Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι προτείνετε στις τρεις αναφορες ενος μέλους

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Πήρα καινούριο αντικολλητικό τηγάνι με γραμμές και θα το δοκιμάσω με μπιφτέκια μπλακ ανγκους :wanker:
δεν χρειαζεται να βαζεις πανω στο τηγανι τα μπιφτεκια που παιρνεις απο την πινιατα ψημενα ειναι ηδη....:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.717
Πόντοι
3.656
δεν χρειαζεται να βαζεις πανω στο τηγανι τα μπιφτεκια που παιρνεις απο την πινιατα ψημενα ειναι ηδη....:confused::confused::confused:
εγώ νόμιζα ότι δε χρειάζεται να βάλεις το τηγάνι πάνω στο μάτι από εκείνη την ώρα το έχω στην τραπεζαρία και περιμένω να γίνουν έχει μυρίσει όλο το σαλώνι ωμό μπιφτέκι :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
αυτα που γραφει ειναι υπερασπιστικη γραμμη Κεχαγιογλου να ξερεις:coffee:
για να τα ξερεις εσυ αυτα ισως τον εχεις χρειαστει....:coffee::coffee::coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ νόμιζα ότι δε χρειάζεται να βάλεις το τηγάνι πάνω στο μάτι από εκείνη την ώρα το έχω στην τραπεζαρία και περιμένω να γίνουν έχει μυρίσει όλο το σαλώνι ωμό μπιφτέκι :confused:
ουτε καν ξερεις πως ειναι ωμος ο κιμας και τη κουζινα μαλλον την εχεις τζαμπα....:coffee::coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
για να τα ξερεις εσυ αυτα ισως τον εχεις χρειαστει....:coffee::coffee::coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ουτε καν ξερεις πως ειναι ωμος ο κιμας και τη κουζινα μαλλον την εχεις τζαμπα....:coffee::coffee::coffee:
ξερω τον Χαρτοπολεμο αυτο αρκει:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.717
Πόντοι
3.656

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
δε ξέρω εγώ πως είναι ο ωμός κιμάς που έχω μεγαλώσει με καρπάτσιο και ταρτάρ? :coffee::coffee::coffee:
ναι σε κυνηγαγε και σενα η μανα σου το πρωι πριν το σχολειο να φας καρπατσιο και ταρταρ αλλιως ετρωγες ξυλο...:confused::confused::confused:
κορταρ μπορει να ετρωγες....:coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.717
Πόντοι
3.656
ναι σε κυνηγαγε και σενα η μανα σου το πρωι πριν το σχολειο να φας καρπατσιο και ταρταρ αλλιως ετρωγες ξυλο...:confused::confused::confused:

μάλλον με μπερδεύεις με το υπηρετικό προσωπικό :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.410
Πόντοι
6.056
Ντροπη να χρησιμοποιεις τετοια επιχειρηματα για να πληξεις την εικονα του Σαουλ.

Δεν εκρυψε ποτε την καταγωγη του αλλωστε.:coffee::coffee::confused::confused::confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Ντροπη να χρησιμοποιεις τετοια επιχειρηματα για να πληξεις την εικονα του Σαουλ.

Δεν εκρυψε ποτε την καταγωγη του αλλωστε.:coffee::coffee::confused::confused::confused:
το κανει μερικες φορες...
ε τι μας πέρασες για τίποτα χωριάτους να μην έχουμε staff? :confused:
ναι

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
είμαστε low profile γαλαζοαίματοι δεν το διαδίδουμε βλέπει και η εφορία καταλαβαίνεις
εσυ και ο λακης γαλαζοαιματοι...:confused::confused::confused:
εκτος αν με το γαλαζοαιματοι θες να μας πεις εμμεσα οτι εισαι ΝΔ απο παππου προς παππου...:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.717
Πόντοι
3.656
εσυ και ο λακης γαλαζοαιματοι...:confused::confused::confused:
εκτος αν με το γαλαζοαιματοι θες να μας πεις εμμεσα οτι εισαι ΝΔ απο παππου προς παππου...:confused::confused::confused:
εμείς που αντιπροσωπεύουμε το old money δεν έχουμε κόμμα βολευόμαστε με όλες τις κυβερνήσεις :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
εμείς που αντιπροσωπεύουμε το old money δεν έχουμε κόμμα βολευόμαστε με όλες τις κυβερνήσεις :coffee:
τι εχεις καπνισει; αν σου δωσαν τπτ αστο κατω δεν ηταν κανονικο τσιγαρο...:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom