Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.528
- Πόντοι
- 3.656
όλες οι χειρόγραφες αποδείξεις είναι μη θεωρημένες προς ενημέρωση σουΜΗ θεωρημενες αποδειξεις κοβεις σαν τα χαρτια των ΠΑΛΙΩΝ μπακαληδων
θα ερθει η ωρα σου
όλες οι χειρόγραφες αποδείξεις είναι μη θεωρημένες προς ενημέρωση σουΜΗ θεωρημενες αποδειξεις κοβεις σαν τα χαρτια των ΠΑΛΙΩΝ μπακαληδων
θα ερθει η ωρα σου
ξερω,ΞΕΡΩ εχω κανει ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ.....όλες οι χειρόγραφες αποδείξεις είναι μη θεωρημένες προς ενημέρωση σου
ταχύρυθμα στο φόρτωμα-ξεφόρτωμα?ξερω,ΞΕΡΩ εχω κανει ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ.....
σχολασες;
πιο ευκολα σπας νυχι απο τις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ πληκρολογησεις στο μπου παρα την γκλαβα σου να κατεβασει ιδεεςταχύρυθμα στο φόρτωμα-ξεφόρτωμα?
πριν λίγο σχόλασαν οι μισθωτοί ο εγκέφαλος της επιχείρησης θα κάτσει μέχρι το βράδυ να σπάσει το κεφάλι του να φέρει δουλειές μισθούς και εισφορές
κάνω multitasking δεν έχω θέμαπιο ευκολα σπας νυχι απο τις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ πληκρολογησεις στο μπου παρα την γκλαβα σου να κατεβασει ιδεες
ΥΓ....οταν λεμε δουλεια εννοουμε ΔΟΥΛΕΙΑ οπως ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ εγω
ΥΓ2 εχω κανει και την δουλεια του κουβαληματος γενικα ΟΛΕΣ οι τιμιες δουλειες ειναι καλες για να βιοποριστεις και να μην καταντησεις ΚΥΦΗΝΑΡΙΟ
κάνω multitasking δεν έχω θέμα
ΥΓ.....εγώ δουλεύω για 10 και παρέχω εργασία σε περισσότερους
ΥΓ.....και εγώ την έχω κάνει δεν γεννήθηκα χαρτοπόλεμος
ΥΓ...μια βδομάδα σε μας και θα παρακαλάς να εργαστείς σε πληκτρολόγια ΔΕΝ θα αντέξεις
ΝΑΙΠροτείνω τη δημιουργία νέου νήματος με τίτλο ΜΑΝ, ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;
κάποια μέρα θα αγοράσω το Χ και θα το ξανά κάνω τουίτερΕΓΙΝΕΣ ΠΕΤΙΤ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ
κανε δικη σου πλατφορμα να σε στηριξει ο λαος του μπουκάποια μέρα θα αγοράσω το Χ και θα το ξανά κάνω τουίτερ
99% οι απαντήσεις θα είναιΠροτείνω τη δημιουργία νέου νήματος με τίτλο ΜΑΝ, ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;
τα λεφτά που έχω στην άκρη φτάνουν για πλατφόρμα που ξεφορτώνει ένα βανάκικανε δικη σου πλατφορμα να σε στηριξει ο λαος του μπου
Δεν πειράζει, για το 1% που θα τσακωνεσαι με τον Αθηναίο, όπως παραπανω, θα αξίζει το νημα99% οι απαντήσεις θα είναι
''άνεργος είμαι''
''δεν έκανα τίποτα''
''χτύπησα κάρτα 09.00 και έφυγα από την δημ. υπηρεσία 13.00''
και ''δεν έχω κάνει κάτι για έχει αργήσει να μπει η σύνταξη της γιαγιάς μου''
σε λίγο θα το χρεώνω το θέαμα να ξέρειςΔεν πειράζει, για το 1% που θα τσακωνεσαι με τον Αθηναίο, όπως παραπανω, θα αξίζει το νημα
Pos θα δέχεσαι ή μόνο κασέρι? Απόδειξη?σε λίγο θα το χρεώνω το θέαμα να ξέρεις
8,00 κας 54,50 με απόδειξηPos θα δέχεσαι ή μόνο κασέρι? Απόδειξη?
Κόβω και αποδείξεις από το κινητό και σκανάρω και κάρτες soft POS και τέτοια
εγώ δεν στέλνω σέβομαι τα προσωπικά τους δεδομέναΑυτα τα καναμε απο το 2010 .. και στελναμε και αποδειξη στο email τους ( αλλο αμα ηταν μουφα )
Σε κατανοώ πλήρως φίλε μου @athinaios44πιο ευκολα σπας νυχι απο τις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ πληκρολογησεις στο μπου παρα την γκλαβα σου να κατεβασει ιδεες
ΥΓ....οταν λεμε δουλεια εννοουμε ΔΟΥΛΕΙΑ οπως ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ εγω
ΥΓ2 εχω κανει και την δουλεια του κουβαληματος γενικα ΟΛΕΣ οι τιμιες δουλειες ειναι καλες για να βιοποριστεις και να μην καταντησεις ΚΥΦΗΝΑΡΙΟ