Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε συ δεν ειναι ολα το ιδιο ... π.χ. αλλο η τυπισσα που ειναι σε ενα μαγαζι με γκομενο και τουρλωνει κωλο για να παιξει με αλλους 10 και αλλο να γνωρισεις καποιον και αυτο μετα να σε παει απο μονο του ...
:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλακα κανεις?!
να σου απαντησω οπως σε ενασν νορμαλ ανθρωπο κ μετα να αρχισεις τις μαλακιες κ να φυγουν ολοι τρεχοντας?!νο νο!!!

οποτε!!!οπως τα λες!!!!!!!!!! :rockon:

χαχαχαχα δικαιολογησου και αλλο ρε τυπισσα

αλλα ολοι ξερουμε πως αυτα που λες δεν κολλανε!!!

Απλα τρεχεις απο φορουμ σε φορουμ και γεμιζεις πιπες τις σελιδες

μπλα μπλα μπλα.... εγω δεν κανω εγω δεν κανω εκεινο και μολις ερθει η στιγμη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

νορμαλ ανθρωπε  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν εξεταζουμε αυτο τωρα ...

Αλλα θα σου πω οτι συνηθως δεν ειναι ετσι και οταν ειναι ετσι στηριζεται η σχεση στο σεξ και απ τα 2 ατομα αρα μικρο το κακο ...

τα πάντα ρει...

το κακό δεν γίνεται να'ναι μικρό εφόσον μπαίνεις ανάμεσα σε μία σχέση ακόμη κι αν έχει βαλτώσει...είσαι παράγοντας που επηρεάζει τις ήδη επηρεασμένες ισορροπιες και ωθείς την σχέση τους σε ακόμη δυσκολότερα μονοπάτια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαχαχαχα δικαιολογησου και αλλο ρε τυπισσα

αλλα ολοι ξερουμε πως αυτα που λες δεν κολλανε!!!

Απλα τρεχεις απο φορουμ σε φορουμ και γεμιζεις πιπες τις σελιδες

μπλα μπλα μπλα.... εγω δεν κανω εγω δεν κανω εκεινο και μολις ερθει η στιγμη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

νορμαλ ανθρωπε  :2funny: :2funny: :2funny:
οπως τα λες!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα πάντα ρει...

το κακό δεν γίνεται να'ναι μικρό εφόσον μπαίνεις ανάμεσα σε μία σχέση ακόμη κι αν έχει βαλτώσει...είσαι παράγοντας που επηρεάζει τις ήδη επηρεασμένες ισορροπιες και ωθείς την σχέση τους σε ακόμη δυσκολότερα μονοπάτια
ποντος.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σε καμια περιπτωση δεν διεκδικησα κοπελα που αρεσε σε φιλο γιατι σεβομαι ...
Το μονο παραπτωμα μου αν μπορεις να το πεις παραπτωμα ηταν οτι ηθελα μια κοπελα η οποια τυχαινε να ειναι αδελφη φιλου στα 20-21 μου και οταν καταλαβα τι εκανα το εκοψα
Τελικα δεν το μετανιωσα .....  ;) :grin: :rolleyes:

Το ασχημο ειναι οτι ο πρωην κολλητος μου την επεσε ενω ειχε σχεση με την μελουσα γυναικα του
σε κοπελα που ηθελα και το ηξερε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τελικα αναρωτιεμαι μηπως σεβομαι περισσοτερο απο οσο πρεπει τον καθεναν .....  :headbang:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αδειουλα και μεταθεση,2 σε 1!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το να στην πέφτει άνδρας είναι καλό.....σημαίνει ότι σε θεωρούν πρότυπο..... ;)

axaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

Επισκέπτης
Μη γελάς ρε γουλφ.....αυτή είναι η αλήθεια...... ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Nα σε παρασυρει απο μονη της η σχεση , να μη μπορεις να το σταματησεις κτλ κτλ κτλ ...

τα πάντα ρει...

Ως γυναικα αν ημουν 3ο προσωπο σε μια σχεση δεν θα το σκεφτομουν καν γιατι πολυ απλα ο αντρας δεν χωριζει ποτε την "γυναικα" για να παει με την "γκομενα" ...
Αυτο να το προσεχετε οι αντρες  :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μη γελάς ρε γουλφ.....αυτή είναι η αλήθεια...... ;)

axaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

ο γλου άλλο πράγμα εννοούσε...γι'αυτό γελάω :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ως γυναικα αν ημουν 3ο προσωπο σε μια σχεση δεν θα το σκεφτομουν καν γιατι πολυ απλα ο αντρας δεν χωριζει ποτε την "γυναικα" για να παει με την "γκομενα" ...
Αυτο να το προσεχετε οι αντρες  :grin:

παίζεις με τις λέξεις και δεν βοηθάς τον εαυτό σου...

άλλη έννοια έχει σήμερα η λέξη "γκόμενα" κι άλλη πριν 10-20 χρόνια ;)

όπως και η λέξη "γυναίκα"

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Πέσιμο σε αδερφή, ξαδέρφη, με λίγα λόγια συγγενή φίλου.
Δεν βλέπω  να υπάρχει κάτι πιο φυσικό από αυτό. Δηλαδή ο φίλος προτιμάει η αδερφή του να τα έχει με κάποιον άγνωστο ή με τον φίλο του? Στο τέλος-τέλος δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει μία σχέση οπότε καλό είναι να γνωρίζεις το ποιόν του «γαμπρού».

Πέσιμο σε γυναίκα που αρέσει σε φίλο:  Άμα του αρέσει ας της την πέσει και άμα του κάτσει όλα καλά. Άμα του αρέσει όμως και το καθυστερεί είναι προτιμότερο να της την πέσουμε εμείς γιατί μπορεί να της την πέσει κανένας τρίτος και να μείνουμε και οι δύο με το πουλί στο χέρι.

Πέσιμο σε γκόμενα φίλου: Εδώ τα πράματα δυσκολεύουν και εξαρτώνται από τη σχέση του φίλου με τη γκόμενα και από τη σχέση των δύο φίλων. Άν η σχέση είναι σοβαρή τότε καλό είναι να ψάξουμε να βρούμε καμία άλλη. Αν η σχέση είναι για να περνά η ώρα και για τους δύο τότε την πέφτουμε στο φίλο να κανονίσει κανένα τρίο ή ακόμα καλύτερα την πέφτουμε και στους δύο να φέρουν και καμιά φίλη της για να τη βρούμε όλοι μαζί.

Γενικά μη κολλάτε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Άλλωστε για αυτό είναι οι φίλοι. Για να βοηθάει ο ένας τον άλλο.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom