gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.582
- Πόντοι
- 4.027
Φτώχια καταραμένη!Σνίτσελ κότας με πατάτες Baby
Coca Cola κανονική
Τι απέγινε η Ηλέκτρα, ο μάγειρας, ο κηπουρός και το poolboy?
Φτώχια καταραμένη!Σνίτσελ κότας με πατάτες Baby
Coca Cola κανονική
Θα υπαρξει ρεβανς, μην χαίρεσαι.
Η ψηφοφορια αλλαξε.
Παμε να πάρουμε την ρεβανς.
Η ψηφοφορια θα κρατησει μεχρι τις 30 του μηνα.
βαζει και κιμα στη συνταγη φιλε?Δική μας είναι οκ.
Αύριο μου είπε νά πάω να μου δείξει στό εργαστήριο πώς φτιάχνει τά μελομακάρονα όταν είναι μόνη τής
ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ.βαζει και κιμα στη συνταγη φιλε?
Μη βρίζεις μανΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ.
Σε οποιον ψηφισει με κιμα.
ΝΑΙΗ Γεωργιανή μαγείρισσα δοκιμάστηκε με αποτυχία, μπουρουχα και χοντρή, έφτιαξε κάτι σαν τυρόπιτα τέρμα αλμυρή, και πήρε τον πούλο. Σκέφτομαι να πάω στην Anastasia 41 να μου φτιάξει μιλφειγ να χορτάσω τη πείνα μου
Τα ορφανα πορευοντε κ οι χήρες κονομιοντε έτσι?ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ.
Σε οποιον ψηφισει με κιμα.
Μακάρι να μπορούσα να τους φτιάξω....Όσο και αν προσπάθησα αρχιδιαΛαχανοντολμάδες με σαλάτα που παραγγειλα από μαγειρείο το απόγευμα θα δοκιμαστεί Γεωργιανή μαγείρισσα
Δύσκολοι ναιΜακάρι να μπορούσα να τους φτιάξω....Όσο και αν προσπάθησα αρχιδια
Γιατι παιχτη, τι σου χαλαει τη δουλειά; Δεν χουν καποιο ιδιαίτερο μυστικο.Μακάρι να μπορούσα να τους φτιάξω....Όσο και αν προσπάθησα αρχιδια
Έρχεται σε λιγο κρεπα λαιτ αλμυρή τυρί μπέικον μπιφτεκι πατατες ντομάτα καρότο μαγιονέζα κέτσαπ μουστάρδα σοςΓιατι παιχτη, τι σου χαλαει τη δουλειά; Δεν χουν καποιο ιδιαίτερο μυστικο.
Τύπε τη δοκίμασες καλά τη γεωργιανή ?Η Γεωργιανή μαγείρισσα δοκιμάστηκε με αποτυχία, μπουρουχα και χοντρή, έφτιαξε κάτι σαν τυρόπιτα τέρμα αλμυρή, και πήρε τον πούλο. Σκέφτομαι να πάω στην Anastasia 41 να μου φτιάξει μιλφειγ να χορτάσω τη πείνα μου
Πραλινα να γλιστρανε τα υπολοιπα γιοκ??Έρχεται σε λιγο κρεπα λαιτ αλμυρή τυρί μπέικον μπιφτεκι πατατες ντομάτα καρότο μαγιονέζα κέτσαπ μουστάρδα σος
Πολλά υλικά σε υγρή μορφή μαν .Έρχεται σε λιγο κρεπα λαιτ αλμυρή τυρί μπέικον μπιφτεκι πατατες ντομάτα καρότο μαγιονέζα κέτσαπ μουστάρδα σος
Εδώ που τα λέμε έχουν ένα βαθμό δυσκολίας οι λαχανοντολμάδες,Μακάρι να μπορούσα να τους φτιάξω....Όσο και αν προσπάθησα αρχιδια
Έχω γλυκά προφιτερολΠολλά υλικά σε υγρή μορφή μαν .
Θα γλυστράει
Έχω τοιχώματα με κοτομπουκιες έξτραΠολλά υλικά σε υγρή μορφή μαν .
Θα γλυστράει