ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
Kανενα πιτσονιΔώσε μενού για βράδυ τι θα τσιμπήσουμε με τη μπάλα μαν
Kανενα πιτσονιΔώσε μενού για βράδυ τι θα τσιμπήσουμε με τη μπάλα μαν
Kανενα πουτσονι
Αυθεντικη.. με 70 κουταλιες ζαχαρη..Zero ή την άλλη με 70 κουταλιές ζάχαρη μαν ?
Αργυρο Τετοιε μου..Πολύ ωραία ..νωρίς μεσημεριανό...στο χωράφι είσαι;
Ετσι
Για τους βαζέλες φυσικά!
Για να είμαστε στο κλίμα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων τα εμνημονευσα.Αναφορά και οι δύο
Δείξτε λίγο έλεος επιτέλους
Καλά ξηγιεσαι.Αυτη είναι η σωστή ώρα για μεσημεριανό.Αν πιάσει απόγευμα για να φας για μεσημέρι ...κάτι δεν πήγε πολύ καλά.Αυθεντικη.. με 70 κουταλιες ζαχαρη..
Σκληρος Καριολης..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αργυρο Τετοιε μου..
Νωρις τρωω
Για τους πρωταθλητές Ευρώπης θα επρεπε να υπάρχει ειδική έκδοση γαρνιρισμενη με χρυσόσκονη.βαζω αναλυτικα στοιχεια για να μην ψαχνουν οι ταξιδιωτες πρωταθλητες ευρωπης
Welcome to your furniture store – IKEA Malmö.
At IKEA, you'll find everything you need for life at home. Here is the latest information on our opening hours for the store, the restaurant, Småland and our Bistro. Welcome to IKEA Malmö!www.ikea.com
Για τους πρωταθλητές Ευρώπης θα επρεπε να υπάρχει ειδική έκδοση γαρνιρισμενη με χρυσόσκονη.
ειναι μελατα για να μπορεις να τα ρουφαςΔύο αυγουλάκια λέω να φάω τώρα για μεσημέρι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπα μισό γιατί είστε και περίεργοι εσείς, δεν ξέρω που θα πήγε το μυαλό σας...
Πάρε λαιτ σαντιγίμπιφτεκια κοτοπουλο τυποι μου,πατατες τηγανιτες,σαλατα χωριατικη,κρασι κοκκινο και φρουτο μηλο γκολντεν.
γλυκο δεν εχει σημερα.
σαντιγυ δεν τρωγεται ρε.Πάρε λαιτ σαντιγί
Χαράς τά κουράγια ρε μανΣήμερα ψαρόσουπα από μπακαλιάρο σαλάτα και κοκακολα νορμαλ
Γαμιολα φερε και από δω καμιασαντιγυ δεν τρωγεται ρε.
παω σταμου για κρεμουλα
Πες τα μαν ταλαιπωρία μιλαμεΧαράς τά κουράγια ρε μαν
Ψαρόσουπα είναι για τά γεροντια ρε μαν εμείς έχουμε ακόμα μέλλονγιατι ρε τυποι?
μια χαρα την βρισκω την ψαροσουπα,αν και λιγο εκτος εποχης θα ελεγα.
θα την προτιμουσα με πιο κρυο καιρο ομως,οπως και την κρεατοσουπα.