Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.390
- Πόντοι
- 2.046
Σωστό μενούΑρνάκι στη γάστρα με πατάτες, μαρουλοσαλάτα, τυροκαυτερή, δυο μπυρόνια.
Για γλυκό προφιτερόλ που έφεραν οι μουσαφιραίοι.
Για να φύγει η αρνιλα μανΣωστό μενού
αν και το προφιτερόλ στο τέλος μπορείς να το αποφύγεις τζάμπα θερμίδες
Οκ γούστα είναι αυτά, εγώ το αρνάκι το πλακώνω στα σκόρδα, ρίγανες, λεμόνιαΓια να φύγει η αρνιλα μαν
Ετσι μανΟκ γούστα είναι αυτά, εγώ το αρνάκι το πλακώνω στα σκόρδα, ρίγανες, λεμόνια
και με μπύρα είμαι κομπλέ.
Αλλά κουβέντα κάνουμε, καμία διαφωνία
Εκεί είναι όλη πουτανιά, μετά τα λίπια να πάρεις και ζάχαρη σε δόση ελέφαντα.Σωστό μενού
Ωραίο το αγριορυζο μανΛοιπόν σήμερα τσίμπησα 2 ορτύκια σχάρας, άγριο ρύζι κλπ
μου έμεινε και για το βράδυ όταν με πιάσει η λιγούρα
Και τα ορτύκια άμα τα μαρινάρεις με ελαιόλαδο, μπαλσάμικο, σκόρδο, θυμάρι, δεντρολίβανοΩραίο το αγριορυζο μαν
Ε,ρε παπαρα που θα πέσει...Μαν τη τηγανια τη βουτηξες στο κοτόπουλο αλά κρεμ
Ο σωστός μπουρδελιαρης οφείλει να τρέφεται σωστά.Εσείς εδώ μέσα τρώτε καλύτερα και από μένα...
Καθολου τζάμπα ...το γλυκάκι στο τέλος είναι σαν την κωλομουνογλυφαδα πριν το κάρφωμα δηλαδή είναι αναπόσπαστο στοιχείο μιας πλήρους εμπειρίας.Σωστό μενού
Έχεις καιρό μέχρι να βγεις με μαγιουδακι...περίμενε μέχρι να φας μπακαλιάρο και τα πρώτα παγωτά στις 25 Μαρτίου και μετά βασανιζεσαι.
κυτταρίτιδα έχουν οι γκόμενες ρε τύπε τι με πέρασες?Είναι σέξυ και λίγη κυτταρίτιδα ...μην σε δει η άλλη με πολλους μυς και σε περάσει για μπουστη.
τι εχεις ραγαδες;κυτταρίτιδα έχουν οι γκόμενες ρε τύπε τι με πέρασες?
Μα κάτι ερωτήσεις που κάνεις, οι σωστοί άντρες δεν έχουν κυτταρίτιδα και ραγάδεςτι εχεις ραγαδες;
τίποτα από αυτά είμαι φιττι εχεις ραγαδες;
Mα ακριβώς επειδή δεν είσαι γκόμενα δεν χρειάζεται να είσαι με τον θερμιδομετρητή ανά χείρας ...κυτταρίτιδα έχουν οι γκόμενες ρε τύπε τι με πέρασες?
Από αυτά που βλέπεις ότι τρώω συμπαιρένεις ότι τα μετράω?Mα ακριβώς επειδή δεν είσαι γκόμενα δεν χρειάζεται να είσαι με τον θερμιδομετρητή ανά χείρας ...