ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.718
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ντε η γαμιολα δουλεύει το κοσμο πεστα χρυσοστομεΝαι! Τώρα γύρισε μπρούμυτα. Πιάστηκε η μέση να δουλεύει τόσες ώρες ανάσκελα.
Έλα ντε η γαμιολα δουλεύει το κοσμο πεστα χρυσοστομεΝαι! Τώρα γύρισε μπρούμυτα. Πιάστηκε η μέση να δουλεύει τόσες ώρες ανάσκελα.
Αδελφέ εγώ τι σου λεω εχει να δουλέψει 5 χρόνια,έχει άδεια δημοσιος υπάλληλος σε υπουργείοεγω τον αθηναιο τον εχω για δουλευταρα....εσεις εισαστε μουνιδες
Τις καλές μέρες στην Θεσσαλονίκη....Που ήταν αυτή; Υπάρχει
Ευτυχώς έχεις και κάτι πτωχικο στο μενού σου...ψαρονέφρι με μανιτάρια στο τηγάνι
πατάτες ψητές σε αλουμινόχαρτο με βούτυρο
χωριάτικη χωρίς λάδι και βούτες
κρασί κόκκινο του φτωχού από τον βασιλόπουλο
προφιτερόλ
vre vreψαρονέφρι με μανιτάρια στο τηγάνι
πατάτες ψητές σε αλουμινόχαρτο με βούτυρο
χωριάτικη χωρίς λάδι και βούτες
κρασί κόκκινο του φτωχού από τον βασιλόπουλο
προφιτερόλ
Πήρες και κάστανα από τον @enduro ;;;κανω κατι χειροτερο...τωρα ειμαι κατω απο μια σταση τρολευ και κανω ενα ολιγολεπτο διαλειμμα να τα πω εδω με τα διαδικτυακα μου φιλαρακια
ούτε 50 ευρώ δεν κόστισαν όλα αυτά μαζί με το ρεύμα....Ευτυχώς έχεις και κάτι πτωχικο στο μενού σου...
μαθαίνω ότι εργάζεσαι στη βροχή και το αγιάζιvre vre
ναι και ομπρελα αλλα τις φθηνες τις πακιστανικεςμαθαίνω ότι εργάζεσαι στη βροχή και το αγιάζι
η εταιρεία σας παρέχει αδιάβροχα?
μια χαρά είναιναι και ομπρελα αλλα τις φθηνες τις πακιστανικες
εμεις οι φτωχοι Μισθωτοι βγαζουμε δυσκολα και με ΚΟΠΟ το μεροκαματο μελλοντικε εγκλειστε Δομοκουμια χαρά είναι
εγώ τους λέω καλύτερα να πέσει και λίγο νερό πάνω σας να πλυθείτε επιτέλους
ναι και αν δίναμε ομπρέλα μπέρμπερι αντί για πακιστανική στον κάθε μισθωτό θα το βγάζαμε δύσκολα και με κόπο και εμείς οι εργοδότεςεμεις οι φτωχοι Μισθωτοι βγαζουμε δυσκολα και με ΚΟΠΟ το μεροκαματο μελλοντικε εγκλειστε Δομοκου
Σε κατανοώ πλήρως φίλε μουτελειωσε το ολιγολεπτο διαλειμμα μου επιστροφη στην ΣΚΛΗΡΗ δουλεια
Σε κατανοώ πλήρως φίλε μου
Καλή ξεκούραση σού εύχομαι