μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Έβαλα την ελλεηνιδα και έφτιαξε νιοκι με γκοργκοντζολα, μπέικον, σαλάμι πικαντε.
Προετοιμάζει από τώρα έξοδο στις παραλίες για του χρόνου η τον στρίμωξαν οι γιατροί;Κάνει διατροφή, τρώει μόνο σαλάτα!..
Συμπλήρωμα:Βραδυνό:
Τορτίγια ολικής με γέμιση. Ενδεικτικά αναφέρω: ρύζι, γαλοπούλα καπνιστή, κασέρι, ντομάτα, πιπερια και κάτι σε σως για να γλιστράει
Μάλλον δεν την εκτιμας ιδιαιτερα αλλά ως μαγείρισσα κάτι θα κάνει καλά.Έβαλα την ελλεηνιδα και έφτιαξε νιοκι με γκοργκοντζολα, μπέικον, σαλάμι πικαντε.
Κριτική υπάρχει;Συμπλήρωμα:
Γιαούρτι αγελάδας με 10% λιπαρά και επιπρόσθετα: βρώμη, καρύδια, ηλιοσπορο, κανέλα, σταφίδες και μέλι.
Πρέπει να ανακτήσω ενέργεια, με στραγγιξε η μικρή στο Μετάξι...
Νταξ κ εγώ σαρκοφάγο είμαι αλλά το σπαω λίγο ναπουμε.Πριν το φαγητό η μετά;
Γιατί φαγητό δεν βλέπω ρε παικτη...
Γιατί ολόκληρες δε μπορείςΠέντε καλαμάκια χοιρινά κομμένες πίτες πατάτες κέτσαπ μουστάρδα
Είναι βράδυ ρε μαν κάτι ελαφρύΓιατί ολόκληρες δε μπορείς
Το γιαούρτι είχε βελουδινη υφη που έδενε με τις νιφαδες βρώμης. Τα καρύδια τραγανά (φετινή σοδειά από το χωριό) που σε συνδιασμό με το μέλι ελατης απογείωσαν το σύνολο. Η κανέλα αρωματισε και ταίριαξε τέλεια. Μοναδική παραφωνία οι σταφίδες, είχαν λαστιχωτη αισθηση που χάλασε το σύνολο. Σύνολο 8/10 γιατί προτιμώ το πρόβειο γιαούρτι.Κριτική υπάρχει;
Τιμούλα?Το γιαούρτι είχε βελουδινη υφη που έδενε με τις νιφαδες βρώμης. Τα καρύδια τραγανά (φετινή σοδειά από το χωριό) που σε συνδιασμό με το μέλι ελατης απογείωσαν το σύνολο. Η κανέλα αρωματισε και ταίριαξε τέλεια. Μοναδική παραφωνία οι σταφίδες, είχαν λαστιχωτη αισθηση που χάλασε το σύνολο. Σύνολο 8/10 γιατί προτιμώ το πρόβειο γιαούρτι.
Τα πήρα χοντρική πρέπει να κάνω αναγωγή στις δόσεις που βγαίνουν, δώσε μου λίγο χρόνο!!Τιμούλα?
Aν διευκρινίσω ότι ενδιαφέρομαι για κριτική σου από το πρόσφατο εν Μεταξιω χτύπημα σου θα γράψεις το ιατρικό ιστορικό της κοπέλας;Το γιαούρτι είχε βελουδινη υφη που έδενε με τις νιφαδες βρώμης. Τα καρύδια τραγανά (φετινή σοδειά από το χωριό) που σε συνδιασμό με το μέλι ελατης απογείωσαν το σύνολο. Η κανέλα αρωματισε και ταίριαξε τέλεια. Μοναδική παραφωνία οι σταφίδες, είχαν λαστιχωτη αισθηση που χάλασε το σύνολο. Σύνολο 8/10 γιατί προτιμώ το πρόβειο γιαούρτι.
Το γιαούρτι είχε βελουδινη υφη που έδενε με τις νιφαδες βρώμης. Τα καρύδια τραγανά (φετινή σοδειά από το χωριό) που σε συνδιασμό με το μέλι ελατης απογείωσαν το σύνολο. Η κανέλα αρωματισε και ταίριαξε τέλεια. Μοναδική παραφωνία οι σταφίδες, είχαν λαστιχωτη αισθηση που χάλασε το σύνολο. Σύνολο 8/10 γιατί προτιμώ το πρόβειο γιαούρτι.
Να μην ανησυχούμε,έτσι;Νταξ κ εγώ σαρκοφάγο είμαι αλλά το σπαω λίγο ναπουμε.
Πάρε τον χρόνο σου...Τα πήρα χοντρική πρέπει να κάνω αναγωγή στις δόσεις που βγαίνουν, δώσε μου λίγο χρόνο!!
Είχε αρκετά υγρά αλλά τα καταπιε η βρώμη...Πάρε τον χρόνο σου...
Μην παραλήψεις να μας πεις αν ήταν υγρό όταν του έγδυσες το καπάκι.