argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 36.703
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
...όπως τα σκατα!!!!Η ριζογκοφρετα επιπλέει στο νερό μαν
...όπως τα σκατα!!!!Η ριζογκοφρετα επιπλέει στο νερό μαν
Για τα φαγητά ..τίποτα. ;;;;;Μεσημεριανό στο λαουντζ της ετζιαν στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά ήταν
Ακόμα χηρευει η θέση του μάγειρα;Δεν περίμενα να την βγάζεις με τέτοιες ταπεινές επιλογές....Για βράδυ το υπόλοιπο κοτόπουλο που περίσσεψε, και για το μπάσκετ με τη παναθα πατατάκια φουντουνια δρακουλινια και κοκακολα
αλάδωτη ;πιτογυρα απολα
Πανούλη , εσύ χάκαρες τον λογαριασμό του τύπου ?σνιτσελ απο βιολογικο κοτοπουλο ελευθερας βοσκης , παναρισμενο με πανκο (για να μαθαινετε και τιποτα βλαχαρεοι) , με πουρε , σπαραγγια , σαλατα ροκα ντοματινια μπαλσαμικο Μόντενας (οχι απο τα μηχανάκια) , 3/4 του μπουκαλιου Κιάντι , γλυκο , πανακότα
Θυμαμαι έναν μπασκετμπωλιστα Αντυ Πανκο...σνιτσελ απο βιολογικο κοτοπουλο ελευθερας βοσκης , παναρισμενο με πανκο (για να μαθαινετε και τιποτα βλαχαρεοι) , με πουρε , σπαραγγια , σαλατα ροκα ντοματινια μπαλσαμικο Μόντενας (οχι απο τα μηχανάκια) , 3/4 του μπουκαλιου Κιάντι , γλυκο , πανακότα
ολοι αλαδωτες τις φτιαχνουν πλεον , πουστεψαν τα παντααλάδωτη ;
τυπε δεν υπαρχουν πια και οι παλιες πιτες , αν θυμασαι αυτες τις βουτουσαν σε ενα μπωλ που ειχαν γεματο αγνωστου είδους λαδι και τος εβαζαν στην λαμαρινα πανω για ψησιμο , και ελαχιστο λαδι εβγαινε , ολο το επιναν οι πιτεςολοι αλαδωτες τις φτιαχνουν πλεον , πουστεψαν τα παντα
Περασμένα μεγαλεία τύπεΑκόμα χηρευει η θέση του μάγειρα;Δεν περίμενα να την βγάζεις με τέτοιες ταπεινές επιλογές....
οταν ετρωγα εγω πανκο στην Ιαπωνία ακόμα ανακαλυπταν τα σπαθιά
Το πάνκο είναι ένα μείγμα με αφράτες νιφάδες παναρίσματος που φτιάχνονται από λευκό ψωμί και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία.
Χρησιμοποιείται πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο, σε σπίτια και εστιατόρια, για πανάρισμα και για να δώσει τραγανή υφή σε διάφορα υλικά.
ναι ρε μαλακα,ηταν αλλου τυπου σαν σφουγγαρια, ενω οι σημερινες ειναι καπως πιο ψωμενιες , Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαιςτυπε δεν υπαρχουν πια και οι παλιες πιτες , αν θυμασαι αυτες τις βουτουσαν σε ενα μπωλ που ειχαν γεματο αγνωστου είδους λαδι και τος εβαζαν στην λαμαρινα πανω για ψησιμο , και ελαχιστο λαδι εβγαινε , ολο το επιναν οι πιτες
Ατελείωτες οι ομοιότητες!...όπως τα σκατα!!!!
γιατί ρε τύπε δε σου γεμίζω το μάτι για εργάτης?Δεν νομίζω να κουβαλάς λάσπη σε οικοδομές με τον τενεκέ ούτε να είσαι δασεργατης.Οπως και οι πιο πολλοί αστοί....
Βέβαια για να μην σαπίσουν στις καρέκλες πολλοί το ρίχνουν στο περπάτημα η στα γυμναστήρια .
Για τον μέσο μπουχεσα αστο που όλη του την ζωουλα είναι μέσα στο αμάξι και σε κλιματιζομενους χώρους το ένα με ενάμισι λίτρο είναι μια λογική κατανάλωση .
Κριμας....Περασμένα μεγαλεία τύπε
γιατί ρε τύπε δε σου γεμίζω το μάτι για εργάτης?
Ατελείωτες οι ομοιότητες!
Πουτσες μπλε...σκέτη φρυγανιά και είμαστε εντάξει.
Το πάνκο είναι ένα μείγμα με αφράτες νιφάδες παναρίσματος που φτιάχνονται από λευκό ψωμί και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία.
Χρησιμοποιείται πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο, σε σπίτια και εστιατόρια, για πανάρισμα και για να δώσει τραγανή υφή σε διάφορα υλικά.