argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.977
- Πόντοι
- 9.297
H μαχιμοτητα δεν κατακτάται με 4 βολές...ΜΟΝΟ.γιατί μετά ξανά έκανες?
H μαχιμοτητα δεν κατακτάται με 4 βολές...ΜΟΝΟ.γιατί μετά ξανά έκανες?
Το γνωρίζωH μαχιμοτητα δεν κατακτάται με 4 βολές...ΜΟΝΟ.
Σωστός!Το γνωρίζω
θέλει και μεγάλη αντοχή στο σβαν και την μελίντα.
Δηλαδή κάτι τέτοιο εννοείς τύπε;οχι και δεν θα εχω γυμνο μονο καλλιτεχνικες φωτογραφιες
υγ εξαλλου το σωμα μου ειναι καμβας![]()
από καφέ τι έχει?Σωστός!
Δεν θεωρείσαι μάχιμος τρώγοντας καλούδια από τις γύρω ταβέρνες καθημερινά.
Το τηγανητό ζαμπονακι ,η ομελέτα φούρνου και τα όσπρια δις της εβδομάδος κατακαλοκαιρο είναι ο,τι ήταν και ο μέλανας ζωμός για τους Σπαρτιάτες...φαγητό για πολεμικές μηχανές δηλαδή.
Τρικαλινό και ΚΟΛΙΟΣ παίκτη.Τι κασέρια μαν ?![]()
Κασέρι - κασέρι είναι αυτά δλδ η σκέτο κασέριΤρικαλινό και ΚΟΛΙΟΣ παίκτη.
Για να γίνεις άνδρας πίνεις καφέ από το μηχάνημα με τα κέρματα...βύσματα ,μπουστηδοι και βουτυρομπεμπεδες αράζουν στο ΚΨΜ.από καφέ τι έχει?
γιατί εγω δεν έχει αράμπικα δεν ψήνομαι
Κίτρινα είναι αφού....Κασέρι - κασέρι είναι αυτά δλδ η σκέτο κασέρι![]()
καφέ δεν είχε είχε όμως μαρς και ζεστή σοκολάτα τα γαμούσα όταν ήμουν θαλαμοφύλακας.Για να γίνεις άνδρας πίνεις καφέ από το μηχάνημα με τα κέρματα...βύσματα ,μπουστηδοι και βουτυρομπεμπεδες αράζουν στο ΚΨΜ.
Στο πολεμικό Μουσείο υπηρέτησες μαν ?καφέ δεν είχε είχε όμως μαρς και ζεστή σοκολάτα τα γαμούσα όταν ήμουν θαλαμοφύλακας.
Καφέ έπινα κάθε μέρα το απόγευμα σπίτι που ήμουν εξοδούχος
Όταν πήγα φαντάρος τύπε η μαρς δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμακαφέ δεν είχε είχε όμως μαρς και ζεστή σοκολάτα τα γαμούσα όταν ήμουν θαλαμοφύλακας.
Καφέ έπινα κάθε μέρα το απόγευμα σπίτι που ήμουν εξοδούχος
όχι μαν ούτε κανΣτο πολεμικό Μουσείο υπηρέτησες μαν ?![]()
και να είχε ανακαλυφθεί στο πρωινό πάλι μελίντα θα έτρωγες όμωςΌταν πήγα φαντάρος τύπε η μαρς δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα![]()
Σύνορα Αχαρνών/Κ.Πατησιων;όχι μαν ούτε καν
σε σύνορα ήμουν
Τι είναι η Μελίντα;και να είχε ανακαλυφθεί στο πρωινό πάλι μελίντα θα έτρωγες όμως
δεν έχει στρατόπεδο εκεί πολύ πιο μακριάΣύνορα Αχαρνών/Κ.Πατησιων;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είναι η Μελίντα;
Μικρές μεριδουλες μέλι ξενοδοχειακού τύπου;
Σαουλακο πηγαινε να πιεις το νεσκουικ σου τωρα και ΜΗΝ μιλας για μαχιμοτητες και τετοια αγνωστα για σεναδεν έχει στρατόπεδο εκεί πολύ πιο μακριά
η μελίντα ήταν τύπου μερέντα
μέλανα ζωμό πίνω κάθε απόγευμα ως μέρος της εκπαίδευσηςΣαουλακο πηγαινε να πιεις το νεσκουικ σου τωρα και ΜΗΝ μιλας για μαχιμοτητες και τετοια αγνωστα για σενα![]()
Σηκώνεις και το δάχτυλακι όταν ρουφας τον...ζωμό;μέλανα ζωμό πίνω κάθε απόγευμα ως μέρος της εκπαίδευσης
δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώΣηκώνεις και το δάχτυλακι όταν ρουφας τον...ζωμό;
Σε τιμά αυτό.δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ