argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.949
- Πόντοι
- 9.297
Aυτο με τις ρυζογκοφρεττες με πλήγωσε...Από αυτά που βλέπεις ότι τρώω συμπαιρένεις ότι τα μετράω?
Aυτο με τις ρυζογκοφρεττες με πλήγωσε...Από αυτά που βλέπεις ότι τρώω συμπαιρένεις ότι τα μετράω?
αδελφέ ειναι μεζέΑδελφέ γεμάτη η φουφου,όχι μισοάδεια
εξαρταται το πετουμενο η μη που τρωει ο καθεναςΕσείς εδώ μέσα τρώτε καλύτερα και από μένα...
Οι σαρδέλες έχουν περισσότερες βιταμίνες Β12 και D, ενώ ο γαύρος είναι υψηλότερος σε σίδηρο, ψευδάργυρο, νιασίνη και πρωτεΐνη.Καλησπέρα παίδες
Μπορείτε να μου πείτε τι διαφορά έχει ο τηγανητός γαύρος από τη σαρδέλα;
Γαύρο έχω φάει πολλές φορές, αλλά έλεγα να δοκιμάσω σαρδέλα, και με τι σαλάτα να τη συνοδέψω.
Πάω να βάλω πλυντήριο και ελπίζω να απαντήσει κανείς σύντομα γιατί λέω να παραγγείλω σε λίγο.
σαφριδια να φαςΚαλησπέρα παίδες
Μπορείτε να μου πείτε τι διαφορά έχει ο τηγανητός γαύρος από τη σαρδέλα;
Γαύρο έχω φάει πολλές φορές, αλλά έλεγα να δοκιμάσω σαρδέλα, και με τι σαλάτα να τη συνοδέψω.
Πάω να βάλω πλυντήριο και ελπίζω να απαντήσει κανείς σύντομα γιατί λέω να παραγγείλω σε λίγο.
Οι σαρδέλες έχουν περισσότερες βιταμίνες Β12 και D, ενώ ο γαύρος είναι υψηλότερος σε σίδηρο, ψευδάργυρο, νιασίνη και πρωτεΐνη.
Τύπε δεν ξέρω αν έχουν σχέση, εγώ απλά θέλω να "προσφέρω στον συνάνθρωπο" όπως έκανε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!εχουν ολα αυτα που του γραφεις κάποια σχεση με κωλοτρυπα ;
Αυτο πρεπει να τον καιει πολυ πιθανον
Λειπει και ο γαμιολης ο Ντιμι να βοηθησει
Τύπε δεν ξέρω αν έχουν σχέση, εγώ απλά θέλω να "προσφέρω στον συνάνθρωπο" όπως έκανε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
ρυζογκοφτέτες γαμάνε ειδικά με τη ρήγανη είναι το ριμπάι των σνακς ο αφρόςAυτο με τις ρυζογκοφρεττες με πλήγωσε...
ρυζογκοφτέτες γαμάνε ειδικά με τη ρήγανη είναι το ριμπάι των σνακς ο αφρός
Μάλλον θα σε ακολουθήσωΦακή φτωχικη
Καλή η ρεβυθάδα έχει αμινοξύ αγρινίνη,Ρεβύθια σούπα από χθες