aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 446
Μαν, όλα πια είναι καραφλα, σαν κυδωνια ένα πράμα.Και μετά να ρίξεις σιροπακι για να γίνουν κρατσανιστες οι τριχουλες....
Κανταϊφια είχαμε μέχρι τα λεϊτ 90s....
Μαν, όλα πια είναι καραφλα, σαν κυδωνια ένα πράμα.Και μετά να ρίξεις σιροπακι για να γίνουν κρατσανιστες οι τριχουλες....
Τσακο εσύ φυλακήπρεπει να χτιστει μία φυλακη γι αυτους που τρωνε τα γεμιστα με κιμά
Και τα γεμιστά γενικώς
Ασε ρε μαν θα μας μάθεις γαστρονομίαΤον κιμά ρε μαν , βάλτον στα μακαρόνια να πιάσει τόπο.
Στράφι πάει στα γεμιστά και τέτοια εποχή ..
casio e pepe
μακαρόνια με βούτυρο και πιπέρι
θα τα ξανα έπαιρνα; όχι
πρέπει να φάω κάτι άλλο το βράδυ; ναι
χίλιες φορές να έτρωγα τη ...σαλάτα του από πάνω
Σιγά μην είναι και Rolexcasio e pepe
μακαρόνια με βούτυρο και πιπέρι
θα τα ξανα έπαιρνα; όχι
πρέπει να φάω κάτι άλλο το βράδυ; ναι
χίλιες φορές να έτρωγα τη ...σαλάτα του από πάνω
Τι περιμένεις τύπε κωλομπαραδες, άμα συναναστραφεις μαζί τούς πέφτεις κοινωνικά και πνευματικάΣιγά ρε μαλάκες για ένα γράμμα τυπογραφικό πέσατε να με φάτε
κατουρήθηκα στα γέλια, να είστε καλά
Μαν μερίδες για μωρά είναι αυταΣήμερα κοτόπουλο, μανιτάρια με creamy sause, πολύχρωμη σαλάτα και ολίγο ρυζάκι.
Ψωμί και γλυκό δεν έφαγα μην υπερβώ τους υδατάνθρακες.
καποιος πιο πονηρος σαν τον @athinaios44 θα ρωταγε αν εχεις καμια ιδιαιτερη προτίμηση σε φυλακη μιας και εχεις εμπειρια...πρεπει να χτιστει μία φυλακη γι αυτους που τρωνε τα γεμιστα με κιμά
Και τα γεμιστά γενικώς
Το πιο κοντα σε φυλακη που εχω νιωσει ειναι μια φορα στο Λονδινο σε ενα ξενοδοχειο που ειχαμε κλειδωθει στον διαδρομο των δωματιων επειδη ειχαν μπλοκαρει οι ηλεκτρονικες κλειδαριεςκαποιος πιο πονηρος σαν τον @athinaios44 θα ρωταγε αν εχεις καμια ιδιαιτερη προτίμηση σε φυλακη μιας και εχεις εμπειρια...
ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν εχεις σχεση με τετοια πραγματα απλα υπαρχουν και αυτοι που θα βγαλουν φημες να σπιλωσουν ονοματα...Το πιο κοντα σε φυλακη που εχω νιωσει ειναι μια φορα στο Λονδινο σε ενα ξενοδοχειο που ειχαμε κλειδωθει στον διαδρομο των δωματιων επειδη ειχαν μπλοκαρει οι ηλεκτρονικες κλειδαριες
ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν εχεις σχεση με τετοια πραγματα απλα υπαρχουν και αυτοι που θα βγαλουν φημες να σπιλωσουν ονοματα...
Λαγάνα με τον χαλβά μαν ?Μεσημεριανό..
Μακαρόνια με κιμά
Γίγαντες
Coca Cola
Χαλβάς
Είχα τσιμπήσει και αυγά μάτια το πρωίΜαν μερο
Μαν μερίδες για μωρά είναι αυτα
Κλάνω απο γίγαντες..Λαγάνα με τον χαλβά μαν ?