Πέρασαν τόσοι μήνες!Πω ρε Γερμανία τι μας έκανες!Τελικά με την Αγγλίδα συγκάτοικο (για λίγες μέρες)
χέστηκα και δεν έκανα κίνηση.Εκεί που μέσα μου πήρα τα πάνω μου και της ζήτησα ραντεβού ,απλά δεν έδωσε
άλλη ευκαιρεία.
Εν τω μεταξύ,η φίλη της και συγκάτοικος εξ Γερμανίας,ονόματι Thea,με προσκάλεσε σε πάρτυ για την συμπλήρωση
δεν ξέρω και γω πόσων χρόνων της.Εκεί είχε μουνάρες Γερμανίδες,άβυζες φυσικά,αλλά εμένα με πλάγιασε μια
Γιαπονεζούλα και βγάλαμε τη βραδιά μαζί.Ένοιωθα ότι θα μπορούσα να κάνω ένα ντου να ξεστραβωθώ αλλά η πουτάνα
είχε μια φάτσα σαν τα γκρέμλινς και έτσι συνέχισα την χειρομάλλαξη.
Η 1 Μαίου στο Βερολίνο είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση η οποία λαμβάνει μέρος στο Κρόιτσμπεργκ (Kreuzberg) με πολύ
αλκοόλ και μουσική βεβαίως βεβαίως.Πήγα,ήπια,αποκοιμήθηκα απ την σούρα στο δρόμο,αφού οι δρόμοι ήτανε αποκλεισμένοι
θυμήθηκα την πρώην και κάτι έπρεπε να κάνω.Σηκώθηκα,πήγα σε παρακείμενο Spaarkasse (τράπεζα) έκανα ανάληψη και
κατευθύνθηκα στο FKK Artemis.
Εκεί χάλασα 240 ευρώ τα οποία καθόλου δεν μου περισσεύαν αλλά αν δεν τα έδινα έννοιωθα ότι το σπέρμα θα πετάγοταν
απ τις κόρες των ματιών μου.Τες πα ο καιρός κύλησε καυλάτα ώσπου πήρα την απόφαση να επιστρέψω για καλοκαίρι και μπάνια
Ελλάδα.
Ο κολητός μου ήδη χωνότανε μέσω fb στην κολητή της πρώην μου και του λεγε σε προτάσεις του περί θάλασσας,ας περιμένουνε την
πρώην.Γιατί λέει πότε θα ρθει;Λέει ίσως μέσ το καλοκαίρι.Τες πα εγώ αρχές Ιούλη ήμουνα έδω και μου λέει ίσως με σένα βγούμε τριάδα.
Όντως έρχεται να μας συναντήσει και μου λέει αύριο θα είναι Λάρισα και η πρώην σου.Της λέω κανόνισε να πάμε για μπάνιο τότε!Μου λέει
δεν έχεις θέμα,όχι καθόλου απήντησα.
Ο λόγος που ήρθε Ελλάδα ήταν για να πάρει τη βίζα της και ήρθε και Λάρισα μιας που δεν είχε που αλλού να μείνει στην Αθήνα,λόγω
αργοπορίας έκδοσής της από την πρεσβεία.Κάναμε το μπάνιο μας όλα ωραία και όλα καλά.Εκεί η κολητή της μου έλεγε συνέχεια πως με συμπαθεί
και διάφορα άλλα.Την επομένη επιδιώκουν συνάντηση οι τρείς μας.Η πρόταση ήταν της πρώην μέσω της κολητής της.Βγήκαμε και μου είπε
ότι ήθελαν πολύ να τις πάμε κάπου για πσκ με διανυκτέρευση σε σκηνές,μόνοι μας,όχι οργανωμένα.Ο κολητός μετά από κάποια ψιλοχωσίματα
στην κολητή της πρώην δεν είδε φώς και μου λέει δεν θέλω να το παίξω ταρίφας για να πάνε αυτές να γουστάρουν και να μην μας δώσουν
και την τρύπα τους.
Την επόμενη μέρα,έρχονρται στο κατάστημα που διατηρεί ο αδερφός μου και λέει η κολητή να μπει στο fb μέσω λαπ τοπ.Μπαίνει και γίνεται το εξής:απομνημονεύει κατά λάθος τον κωδικό στο λαπ τοπ μου,νομίζει ότι το δοαγράφει αλλά κάνει λάθος.Έτσι όταν εγώ την επομένη πάω να μπω
στο δικό μου fb ήταν αποθηκευμένα τα στοιχεία της κολητής.Σαφώς πατάω έντερ και είδα όλη την συνομιλία των δυο τους από την γνωριμία και
μετά.
Εντάξει.Άντε γεια!Σαφώς τον γκόμενο τον βρήκε από μόλις τον πάτησε στο νησί και δεν τον άφηνε γιατί έλεγε αν την έκλανε,να μην έμενε μόνη
θα γύρναγε σε μένα σαν να μην έτρεχε τίποτα.Βέβαια τρέχαν πολλά.Ωστόσο,η πρώην εδώ και ένα χρόνο ήταν πρώην οπότε λίγο πολύ στ αρχίδια
μου,η κολητή που έλεγε με συμπαθούσε,τι σενάρια έβγαζε το πουτανάκι!Να κάνουμε θέατρο,να κάνουμε το ένα,να κάνουμε το άλλο.
Εκεί ο μαλάκας παρά τις όποιες συμβουλές των κολητών,πήρα τηλέφωνο στην κολητή και της είπα το τι συνέβη με το λογαριασμό,το τι είδα
και το πόσο όντως συμπάθεια έτρεφε στο πρόσωπό μου.Έλα της λέω απ το μαγαζί να βγάλεις και τους κωδικούς γιατί με ενοχλεί.Ήρθε,μου
είπε καλα πόσο μαλάκας είσαι κοτζάμ παλιάντρας να πασπατεύεις τη συνομιλία με κάτι που θεωρείς λήξαν!Εγώ δεν έλεγα κουβέντα.
Φύγανε και μου στέλνει η πρώην,μόλις ηρεμήσεις θα ήθελα να βρεθούμε να ακούσω το θυμό σου.Ένα μνμ που δεν της απάντησα.Την επόμενη
με πήρε τηλ.Δεν απάντησα.Την μεθεπόμενη μου στέλνει μνμ "θέλω να βρεθούμε να σου εξηγηθώ,να σου ζητήσω συγγνώμη και από κει και
έπειτα ότι θέλεις κάνε μου".Άλλο ένα μνμ που δεν απάντησα.Ήρθε το πσκ που υποτίθεται θα κάνμε κάμπιγκ οι τέσσερίς μας,εγώ με την παρέα
πιάσαμε τα βουνά και τις παραλίες και η πρώην μου στειλε περίπου 5 ευρώ σε σμσ,βάιμπερ μνμ και καμιά 70αριά αναπάντητες κλήσεις,μιας που
δεν της το σήκωνα.Όλο το σκ πήγαινε στο σπίτι μου και μου άφηνε ραβασάκια καθώς κοίταγε μην τυχόν επέστρεφα.Τελικά πήρε τηλέφωνο τον
κολητό μου και του είπε που είμαι και θέλει επειγόντως να με δει γιατί την επομένη θα έφευγε για Αθήνα και τελικά για Γερμανία και δεν
περίμενε ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράματα.
Μου λέει ο κολητός μαλάκα τρελάθηκε.Του λέω στα παπάρια μου.Μου στέλενει μνμ (ενώ λίγες μέρες πριν είχα κάνει κίνηση μετά από έξοδό μας
να της χωθώ και μου λέει τελείωσε αυτό το κομμάτι μεταξύ μας.Είπαμε φίλοι.Είμαι αλλού,ξέχασέ με) σήμερα είναι η τελευταία μέρα μου
στη Λάρισα και ήθελα να την περνάγαμε αγκαλιά μαζί,σ ευχαριστώ που μου γάμησες την ψυχολογία μου.
Άλλο ένα μνμ που δεν απάντησα.3.45 ξημερώματα,με παίρνει τηλ,το σηκώνω και μου λέει είμαι έξω απ το σπίτι σου,άνοιξέ μου ή χτυπάω τα κουδούνια (όταν γαμιόμασταν απλά μου κανε κλήση να μπει σπίτι μου δεν χτύπαγε κουδούνι.Από πάνω μέναν οι γονείς μου τους οποίους ήθελε
να γνωρίσει τότες αλλά της είπα -όχι-.Οπότε δεν ήθελα να μάθουν το οτιδήποτε,άνοιξα,μπήκε,με τρέλανε στα γλωσόφιλα,ξεντύθηκε,φασωθήκαμε
δεν γαμηθήκαμε.Και τελείωσε.Βοήθησα την κολητή της την ίδια μέρα μιας που φεύγανε και οι δύο (η κολητή είχε τελειώσει μόλις τις σπουδές και μετακόμιζε αθήνα) η οποία μου ζήτησε συγγνώμη για ότι μου έσυρε και ότι παρ όλα αυτά που μ έσυρε ήμουν εκεί να την βοηθήσω τη στιγμή που όλη τη διάρκεια των σπουδών όλοι οι φίλοι της είχαν λακίσει.Αυτά μάγκες και κάπως έτσι τελείωσε το κεφάλαιο πρώην υποσχόμενοι να μην ξαναενοχλήσει ο ένας τον άλλον ούτε για -γεια- στο fb.
Να γαμάτε καλά μάγγες...