Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (5 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ VS xxx_male Το πιο δυνατο πηρούνι.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.626
Πόντοι
4.965
Επειδης δε μ αρέσει να σπαμαρω στο σαη ναπουμε, μπιφτέκια, σαλάτα λάχανο καροτο (καλά μουλιασμενη) σεβινιον μπλαν. Μπανοφι στο αφτερ. :coffee:
Μας λέτε σπαμμερ κύριε?

Σαλάτα με πράσινο και μωβ μαρούλι με ψητό κοτόπουλο και σάλτσα μουσταρδας και κάτι σπόρια που τα λένε κινοα.
Κι επειδή θα πεινάω μετά θα τσιμπήσω ότι χοτ Ντογκ αφήσουν τα πιτσιρίκια

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.728
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα ναυάγια. Ομελέτα με 1 αυγό, μοτσαρελα βεντριτσινα και λαχανο-καροτο.

Συνημμένα

• 20241211_211855.jpg
    20241211_211855.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 15

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.693
Πόντοι
446
Συγγνώμη, δεν ήξερα...
Να, βλέπω τους συναδέλφους με τα φουαγκρα και τις μαύρες τρούφες και απόρησα.
Και εγώ μην νομίζεις, σήμερα είχαμε φασολάκια, με μια πατάτα, ένα κομμάτι κρέας που έμεινε από το ψήσιμο της Κυριακής και λευκό τυρί. Για το καταπιωμα έπαιξε νερό βρύσης.
Για γλυκό, είχε μείνει λίγο τσουρεκακι που μας είχαν δώσει προχθές στο μνημόσυνο του γείτονα :confused:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
4.980
Πόντοι
736
Βρώμη, γάλα 0% , αποξηραμένα φρούτα , ξηροί καρποί , μέλι και φυστίκοβούτυρο

Καλημέρα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Θείο, να με συμπαθας, φτωχός είσαι?

Συγγνώμη, δεν ήξερα...
Να, βλέπω τους συναδέλφους με τα φουαγκρα και τις μαύρες τρούφες και απόρησα.
Και εγώ μην νομίζεις, σήμερα είχαμε φασολάκια, με μια πατάτα, ένα κομμάτι κρέας που έμεινε από το ψήσιμο της Κυριακής και λευκό τυρί. Για το καταπιωμα έπαιξε νερό βρύσης.
Για γλυκό, είχε μείνει λίγο τσουρεκακι που μας είχαν δώσει προχθές στο μνημόσυνο του γείτονα :confused:
Τυποι δεν ειστε φτωχοι...Αισθανεστε φτωχοι!!!
Τα εχει πει αυτα η υπουργαρα μας
τωρα βεβαια αν μπει ο μεγιστανας και το παρει στραβα μπορει να σας γαμησει στις αναφορες....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
34.970
Πόντοι
22.936
Βρώμη, γάλα 0% , αποξηραμένα φρούτα , ξηροί καρποί , μέλι και φυστίκοβούτυρο

Καλημέρα
Μαν σε πόση ώρα θα γράψεις καί στο : ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο , γιατί θέλω να δω κάτι ? :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.017
Πόντοι
12.056
Μαν σε πόση ώρα θα γράψεις καί στο : ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο , γιατί θέλω να δω κάτι ? :coffee:
apo to τι γραφει ο αλλος βγαζεις και διαγνωση ντοκτωρ...εισαι πολυ μπροστα τελικα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
34.970
Πόντοι
22.936

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.504
Πόντοι
3.846
Τυποι δεν ειστε φτωχοι...Αισθανεστε φτωχοι!!!
Τα εχει πει αυτα η υπουργαρα μας
τωρα βεβαια αν μπει ο μεγιστανας και το παρει στραβα μπορει να σας γαμησει στις αναφορες....
Για να το λέει η υπουργάρα έτσι θα είναι:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.225
Πόντοι
3.556
Σήμερα θα φάω καλά όπως και εχθές ,δεν θα κάνω ανάλυση για το φαγητό γιατί είστε μπαχαλακηδες και θα πέσω κοινωνικά και πνευματικά. Για τής άγιες μέρες που έρχονται θέλω και εγώ να προσφέρω στον συνάνθρωπο, για αυτό αν έχετε χρυσές λίρες, κοσμήματα, πολύτιμους λίθους, ρολόγια κατά προτίμηση ρολεξ πράγμα απίθανο βέβαια γιατί είστε πλεμπαιοι αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει καί θέλετε να τα σκοτώσετε για να κάνετε Χριστούγεννα τα αγοράζω στης καλύτερες τιμές αφού βέβαια ελέγξω το προϊόν και κρίνω.Παντα τής άγιες μέρες θέλω να κάνω καλές πράξεις και είναι χαρά μου να βοηθήσω κάποια μέλη να κάνουν Χριστούγεννα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
34.970
Πόντοι
22.936
Σήμερα θα φάω καλά όπως και εχθές ,δεν θα κάνω ανάλυση για το φαγητό γιατί είστε μπαχαλακηδες και θα πέσω κοινωνικά και πνευματικά. Για τής άγιες μέρες που έρχονται θέλω και εγώ να προσφέρω στον συνάνθρωπο, για αυτό αν έχετε χρυσές λίρες, κοσμήματα, πολύτιμους λίθους, ρολόγια κατά προτίμηση ρολεξ πράγμα απίθανο βέβαια γιατί είστε πλεμπαιοι αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει καί θέλετε να τα σκοτώσετε για να κάνετε Χριστούγεννα τα αγοράζω στης καλύτερες τιμές αφού βέβαια ελέγξω το προϊόν και κρίνω.Παντα τής άγιες μέρες θέλω να κάνω καλές πράξεις και είναι χαρά μου να βοηθήσω κάποια μέλη να κάνουν Χριστούγεννα.
Εκτός από ρολεξ και λίρες μήπως θέλεις και τίποτα άλλο σε υγρή μορφή ? :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.017
Πόντοι
12.056

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
4.980
Πόντοι
736
Ο ριχαρδος εισαι ?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
4.980
Πόντοι
736
Σήμερα δεν έχει μεσημεριανό , θα φάω κάνα μουνι πριν το γήπεδο και κανένα βρωμικο απόλα μετά το γήπεδο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom