Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
οχι ρε πουστη!!! :-
νταξη μη χαλιεσε καποιος θα βρεθει να σου την πεσει. αλλα εγω λεω να τα φτιαξω με τη βελβη
οχι ρε πουστη!!! :-
πως μπορεις να εισαι βεβαιη γιαυτο ?μεγα λαθος.δε θα μπορουσαν ποτε.
οπως τα λες!!!!!!
βελβυ σιχαθηκε ο μορτης
ειμαι.10000000000000%.πως μπορεις να εισαι βεβαιη γιαυτο ?
οπως τα λες!!!τυπισα το ειπαμε οτι σε ολα λεω αληθειες και εχω δικιο
μην το λες συνεχεια ομως γιατι καταντας γραφικια
αφου αν σου ζητησουν γνωμη για το κοσμοπολιταν καθεσαι και αναλυεις
λες και ειναι η επιχειρηση σου
ξεκινησε απτα μπουρδελα της λιοσιων γιαυτοδεν ειναι του επιπεδου μας :-
Δεν του αρεσει το πεστο τυπε...ειναι της μερεντας....
Λουκι εμενα μου την επεσε γκομενα φιλου......και ημουν και πιωμενος...την ξεβρακωσα.....και την μπαλαμουτιασα..και ξαφνικα θυμηθικα οτι ειναι γκομενα φιλου και την παρατησα....αυτο πιανει?Με κανει μαλακα?:'( :'( :'( :- :- :-
δεν ειναι του επιπεδου μας :-
οπως τα λες!!!!!!!!!!φιλε σαν να την φανταζομαι.... ξιλαγκουρο....
(κορμος πιο μεγαλος απο τα ποδια σαν καμηλοπαρδαλη)
μαλλια ισια πες.... (ετοιμα να πεσουν)
και αυτη και η λουκριτια γαμησετα δεν παλευοντε με τιποτα μακαρι να τους
βαλει κανεις γκαζια να βρισουν και να φανε μπαν αλλα ειναι προσεκτικες οι βρωμιαρες...
γουσταρουν εδω μεσα μπουρδελοκατασταση και προσεχουν
ξεκινησε απτα μπουρδελα της λιοσιων γιαυτο
Λουκι εμενα μου την επεσε γκομενα φιλου......και ημουν και πιωμενος...την ξεβρακωσα.....και την μπαλαμουτιασα..και ξαφνικα θυμηθικα οτι ειναι γκομενα φιλου και την παρατησα....αυτο πιανει?Με κανει μαλακα?
βελβη πας στην εκκλησια?
Τυπε δεν κανουμε τιποτα ετσι....το γουσταρουν το μπινελικι...ιδιαιτερα εκεινη η βρωμιαρα η βελβω....φιλε σαν να την φανταζομαι.... ξιλαγκουρο....
(κορμος πιο μεγαλος απο τα ποδια σαν καμηλοπαρδαλη)
μαλλια ισια πες.... (ετοιμα να πεσουν)
και αυτη και η λουκριτια γαμησετα δεν παλευοντε με τιποτα μακαρι να τους
βαλει κανεις γκαζια να βρισουν και να φανε μπαν αλλα ειναι προσεκτικες οι βρωμιαρες...
γουσταρουν εδω μεσα μπουρδελοκατασταση και προσεχουν
ξενερα τυπεκι εγω απο εκει ξεκινησα φιλε. παλια ειχε ωραια φρικοπουρα τωρα εχω καιρο να παω, τι παιζει?
ανελλιπως.
Μωρη τραβελοπουστα βελβω ποσα ξερει ο κωλος σου....μεχρι και πεστο φτιαχνει.....τα παντα σε κανουν μαλακα εσενα κ τον αποπανω σου
Μωρη τραβελοπουστα βελβω ποσα ξερει ο κωλος σου....μεχρι και πεστο φτιαχνει.....
αν επεφτε μπαν με το βρισιμο 5 ατομα θα ειχαν μεινει.Τυπε δεν κανουμε τιποτα ετσι....το γουσταρουν το μπινελικι...ιδιαιτερα εκεινη η βρωμιαρα η βελβω....
ωραια με σενα θα τα φτιαξω. γιατι θελω η κοπελα μου να εχει χριστιανικη παιδεια. θα σε βομβαρδισω με π.μ. ωσπου να πεσεις σαν ωριμο φρουτο