ελα μου ντε
λες να σπιτώθηκε?
* δεν ρολλάρει καλά το θέμα σήμερα...
ελα μου ντε
Ρε συ δεν ειναι ολα το ιδιο ... π.χ. αλλο η τυπισσα που ειναι σε ενα μαγαζι με γκομενο και τουρλωνει κωλο για να παιξει με αλλους 10 και αλλο να γνωρισεις καποιον και αυτο μετα να σε παει απο μονο του ...
πλακα κανεις?!
να σου απαντησω οπως σε ενασν νορμαλ ανθρωπο κ μετα να αρχισεις τις μαλακιες κ να φυγουν ολοι τρεχοντας?!νο νο!!!
οποτε!!!οπως τα λες!!!!!!!!!!
Δεν εξεταζουμε αυτο τωρα ...
Αλλα θα σου πω οτι συνηθως δεν ειναι ετσι και οταν ειναι ετσι στηριζεται η σχεση στο σεξ και απ τα 2 ατομα αρα μικρο το κακο ...
οπως τα λες!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα δικαιολογησου και αλλο ρε τυπισσα
αλλα ολοι ξερουμε πως αυτα που λες δεν κολλανε!!!
Απλα τρεχεις απο φορουμ σε φορουμ και γεμιζεις πιπες τις σελιδες
μπλα μπλα μπλα.... εγω δεν κανω εγω δεν κανω εκεινο και μολις ερθει η στιγμη!!!
νορμαλ ανθρωπε
ποντος.τα πάντα ρει...
το κακό δεν γίνεται να'ναι μικρό εφόσον μπαίνεις ανάμεσα σε μία σχέση ακόμη κι αν έχει βαλτώσει...είσαι παράγοντας που επηρεάζει τις ήδη επηρεασμένες ισορροπιες και ωθείς την σχέση τους σε ακόμη δυσκολότερα μονοπάτια
τι ρωταει το θρεντ;αν την εχουμε πεσει σε αδερφη;
Το να στην πέφτει άνδρας είναι καλό.....σημαίνει ότι σε θεωρούν πρότυπο..... ;)
τα πάντα ρει...
το κακό δεν γίνεται να'ναι μικρό εφόσον μπαίνεις ανάμεσα σε μία σχέση ακόμη κι αν έχει βαλτώσει...είσαι παράγοντας που επηρεάζει τις ήδη επηρεασμένες ισορροπιες και ωθείς την σχέση τους σε ακόμη δυσκολότερα μονοπάτια
Μη γελάς ρε γουλφ.....αυτή είναι η αλήθεια...... ;)
παρε 50 για να μαθεις να μη νομιζεις....πιτογυρε...τι κανετε παλιο μπουρδελα?Α.....καλώς τον.....νόμιζα ότι σε φάγανε στο στρατό
οπως τα λες!!!!!!!!!!!!
Ως γυναικα αν ημουν 3ο προσωπο σε μια σχεση δεν θα το σκεφτομουν καν γιατι πολυ απλα ο αντρας δεν χωριζει ποτε την "γυναικα" για να παει με την "γκομενα" ...
Αυτο να το προσεχετε οι αντρες