- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αν μιλήσει κάποιος στο τηλέφωνο μαζί της, αμέσως καταλαβαίνει από που είναι...
.. από που???????
;)
Από το Μεξικό???Έλα ρε τύπε, δεν ξέρεις την σημαία! Από εκεί που είναι και η Φουρέιρα!
Από το Μεξικό???
Από το Μεξικό???
καλημερουδια αγάπες μου
καλημερουδια αγάπες μου
βρε ασταδιάλα πρωί πρωί Αλβανάκι (αν γράφεις εσύ εδώ και όχι οι νταβατζήδες σου)
αμα θες να σου κρατήσω μια θέση στην Ποσειδώνος με 30 ευρώ την πίπα πες μου να βάλω τρίγωνο μην στην πάρει καμία
Αυτη μου ειχε πει 300 ευρω την ωρα
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε πρέπει να έκανες γάμω τους κοιλιακους από τα γέλια!..
:cool:
βρε ασταδιάλα πρωί πρωί Αλβανάκι (αν γράφεις εσύ εδώ και όχι οι νταβατζήδες σου)
αμα θες να σου κρατήσω μια θέση στην Ποσειδώνος με 30 ευρώ την πίπα πες μου να βάλω τρίγωνο μην στην πάρει καμία
καλημέρα nitro ο νταβάς της ημε θα σε παρακαλέσω να μιλήσειs πιο όμορφα γιατί η κοπέλα δεν σε έβρισε ποτέ νομιζω οπότε λίγο σεβασμό για το άτομο της έχει αποδιξη πια είναι κε δεν έχει κανένα θέμα με κανέναν ευχαριστω
καλημερα συναδελφε,ειμαι ο νταβας του νιτρο και θα ηθελα να σε παρακαλεσω να πας να γαμηθεις και συ και το κομοδινο σου.αντεστε στο διαολο ολα τα κατακαθια εδω μεσα που μολις κινδυνεψει το ψωμακι τους αντι να διορθωθουν, απειλουν...καλημέρα nitro ο νταβάς της ημε θα σε παρακαλέσω να μιλήσειs πιο όμορφα γιατί η κοπέλα δεν σε έβρισε ποτέ νομιζω οπότε λίγο σεβασμό για το άτομο της έχει αποδιξη πια είναι κε δεν έχει κανένα θέμα με κανέναν ευχαριστω