πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.633
- Πόντοι
- 12.056
Κασέρι παρμεζάνα μαν
Κασέρι παρμεζάνα μαν
καλα σου ειπε ο νιπλης....Κασέρι παρμεζάνα μαν
αυριο κανε αυτο το πειραμα που θα σου πω , βαλε το φαγητο σου σε πιατακι απο φλυτζανι του καφε να δουμε ποσο χωράειΣολωμός σήμερα.
Τα γεροντια στο γεροκομειο δεν πρεπει να τρωνε πολυ.αυριο κανε αυτο το πειραμα που θα σου πω , βαλε το φαγητο σου σε πιατακι απο φλυτζανι του καφε να δουμε ποσο χωράει
Τα γεροντια στο γεροκομειο δεν πρεπει να τρωνε πολυ.
ΚάρβουναΘα μαγειρεψω εγώ σήμερα
Έρχομαι !!!!!!!!!!Θα μαγειρεψω εγώ σήμερα
Έτσι τους ειπα
Άρχοντας είσαι
Πανσετες χοιρινές,λουκάνικα καπνιστά,φέτα ψητή με ντομάτα και πιπεριά και ψωμάκι ψητό και πατάτες τηγανητές.
Χαλαρά, δεν είμαστε πολλοί αλλά μαζί με κρασάκι κόκκινο είναι μια χαρά.
Το κλασιμο είναι υγεία...το μυρωδάτο κλασιμο και το αφράτο χέσιμο είναι δύο φορές υγεία γιατί προ'υ'ποθετει κατανάλωση φρούτων και λαχανικών δηλαδή ινών.Σε απόσταση για το κουνουπίδι (κλανιές) και τη σκορδαλιά (αναπνοή).
Δαχτυλίδι αρραβώνα;;;
Πάμπλουτος όμως ο εμετουλακος όπως θα έλεγε και η Νανά Σταμάτη στο "Μεν και Δεν ".παρε 2 πιατα ρε μαν. σαν εμετος απο επιβατη Κτελ που πήγε Αργος Τριπολη απο Κωλοσουρτη ειναι , λυπησου μας ναπουμε
Μας κάνεις μεγάλη ζημιά μεγάλε! Καλή χώνεψη!
Πανσετες χοιρινές,λουκάνικα καπνιστά,φέτα ψητή με ντομάτα και πιπεριά και ψωμάκι ψητό και πατάτες τηγανητές.
Χαλαρά, δεν είμαστε πολλοί αλλά μαζί με κρασάκι κόκκινο είναι μια χαρά.
ο αλλος φασόλια .. περιεργο που δεν εχει ψαρόσουπα , πρεπει να ειναι το αγαπημένο τουΣήμερα ο μάστορας είχε φτιάξει οσομπουκο με λαχανικά, πατάτες φούρνου, σαλάτα λάχανο καρότο, λεμονάδα φαντα, και πτιφουρ πραλινας
Υγεία είναι, αλλά δε θα ηθελα να είμαι κοντά του όταν κλάνει.Το κλασιμο είναι υγεία...το μυρωδάτο κλασιμο και το αφράτο χέσιμο είναι δύο φορές υγεία γιατί προ'υ'ποθετει κατανάλωση φρούτων και λαχανικών δηλαδή ινών.