μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.964
- Πόντοι
- 2.646
Καλημερα ναυαγοι
Tο νερο πλέον είναι νερό φίλτρου ,όχι βρύσης.Αρακάς λαδερος με πατάτα και καρότο.
Σαλάτα λάχανο καρότο
Φέτα Βυτίνας
Ψωμί ολικής προζυμενιο
Νερό βρύσης - ΦΤΗΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΟ
Τον μπαφο τον δοκιμασα στην εφηβεια, δεν το σηκωνω, με χαλαει, ψαξε αλλου για πελατη.Μπαφο και μετά ακαποτο ;![]()
Τυπε μόλις τον χαρακτηρισες ως τραβελογαμη χασισεμπορο ή είναι ιδέα μου;Τον μπαφο τον δοκιμασα στην εφηβεια, δεν το σηκωνω, με χαλαει, ψαξε αλλου για πελατη.
Για το αλλο, με καποτα ητανε. Αλλωστε μπαφος και γαμησι δεν βγαινει. Μην ξεχασω να σου πω ότι ητανε κανονικη γυναικα με μουνι απο την ημερα που γεννηθηκε, οχι με καμπανελια και βυζομπαλα.
Τον μπαφο τον δοκιμασα στην εφηβεια, δεν το σηκωνω, με χαλαει, ψαξε αλλου για πελατη.
Για το αλλο, με καποτα ητανε. Αλλωστε μπαφος και γαμησι δεν βγαινει. Μην ξεχασω να σου πω ότι ητανε κανονικη γυναικα με μουνι απο την ημερα που γεννηθηκε, οχι με καμπανελια και βυζομπαλα.
εννοείται μαν. εσύ μόνο κανονικεσ γυναίκες.. Μην ξεχασω να σου πω ότι ητανε κανονικη γυναικα με μουνι απο την ημερα που γεννηθηκε, οχι με καμπανελια και βυζομπαλα.
Έχω ακούσει ότι αξίζει να τοποθετήσει κάποιος φίλτροTο νερο πλέον είναι νερό φίλτρου ,όχι βρύσης.
Όμως παραμένει η γεύση από χλώριο;
Τυπε υποννοεις ότι είναι ουρολαγνος μπουστης ή είναι ιδέα μου;εννοείται μαν. εσύ μόνο κανονικεσ γυναίκες.τους σιχαμενουσ μπουστηδες που κατουράνε ο ένας τον αλλονα ούτε να τους δεις δεν θες. ούτε καν σε γκιφ
![]()
Μη χαλάς το νημα ρε στα παπαρια μας μπαρόκ κτλ,δε γαμιεσαι μουνοπανοζοριστηκες οσο δεν παει για να βγαλεις οτι χολη εχεις σε μια απαντηση μηνύματος..
Τωρα θα παρεις απαντηση τυπου Μπαροκ : πόσο σου εχω γαμησει την ψυχουλα και βγαζεις τετοια αντιδραση![]()
Ήρεμα μανΤυπε υποννοεις ότι είναι ουρολαγνος μπουστης ή είναι ιδέα μου;![]()
Μαν τσιμπαμε ηρεμα σε παρακαλώ,όχι εδώ τέτοια κωλομπαριστικαεννοείται μαν. εσύ μόνο κανονικεσ γυναίκες.τους σιχαμενουσ μπουστηδες που κατουράνε ο ένας τον αλλονα ούτε να τους δεις δεν θες. ούτε καν σε γκιφ
![]()
Μη χαλάς το νημα ρε στα παπαρια μας μπαρόκ κτλ,δε γαμιεσαι μουνοπανο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρεμα μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαν τσιμπαμε ηρεμα σε παρακαλώ,όχι εδώ τέτοια κωλομπαριστικα
Ναι μαν οκ,αλλά όχι εδώ κωλομπαριστικαμην βριζεις μαν γαμω την πουτανα μου ναπουμε
Ναι μαν οκ,αλλά όχι εδώ κωλομπαριστικα![]()
ηρεμα μαν τσιμπαμε εδω.....μην βριζεις μαν γαμω την πουτανα μου ναπουμε
Θα τα πω μανΤυπε μην τα λες σε μενα αυτα , στον φιλο σου τον γαυρο πες τα![]()
Ευτυχώς...τουλάχιστον να αξίζει η επένδυση.Έχω ακούσει ότι αξίζει να τοποθετήσει κάποιος φίλτρο
Δεν παραμένει όχι μην ανησυχείς έχει δοκιμαστεί
Πλην όμως έχει ιδιαίτερη γεύση.basmati = ινδο - πακι μαν ... το χαλασες
Επιστράτευση έχουμε;πουστη με κινεζο μπασματι,σαλατα μαρουλι,καμπανακια,λιαστες ντοματες,ελιες πρασινες με πιπερια
Συμφωνώ αλλά όταν βάζεις το χέρι στην τζεπη και πιάνεις βρακί και κάλτσα,μια χαρά είναι η Μαρατα .Χα χα πω ρε πουστη μαρατα για το πουτσο![]()
Ειρήνη υμίν ,ζητώ το Έθνος!Χρόνια πολλα
Σκληρος καργιολης από μικρός και μπράβο σου αλλά αυτό το φαγητό είναι το κοκκινιστό μοσχαράκι της Σαρακοστής,αδίκως το απέφευγες....Ειδικα αυτο το χταποδι με μακαρονακι κοφτο εφαγα και ξυλο μικρος, με αφησανε και νηστικο για να το φαω, αλλα δεν εκανα πισω. Στηριζω την αναφορα.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!Ειρήνη υμίν ,ζητώ το Έθνος!