πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.692
- Πόντοι
- 12.056
μια ομαδα δεν μπορει να νικαει παντα.....anτε να σας δουμε και εσας ...Τσακω παριζιάνικη μπύρα με αφρό
μια ομαδα δεν μπορει να νικαει παντα.....anτε να σας δουμε και εσας ...Τσακω παριζιάνικη μπύρα με αφρό
Για φαγητό σήμερα επειδή εχθές ο Παναθηναϊκός έχασε θα αυτοτιμωρηθω και θα φάω φακές
Ξιδι μην ξεχασεις να ριξεις. ΞΙΔΙ.Για φαγητό σήμερα επειδή εχθές ο Παναθηναϊκός έχασε θα αυτοτιμωρηθω και θα φάω φακές
Τρια λαχανικα για συνοδεια κοκκινιστου;Εγώ κοκκινιστό μοσχαράκι σε λίγο, μαγειρευτό. Με πατάτες, φασολάκια κι αγκινάρες.
Τρια λαχανικα για συνοδεια κοκκινιστου;
Να τις συνηθίσεις, θα φας πολλές φορές φέτος!!Για φαγητό σήμερα επειδή εχθές ο Παναθηναϊκός έχασε θα αυτοτιμωρηθω και θα φάω φακές
Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα όπως πέρσιΝα τις συνηθίσεις, θα φας πολλές φορές φέτος!!
ειναι μεταδοτικη φαινεταιΦιλετο μοσχαρίσιο με πουρε, φοινοκιο, και σσλτα πορτο. Χταποδι με φαβα, καρμποναρα κανονικη (με κροκο αυγου και γκουαντσαλε δηλαδη) σσλατα αβοκαντο με φραουλες και ενα κατσίκισιο τυρι, σουφλέ σοκολατας, τεσσερα ποτήρια Μαλαγουζια και κοκτέιλ περίεργο και μια μικρη φιαλη περιε.
Οι μεριδες σωστες. Ουτε μαμαδιστικες ουτε κακομοιρες με αδεια πιατα.
Soleto Γλυφαδα.
Αμ θα στη γαμήσω τη φουρνάρισσα στο τέλος , δεν θά τη γλυτώσει@dimigoall έχεις από τήν φουρναρισα δώρο ένα κουτί μελομακάρονα δεμένο με κόκκινη κορδέλα καί με μία έκπληξη μέσα στό κουτί
Επειδή είμαι φίλαθλος εύχομαι στην ομάδα σου καλή επιτυχία και στη δικιά μου καλύτερη επιτυχία!Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα όπως πέρσι