gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.602
- Πόντοι
- 4.027
Αξια νοικοκυρα η Ηλέκτρα!Η Ηλεκτρα μου έφτιαξε σήμερα Σολωμο Καπνιστό με Βλήτα . Πράσινη Σαλάτα και ρεβυθοκεφτέδες.
Για Γλυκο : Σπιτικό Εκμέκ Κανταίφι
Αξια νοικοκυρα η Ηλέκτρα!Η Ηλεκτρα μου έφτιαξε σήμερα Σολωμο Καπνιστό με Βλήτα . Πράσινη Σαλάτα και ρεβυθοκεφτέδες.
Για Γλυκο : Σπιτικό Εκμέκ Κανταίφι
Σε καράβι τύπε?tost ζαμπόν τυρί (ψιλοχαλασμένο) με φραπέ βαπορίσιο
Πάρε και σος και σαντιγί και μουστάρδα από ολαΣήμερα ο μάγειρας έφτιαξε σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές και σως μουστάρδας, σαλάτα του σεφ, και για γλυκό εκλερ που αγόρασε ο καμαριέρος το πρωί
Tostaki άμα είναι καλό με chips τα σπάειtost ζαμπόν τυρί (ψιλοχαλασμένο) με φραπέ βαπορίσιο
μπααααα...εργένικα σκατάΣε καράβι τύπε?
Εσύ δε χρειάζεσαι milko για να φύγεις τρέχοντας για τα ενδότερα....tost ζαμπόν τυρί (ψιλοχαλασμένο) με φραπέ βαπορίσιο
Τσάκο και άσπρη κρέμα από γκιουζελ όνειροΚριθαράκι μοσχαράκι τυρι φέτα σαλάτα ταλαγανι μελόπιτα σαγανάκι ζιρο παγωτο
Το αγαπημένο σας άθλημα στους Ολυμπιακούς αγώνες,μιλάω για σένα και @ΑΝΤΖΕΛΟ , μάλλον είναι ..η ξιφασκία...σωστά;Τσάκο και άσπρη κρέμα από γκιουζελ όνειρο
Τύπε έχεις και εσύ προσωπικό για τα κουκούτσια ή τα αγοράζεις άνευ ?Φασολάκια φρέσκα με πατάτες, φέτα και ψωμάκι χωριάτικο με προζύμι.
Φρούτο σταφύλι.
Εγώ είμαι φτωχός δεν έχω προσωπικό μαγείρους, μαγείρισσεςΤύπε έχεις και εσύ προσωπικό για τα κουκούτσια ή τα αγοράζεις άνευ ?
Πολύ ωραίο εποχιακό απλό και λιτόΦασολάκια φρέσκα με πατάτες, φέτα και ψωμάκι χωριάτικο με προζύμι.
Φρούτο σταφύλι.
Γαμανε, ΓΑΜΑΝΕΤα "μοτσαρελάκια" λέγονται - Bocconcini… βλάχε.!!
Απλά .. Προσωπικό.. για να καλύπτει ανάγκες..Αξια νοικοκυρα η Ηλέκτρα!
Πάσης φύσεως!!Απλά .. Προσωπικό.. για να καλύπτει ανάγκες..