cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Μηνύματα
- 5.792
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.556
Πάρε και σως κουβερτουρας για το προφιτερόλΈχω γλυκά προφιτερολ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω τοιχώματα με κοτομπουκιες έξτρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε και σως κουβερτουρας για το προφιτερόλΈχω γλυκά προφιτερολ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω τοιχώματα με κοτομπουκιες έξτρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα θα βαρυνωΠάρε και σως κουβερτουρας για το προφιτερόλ
Δώσε φιλοδώρημα κωλοτρυπιδαberger από tgi (παρήγγειλα) , μπορεί και τον ντελιβερά... θα δείξει όταν έρθει
Μην παραγγέλνεις από εκεί μαν , είναι κωλομπαράδεςberger από tgi (παρήγγειλα) , μπορεί και τον ντελιβερά... θα δείξει όταν έρθει
Από Wolt να παραγγέλνεις έχει κάτι μαυρουληδες Πακιστανούςberger από tgi (παρήγγειλα) , μπορεί και τον ντελιβερά... θα δείξει όταν έρθει
Εισαι ο εξολοθρευτης των μαγειρων, βεβαια κινεισαι απο παλια Σοβιετια και πανω, με μαγειρες εκπαιδευμένους σε γκουλαγκ.Η Γεωργιανή μαγείρισσα δοκιμάστηκε με αποτυχία, μπουρουχα και χοντρή, έφτιαξε κάτι σαν τυρόπιτα τέρμα αλμυρή, και πήρε τον πούλο. Σκέφτομαι να πάω στην Anastasia 41 να μου φτιάξει μιλφειγ να χορτάσω τη πείνα μου
Το λάχανο μια το βράζω πολύ μια το βράζω πιο λίγο από όσο πρέπειΓιατι παιχτη, τι σου χαλαει τη δουλειά; Δεν χουν καποιο ιδιαίτερο μυστικο.
Δεν τοχω με τίποτα άστα...Εδώ που τα λέμε έχουν ένα βαθμό δυσκολίας οι λαχανοντολμάδες,
αφού τους τυλίξεις πρέπει να τους βάλεις με σειρά στη κατσαρόλα
από πάνω ένα πιάτο ανάποδα και ένα μπρίκι με νερό.
Και να σιγοβράσουν γιατί δυνατά θα αρπάξουν από κάτω και μέσα θα μείνουν ωμοί.
Δεν είναι έτσι τύπε είχα μάγειρα Έλληνα αλλά τον έπιασα να τον πηδάει η καμαριέρα και τούς έδιωξα όλους. Από τότε είμαι σε ΟδύσσειαΕισαι ο εξολοθρευτης των μαγειρων, βεβαια κινεισαι απο παλια Σοβιετια και πανω, με μαγειρες εκπαιδευμένους σε γκουλαγκ.
Μια καλη ασφαλεια ζωης ειναι μονοδρομος…
Τυπε με τα πειραματα που εχουν γινει επανω σου απο τους μαγειρες της πρωην ΕΣΣΔ, το Πολωνιο 210 το εχεις για χωνευτικο ροφημα.Δεν είναι έτσι τύπε είχα μάγειρα Έλληνα αλλά τον έπιασα να τον πηδάει η καμαριέρα και τούς έδιωξα όλους. Από τότε είμαι σε Οδύσσεια
Έχεις ένα δίκιο.Παντα όμως μετά από κάθε γεύμα πίνω μια φαντα μπλέ καλού κακούΤυπε με τα πειραματα που εχουν γινει επανω σου απο τους μαγειρες της πρωην ΕΣΣΔ, το Πολωνιο 210 το εχεις για χωνευτικο ροφημα.
θα παρασημοφορηθεις ατη Κοκκινη Πλατεια στην επομενη μεγάλη παρελαση διπλα στον Καντιροβ κακ τον Σοϊγκου.
Αμα δεις παντως και φωσφοριζεις το βραδυ, για καλο και για κακο παρε και ενα μετρητη Γκαϊγκερ σπιτι, αμα δεις και κανει σαν χαλασμενο ραδιοφωνο οταν τον πλησιαζεις στο φαϊ , παράγγειλε κατι απ’ εξω.Έχεις ένα δίκιο.Παντα όμως μετά από κάθε γεύμα πίνω μια φαντα μπλέ καλού κακού
Για ξανα δες το θεμα με το βρασιμο. Λογικα στο αρχικο βρασιμο να ξεχωρισεις τα φυλλα το χαλας. Δες και ακου προσεκτικα στο βιντεο.Το λάχανο μια το βράζω πολύ μια το βράζω πιο λίγο από όσο πρέπει
ΟΛΟΚΛΗΡΗ σοκολάτα;;;σπαλομπριζολες μοσχαρι στο φουρνο γιουβετσι σημερα τυποι,με χυλοπιττα ολικης,σαλατα χωριατικη,κρασι αγιωργιτικο και στο τελος χτυπησα μια σοκολατα με φουντουκι για να φυγει η λαδιλα.