troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 34.279
- Πόντοι
- 5.506
ναι θειο...ειχαν ξεκινησει προπερσι και επιτελους ηρθαν....στο δρομο συναντησαν και του αθηναιου να πινουν μπυρεςέφτασαν κιόλας οι χοχλιοί θείο?
ναι θειο...ειχαν ξεκινησει προπερσι και επιτελους ηρθαν....στο δρομο συναντησαν και του αθηναιου να πινουν μπυρεςέφτασαν κιόλας οι χοχλιοί θείο?
για τον αγώνα στο καραισκάκη αύριο θα ήρθαν...ναι θειο...ειχαν ξεκινησει προπερσι και επιτελους ηρθαν....στο δρομο συναντησαν και του αθηναιου να πινουν μπυρες
οχι θειο...του αθηναιο δουλευανγια τον αγώνα στο καραισκάκη αύριο θα ήρθαν...
δε πιστεύω να πλακώθηκαν![]()
ακομα και το σκυλι μου δουλευταραδικο ειναιοχι θειο...του αθηναιο δουλευαν
Δεν φτανει που τον βροντας με οτι γεροντοσακουλο κυκλοφορει,τρως και οτι μαλακια υπαρχει...δεν εχεις σωτηρια!!!Είπα να κάνω μια δοκιμή με κάτι ρυζοτσιπς...είχαν και συστατικά από διάφορα όσπρια αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΟΥΝ.
Μονα τους δεν κατεβαίνουν...
Απλώς θα τα φάω σε δύο -τρεις δόσεις με Φουντούνια( ευτυχώς δεν βγαλαν ακόμα Φουντούνια με φακή η με ρεβύθια...)για να κατέβουν καλά...αλλιώς ΔΕΝ.
Ευτυχώς το σακουλάκι είναι σχετικά μικρό ,60γρ.αν ενθυμουμαι καλως.
Υγιεινά μεν,ΑΝΟΣΤΑ ΔΕ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό -αναφερόμαστε όλοι εδώ....
απο ποτε μου εγινες χορευταρας....?Δεν φτανει που τον βροντας με οτι γεροντοσακουλο κυκλοφορει,τρως και οτι μαλακια υπαρχει...δεν εχεις σωτηρια!!!
Ο χορος εκφραζει ρομαντικα ενστικτα και συνδυαζει ποιητικες κινησεις...Απο ΕΣΕΝΑ περιμενα ευαισθησια....απο ποτε μου εγινες χορευταρας....?
τσάμικο χορεύεις?Ο χορος εκφραζει ρομαντικα ενστικτα και συνδυαζει ποιητικες κινησεις...Απο ΕΣΕΝΑ περιμενα ευαισθησια....
θειο ο βιρλας ειναι ψυχη καλλιτεχνη...τσάμικο χορεύεις?
Έχει ολόκληρο πυρέξ αδελφεΤον εφαγες όλο ή κρατησες και για τον αγωνα σε λιγο;
οριενταλ σεικτσάμικο χορεύεις?
σεικ...γιεαοριενταλ σεικ
μα και το τσάμικο χορός είναιθειο ο βιρλας ειναι ψυχη καλλιτεχνη...
O σωστός μπουρδελιαρης την ψάχνει ,γενικώς...Δεν φτανει που τον βροντας με οτι γεροντοσακουλο κυκλοφορει,τρως και οτι μαλακια υπαρχει...δεν εχεις σωτηρια!!!
θειο οταν δεν λεμε τα καλαντα με τον βιρλα κανουμε χορευτικα σε διαφορες εκδηλωσεις....μα και το τσάμικο χορός είναι
θειο οταν δεν λεμε τα καλαντα με τον βιρλα κανουμε χορευτικα σε διαφορες εκδηλωσεις....
ΔΟΥΛΕΥΩ την Δευτέραακομα και το σκυλι μου δουλευταραδικο ειναι
γιατι τι ειναι την Δευτερα εργασιμη μεραΔΟΥΛΕΥΩ την Δευτέρα![]()