προορίζεται για βουλευτίνα !

Όποιος την ψηφίσει ,περαστικά του !

Επισκέπτης
Ποιος είναι τούτος πάλι ρε που κότσαρες;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά γράφεις αρλούμπες ... Η προφυλάκιση αποτελεί κατ εξαίρεση εφαρμοζόμενη διαδικασία περιοριζόμενη σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου ο κατηγορούμενος είναι είτε ύποπτος φυγής είτε υπάρχουν σαφείς υπόνοιες τέλεσης περαιτέρω αξιοποίνων πράξεων ... Δηλ. το άν ο Εφραίμ κριθεί ένοχος ή όχι από τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητο από την προσωρινή του κράτηση αφού την στιγμή αυτή κρίνεται αποκλειστικά το άν την κοπανήσει ή στήσει νεά μηχανή τύπου βατοπαίδι.

Μπορεί και να έχεις δίκιο...

Η προφυλάκιση είναι στοιχείο της ποινικής διαδικασίας και ειδικότερα της προδικασίας. Το πως που πότε, δεν το κρίνει μάλιστα ένας δικαστής, αντιθέτως εισαγγελέας και ανακριτής (δηλαδή δύο δικαστικοί) και στην περίπτωση του Εφραίμ ολόκληρο δικαστικό συμβούλιο μιας και διαφωνούσαν οι δύο προηγούμενοι. Βέβαια με τι στάνταρ άφησαν τον μάκαρο φρι και συνέλαβαν την νυφίτσα, δεν ξέρω, γι' αυτό και βρωμάει από μακριά πολιτικός δάκτυλος. Θα έχει μάλλον τίποτα κρίσεις δικαστών προσεχώς.

Η προφυλάκιση πάντως, ειδικά τέτοιες μέρες, μάλλον σαν μέσο ψυχολογικής πίεσης μπορεί να ευσταθεί. Μήπως και ο εφραίμ κάνει κανένα λάθος και αρχίσει να κελαηδάει. Δεν ξέρω αν είχες παρατηρήσει την υπόθεση ΝΣΚ - κάποια στιγμή οι αμερικάνοι έβγαλαν την φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε ότι η καμαριέρα ήταν φορέας, μήπως και ο γάλλος αρχίσει τα τεστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom