daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
καποιον ψαχνει να βρει αυτη... να τον συστιση στον νταβα...
για να του κανει τι ο νταβας???
καποιον ψαχνει να βρει αυτη... να τον συστιση στον νταβα...
σε συμμετοχή και υπηρεσίες ήταν πολύ καλή, γύρω στο 1.65, γυμνασμένη, αδύνατη, καλή αίσθηση στήθους, γενικά αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, μέτριο πρόσωπο και καταγωγή πιθανότατα αλβανική (ποσώς με ενδιαφέρει), μου είπε ότι κατάγεται από Κρήτη.
Με λίγα λόγια ότι δείχνουν οι φωτο, κοντή και αυτή αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα όσο τα 150 που όλες οι γνώμες συμπίπτουν ότι είναι πολλά για την συγκεκριμένη.
Με λίγα λόγια ότι δείχνουν οι φωτο, κοντή και αυτή αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα όσο τα 150 που όλες οι γνώμες συμπίπτουν ότι είναι πολλά για την συγκεκριμένη.
Εμένα όταν μου ζητάνε nickname, ανάλογα την περίπτωση, δίνω και ανάλογο nick.γ) ζητάει nick? μην το δώσετε (εκτός αν σας κάνει καλύτερη τιμή με αντάλλαγμα καλή κριτική)..η πρώτη είναι ή η τελευταία που το κάνει?
Καλησπέρα αγάπες μου,
Είμαι το τιγράκι. Είμαι ανεξάρτητο call girl. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου μέσω pm στο mail: tigraki26@hotmail.gr ή στον λογαριασμό μου tigraki26 στο bourdela.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=167702.0;attach=470557;image[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
[/quote]
αστεράκι μου κάνει το τιγράκι...soon λεπτομέρειες...
:D :D :D :D :D :D :D
ελα βρε κουτω και εγο σε εροτεφτηκα για αφτο τα λεο να μιν το δινις κε σε αλους κε ζιλεβο
θα πας paki?αστεράκι μου κάνει το τιγράκι...soon λεπτομέρειες...
εγω κουτω
εσυ κουτεις
αυτος κουτει
εμεις κουτουμε
εσεις κουτατε
αυτοι κουτουν
ελα βρε κουτω και εγο σε εροτεφτηκα για αφτο τα λεο να μιν το δινις κε σε αλους κε ζιλεβο
έλα ρε μη της το κάνεις επίτηδες... έχει παλιά έκδοση του Μπαμπινιώτη
έτσι ακριβως!!!τα περι νταβαδων τα ανελυσε μια χαρα ο γιατρος. απευθειας στον δικηγορο οι απειλες. και ας ειστε παντρεμενοι. εκτος αν σας εχουν παρει βιντεακι οποτε καλα να παθετε
Αντε παιδια καλο βολι
Η κοπελα βλεπω στις φωτογραφιες μοιραζεται το κρεβατι της με κατοικιδια = παρασιτα,μυκητες κτλπ
Στις περισσοτερες κριτικες οι συναγωνιστες γραφουν οτι καταπινει ολα το βιολογικα προιοντα. Χωρις διακρισεις τα πινει απο ολους.
Ξερω γω, μπλιαχ αηδια γκομενα . Αν δεν βαριεστε ανοιξτε το λινκ παραπισω.. δειχνει και φατσα, σαν τυροψωμο ειναι