Firfirigos23
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Έφαγα μύδια σαγανάκι με φέτα και γαρίδες
Τί είναι αυτό μαν ?Δύο αυγουλάκια λέω να φάω τώρα για μεσημέρι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπα μισό γιατί είστε και περίεργοι εσείς, δεν ξέρω που θα πήγε το μυαλό σας...
Αδερφε θα ξηγηθεις προεδρικη αποψε για τον αγωνα;
Να φανταστείς οτι θα βγαλεις ολοκληρη την ποδοσφαιρική βραδιά με τουτα που αραδιασες.Έδωσα παραγγελία 7.30 για να προλάβω και την παναθα να μου φέρουν ένα ψητό κοτόπουλο σούβλας, πατάτες, σως μουστάρδας, πιτακια , χωριάτικη σαλάτα, και κοκακολα νορμαλ
Περίπου αν χρειαστώ συμπλήρωμα ξαναπαραγγελνω για μετά έχω ξυροκαρπια ουισκακι και κοκακολα νορμαλΝα φατνταστω οτι θα βγαλεις ολοκληρη την ποδοσφαιρική βραδιά με τουτα που αραδιασες.
Πίτσες αδελφέ σήμερα και πεινερλιΑδερφε θα ξηγηθεις προεδρικη αποψε για τον αγωνα;
Πάρε και ζιρο για συμπλήρωσηΠερίπου αν χρειαστώ συμπλήρωμα ξαναπαραγγελνω για μετά έχω ξυροκαρπια ουισκακι και κοκακολα νορμαλ
Έχω κοκακολα νορμαλΠίτσες αδελφέ σήμερα και πεινερλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε και ζιρο για συμπλήρωση
Γιατί έτσι μαν όλο ζιρο έπινες?από που το κοτόπουλο?Έχω κοκακολα νορμαλ
Μόνο νορμαλ, από ΠέτροΓιατί έτσι μαν όλο ζιρο έπινες?από που το κοτόπουλο?
Την άλλη φορα είχα πάρει και είχε βάλει η καργιολα Ορτυκια του βαλα χέρι του μπινεΜόνο νορμαλ, από Πέτρο
Ότι έχει σχέση με πουλί μέσα είσαι ρε μπαγασαΝαι, τα έβαλα εκεί για να βγουν πουλάκια... αν με πιάνεις....
Τσακο εσύ κοτόπουλα Πέτρου στη 85 τηλεωρασηΌτι έχει σχέση με πουλί μέσα είσαι ρε μπαγασα
Μην λές πολλά τύπε γιατί σε λίγους θα γελάσουμε με εσάςΤσακο εσύ κοτόπουλα Πέτρου στη 85 τηλεωραση
Μην λές πολλά τύπε γιατί σε λίγους θα γελάσουμε με εσάς
Καλά 4 μέσα δω χωνεψε πρωτα,και μη ξεχνάς εκεί που παίζεις είμαι κάτοχος με τις υγείες σαςΜην λές πολλά τύπε γιατί σε λίγους θα γελάσουμε με εσάς
Κωλομπαραδες όλοιCost ελα τσίμπα