Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.268
- Πόντοι
- 3.656
Έχω ήδη στοκάρει στη δουλειά έχω 2-3 παλέτες δεμένεςΈτσι και γίνεις πόλεμο θα βλέπεις τη ρυζογκοφρέτα με το κυάλι. Πάρε προμήθειες από το Γαλαξία σε ΕΛΟΜΑΣ ρυζογκοφρέτες.
Έχω ήδη στοκάρει στη δουλειά έχω 2-3 παλέτες δεμένεςΈτσι και γίνεις πόλεμο θα βλέπεις τη ρυζογκοφρέτα με το κυάλι. Πάρε προμήθειες από το Γαλαξία σε ΕΛΟΜΑΣ ρυζογκοφρέτες.
παραστατικα φαντάζομαι εχεις ;Έχω ήδη στοκάρει στη δουλειά έχω 2-3 παλέτες δεμένες![]()
έμαθα ετοιμάζεσαι για λαγό?ερχονται τα μελλουμενα εννοια σου![]()
ο καιρός γαρ εγγύςερχονται τα μελλουμενα εννοια σου![]()
εχω παει πολλακις εκει οταν ημουν φανταρος....έμαθα ετοιμάζεσαι για λαγό?
έτσι λένε στους διαδρόμους...
με τιμολόγιο τις πήρα έχουμε ανοίξει ξεχωριστό κωδικό για τις ρυζογκοφρέτες στην λογιστική.παραστατικα φαντάζομαι εχεις ;![]()
ο καιρός γαρ εγγύς![]()
κάτι τέτοιες κηδείες σαν και σας βλέπει ο Κούλης και έκανε αυξήσεις στους μισθούς των καραβανάδων. Είπε και 25 δις για εξοπλιστικά. Πάλι θα πάρει ρετιρέ ο Νίπλης
ειναι εκτος ο χαρτοπολεμος μονο τοκογλυφιες κανεικάτι τέτοιες κηδείες σαν και σας βλέπει ο Κούλης και έκανε αυξήσεις στους μισθούς των καραβανάδων. Είπε και 25 δις για εξοπλιστικά. Πάλι θα πάρει ρετιρέ ο Νίπλης
οταν παει στα βουνα για ανταρτοπολεμο να κανεις μια συνδρομη στην σελιδα του στο ονλυ φανς για να τον στηριξεις
Θα ανεβάζει υλικο ξεβρακωτος πρηνηδόν με φούμο στα κωλομαγουλα![]()
Θα στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ το bou-community την έναρξη επαγγέλματος στο only fansαν δεν μαζεψω 30 νοματαιους να με στηριξουν ΔΕΝ θα κανω το καλλιτεχνικο μου βημα![]()
μετραω κεφαλια για να δωΘα στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ το bou-community την έναρξη επαγγέλματος στο only fans![]()
Να στηριξετεΘα στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ το bou-community την έναρξη επαγγέλματος στο only fans![]()
μετραω κεφαλια για να δω![]()
καλά θα πάει αυτόΝα στηριξετε![]()
δεν με αφηνει κυρα αξεπεραστο εμποδιο αυτοκαλά θα πάει αυτό![]()
Τι τσιμπησες,μη σπαμαρετε κωλομπαραδεςδεν με αφηνει κυρα αξεπεραστο εμποδιο αυτο
αρα στο μετεριζι του μοχθου και της αξιοπρεπους εργασιας θα συνεχισω
υγ εσεις αν θελετε μπορειτε να κανετε δωρεες στον λογαριασμο μου ομως
υγ2 ζητηστε να σας τον δωσω![]()
dose ibanδεν με αφηνει κυρα αξεπεραστο εμποδιο αυτο
αρα στο μετεριζι του μοχθου και της αξιοπρεπους εργασιας θα συνεχισω
υγ εσεις αν θελετε μπορειτε να κανετε δωρεες στον λογαριασμο μου ομως
υγ2 ζητηστε να σας τον δωσω![]()
μουσακα,πεππες,στομαχακια κοτοπουλου,σαλατες,καμπανακια,λιαστεςΤι τσιμπησες,μη σπαμαρετε κωλομπαραδες