Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ πάντως είμαι ήδη έτοιμος και σε περιμένω

Βαλ την μεσα ωρε :2funny: :2funny: :2funny:

το μουνοπεταλο του 17χρονου δεν συγκρινεται....

τρυφερο τρυφερο μολις που εχει αρχισει να αποζητα την ηδονη

εκει ερχεται η ογκωδης ψωλη μας να το μυησει στα μονοπατια του ερωτα.

Α να χαθεις , προστυχε ! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε πολυ μελι διαβαζω και δεν λεει να γινουμε μελισσοκομοι στα γεραματα
μην ξεχνας οτι ειμαι και 55 οπως λεει και ο αβραμης :2funny:

τυπε εσυ εισαι νεος ακομη συμφωνα με την αβραμο θεωρια

αν ησουν 30 θα ησουν μωρο

στα 40 εισαι εφηβος

στα 55 εισαι κανονικος αντρας...

στην 3η ηλικια μπαινεις στα 80 και μετα... 90  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και την μασελα .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon:
URL]]

Επισκέπτης
Το κακό με τις μικρές είναι :

1)Τα ωράριά τους. Δεν είναι διαθέσιμες 24/365
2)Μαλακισμένοι τρόπο διασκέδασης.
3)Μαλακισμένες παρέες. Θα θέλει το μεγαλύτερο γκόμενο να τον επιδείξει σε μαλακισμένες φίλες και σπυριάρηδες κολλητούς.
4)Ηλίθιο ντύσιμο / βάψιμο , εμφάνιση.

Με γκόμενες 22+ είσαι πιο άνετος
και δεν έχουν χάσει σε εμφάνιση.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τυπε πολυ μελι διαβαζω και δεν λεει να γινουμε μελισσοκομοι στα γεραματα
μην ξεχνας οτι ειμαι και 55 οπως λεει και ο αβραμης :2funny:

Και ειναι κακο να εισαι μελισσοκομοs?????????????
Μαθε τεχνη κι αστηνε ......κι οταν δειs μικρη πιαστηνε

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εσυ εισαι νεος ακομη συμφωνα με την αβραμο θεωρια

αν ησουν 30 θα ησουν μωρο

στα 40 εισαι εφηβος

στα 55 εισαι κανονικος αντρας...

στην 3η ηλικια μπαινεις στα 80 και μετα... 90  :2funny: :2funny: :2funny:
κατα τον αβραμη η ζωη αρχιζει στον ταφο τυπε :2funny:
URL]]

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κατα τον αβραμη η ζωη αρχιζει στον ταφο τυπε :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.vampires.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/05/grave-hand.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Σε καλο σου βρε και δεν παιζεσαι ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κακό με τις μικρές είναι :

1)Τα ωράριά τους. Δεν είναι διαθέσιμες 24/365
2)Μαλακισμένοι τρόπο διασκέδασης.
3)Μαλακισμένες παρέες. Θα θέλει το μεγαλύτερο γκόμενο να τον επιδείξει σε μαλακισμένες φίλες και σπυριάρηδες κολλητούς.
4)Ηλίθιο ντύσιμο / βάψιμο , εμφάνιση.

Με γκόμενες 22+ είσαι πιο άνετος
και δεν έχουν χάσει σε εμφάνιση.

1) Καλο για σενα ειναι αυτο , σου μενει χρονος χωρις πρηξιμο. ΔΗλαδη τυπε και σχεσακιας θα ειμαι και θα πηδαω αλλα και θα ειμαι νερντ του πιγκουινου λινουξας  ;)
2) ΦΤηνος τροπος διασκεδασης... θα κερασεις ενα σινεμα και θα σε εχει για θεο η μεγαλυτερη αυτα τα εκανε παλια πλεον δεν την συγκινουν θελει κανα ταξιδακι καμια εκδρομουλα κτλπ
3) Στα αρχιδια μου... και οι μαλακισμενες φιλες της θα διπλαρωνουν αυτον τον γκομενο δηλαδη εμενα μηπως και της την πουν που προσπαθει να τους την πει με τον μεγαλο γκομενο (και παλι εμενα δηλαδη) γινομαι κεντρικο σημειο με μιας και αποκτω δυναμη κινωντας τα μουνο-νηματα
4) Στα αρχιδια μου , με καυλωνει αυτο το νεο αφελες και μικρο στυλακι!!!!

Ζητω οι μικρες μαγκες,.... ειναι το αγαπημενο μου ταργκετ γκρουπ μεχρι να φαω κανα βρωμοξυλο απο καναν πατερα και να με κυνηγαει απο την πευκη μεχρι την φυλης  :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
1) Καλο για σενα ειναι αυτο , σου μενει χρονος χωρις πρηξιμο. ΔΗλαδη τυπε και σχεσακιας θα ειμαι και θα πηδαω αλλα και θα ειμαι νερντ του πιγκουινου λινουξας  ;)
2) ΦΤηνος τροπος διασκεδασης... θα κερασεις ενα σινεμα και θα σε εχει για θεο η μεγαλυτερη αυτα τα εκανε παλια πλεον δεν την συγκινουν θελει κανα ταξιδακι καμια εκδρομουλα κτλπ
3) Στα αρχιδια μου... και οι μαλακισμενες φιλες της θα διπλαρωνουν αυτον τον γκομενο δηλαδη εμενα μηπως και της την πουν που προσπαθει να τους την πει με τον μεγαλο γκομενο (και παλι εμενα δηλαδη) γινομαι κεντρικο σημειο με μιας και αποκτω δυναμη κινωντας τα μουνο-νηματα

Ζητω οι μικρες μαγκες,.... ειναι το αγαπημενο μου ταργκετ γκρουπ μεχρι να φαω κανα βρωμοξυλο απο καναν πατερα και να με κυνηγαει απο την πευκη μεχρι την φυλης  :2funny: :2funny: :2funny:
είσαι σωστός τύπος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
είσαι σωστός τύπος

;) ;) ;)

παντα μου αρεσαν οι μικρες....

γουσταρω να εχω τον ελεγχο.

Λυπαμαι απο τωρα που οταν θα γινω 30 (θεωρητικα) θα πρεπει να αρχισω να τις αποχαιρεταω σιγα σιγα  :2funny: :2funny: :2funny:

Η ποιοτητα της ζωης εχει να κανει με την επιλογη.... ειναι συναρτησεις αυτα τα 2.

Αν τα μπλεξεις με μικρη δεν θα σου φευγουν τοσα πολλα αρα θα χεις καλυτερη ποιοτητα ζωης κτλπ

Για να το εκφρασω και μαθηματικα

f(QoL)= επιλογες   !!!

QoL = Quality Of LIfe

το εχω κλεψει απο τις τηλεπικοινωνιες ( QoS => Quality Of SErvice)  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
;) ;) ;)

παντα μου αρεσαν οι μικρες....

γουσταρω να εχω τον ελεγχο.

Λυπαμαι απο τωρα που οταν θα γινω 30 (θεωρητικα) θα πρεπει να αρχισω να τις αποχαιρεταω σιγα σιγα  :2funny: :2funny: :2funny:

κανεις λαθοοοοος  :tooth: :cool2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατι τετοια τους λεω και με περνανε για χακερ

και τις γαμαω πιο ευκολα  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ενω οι μεγαλες δεν πειθονται ευκολα  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κατι τετοια τους λεω και με περνανε για χακερ

και τις γαμαω πιο ευκολα  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ενω οι μεγαλες δεν πειθονται ευκολα  :2funny: :2funny: :2funny:
τα γκρανια δεν ξερουν απο τετοια τυπε
αλλα μπορεις να του πιασεις μια κουβεντα για τον τονυ μαρουδα πχ :2funny:

Επισκέπτης
[size=8pt]1) Καλο για σενα ειναι αυτο , σου μενει χρονος χωρις πρηξιμο. ΔΗλαδη τυπε και σχεσακιας θα ειμαι και θα πηδαω αλλα και θα ειμαι νερντ του πιγκουινου λινουξας  ;)

Ζητω οι μικρες μαγκες,.... ειναι το αγαπημενο μου ταργκετ γκρουπ μεχρι να φαω κανα βρωμοξυλο απο καναν πατερα και να με κυνηγαει απο την πευκη μεχρι την φυλης [/size] 

1)Εννοώ , ότι μπορεί να θέλεις να τη γαμήσεις ένα βράδυ , καθημερινή , αργά , με βροχή και απλά να μη μπορεί. Η μεγαλύτερη γαμιέται όποτε σου καβλώσει.
2-3)Εξαρτάται αν αντέχεις να πας σινεμά σε village , Σ/Κ ώρες αιχμής παρέα με άλλα 6-8-15 μαλακιστήρια κολλητούς της. Αν μπορείς να πας σε ίντερνετ καφέ. Σε στέκια που ο μεγαλύτερος είναι 30 και είναι ο μαγαζάτορας και οι πελάτες είναι όλοι <19.
4)Εξαρτάται από το δικό σου λουκ. Αν γουστάρεις να κυκλοφορείς κουστουμάτος , με μαφιόζικο μαλλί και φανταχτερό ρολόι και κάρο , απίθανο να θες η συνοδός να είναι με τρύπιο τζην , t-shirt και αθλητικό και οι κολλητοί της με φόρμες , αθλητικά και ... παπάκια.

Για τους πατεράδες δεν νομίζω να έχεις θέμα.
Αν είσαι γύρω στα 40 άλλωστε , μπορεί να είστε κοντά ηλικιακά !!!!!!!!!

Με κολλητούς είναι πιο πιθανό να γίνει καυγάς γιατί μπορεί να στραβώσουν που ο μεγαλύτερος τους έφαγε την καψούρα και εκεί υπάρχει πρόβλημα.Αν είσαι σχεδόν 40 και γίνει τσαμπουκάς με πιτσιρικάδες,είτε τις φας , είτε τους σπάσεις στο ξύλο , είσαι χαμένος σίγουρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα γκρανια δεν ξερουν απο τετοια τυπε
αλλα μπορεις να του πιασεις μια κουβεντα για τον τονυ μαρουδα πχ :2funny:

κοιτα επειδη σε βλεπω οτι δεν κρατιεσαι και ειναι το στοιχειο σου

μου την εχουν πεσει 2-3 φορες γκρανια.... (ειμαι και ομορφοπαιδο)β βλεπεις...

Λοιπον ακου τι θα γινει.. θα στις δωσω πασα... πασουλα... να ριξεις κανα πλασεδακι

αλα τζιμπριλ ... και εσυ μετα θα ψησεις αυτες να μου πασαρουν καμια ανηψουλα τους

αν ειναι ετσι συνεργαζομαστε τυπε. Θα κανουμε και δικια μας ομαδα η οποια θα ανθει για 2 δεκαετιες και θα δραστηριοποιειται εν Αθηναις.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom