cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.046
- Πόντοι
- 3.556
Θα πάς σε πανυγήρι τύπε?Φακορυζο και πατάτες τηγανιτές με φέτα. Χωρίς φρούτο, χωρίς σαλάτα.
Το βράδυ έχει γουρνοπουλα.
Θα πάς σε πανυγήρι τύπε?Φακορυζο και πατάτες τηγανιτές με φέτα. Χωρίς φρούτο, χωρίς σαλάτα.
Το βράδυ έχει γουρνοπουλα.
Στην ορεινή Πελοπόννησο που βρίσκομαι τωρα δεν χρειάζεται να έχει πανηγυρι για να βάλουν γουρνοπουλα.Θα πάς σε πανυγήρι τύπε?
Στην ορεινή Πελοπόννησο που βρίσκομαι τωρα δεν χρειάζεται να έχει πανηγυρι για να βάλουν γουρνοπουλα.
Για γλυκό είπες στην κοπέλα τι θα έχει???Ηλέκτρα τι έχουμε για βραδινο ;
Αμέσως κύριε Πάνο. Σηκώνομαι απο την πισίνα που είμαι τόπλες και ξεκινώ την εργασία. Εχω καεί κύριε Πάνο.. να ..πιάστε το μπουτάκι μου..να βάλω Γιαούρτι ;
Κυριε Πάνο.. να έρθω το βράδυ στο υπνοδωμάτιο ; θά έχετε call girl ; αν μείνετε ικανοποιημένος με το φαγητό, θα ήθελα να σας κάνω παρέα με το κορίτσι..
Πέρκα ψητή με λαχανικά.
Πουρες Κολοκύθας.
Παντζαροσαλάτα..
Λαχανάκια Βρυξελών.
Κρουασαν πραλινας με φυστικη Αιγίνης απο την Αίγινα.
Κυριε Πάνο.. τον @Odin_ και τον @dimigoall .. πότε θα τους καλέσετε..
Σύντομα Ηλέκτρα.. να εισαι όμως και έτοιμη για τον @pastelios
Εγώ στην απέξω Πάνο;Ηλέκτρα τι έχουμε για βραδινο ;
Αμέσως κύριε Πάνο. Σηκώνομαι απο την πισίνα που είμαι τόπλες και ξεκινώ την εργασία. Εχω καεί κύριε Πάνο.. να ..πιάστε το μπουτάκι μου..να βάλω Γιαούρτι ;
Κυριε Πάνο.. να έρθω το βράδυ στο υπνοδωμάτιο ; θά έχετε call girl ; αν μείνετε ικανοποιημένος με το φαγητό, θα ήθελα να σας κάνω παρέα με το κορίτσι..
Πέρκα ψητή με λαχανικά.
Πουρες Κολοκύθας.
Παντζαροσαλάτα..
Λαχανάκια Βρυξελών.
Κρουασαν πραλινας με φυστικη Αιγίνης απο την Αίγινα.
Κυριε Πάνο.. τον @Odin_ και τον @dimigoall .. πότε θα τους καλέσετε..
Σύντομα Ηλέκτρα.. να εισαι όμως και έτοιμη για τον @pastelios
Τύπε έχεις και εσύ προσωπικό για τα κουκούτσια ή τα αγοράζεις άνευ ?
Ρευτηκες κανονικά η μέσα σε χαρτομάντιλο;Σήμερα το μενού είχε
Στήθος πάπιας με σάλτσα κόκκινου κρασιού και πατάτες dauphinoise
Γλυκό ένα κομμάτι tarte tatin και creme caramel X2
Μου πέσανε βαριά όλα αυτά και για καφρίλα χτύπησα και μια κοακόλα
Ρευτηκες κανονικά η μέσα σε χαρτομάντιλο;
Κυριλέ μενού με ρομαντικό φως κεριών...και ρέψιμο διακριτικό( ελπίζω όχι).Η φάση ήταν γκράντε ... πετσέτα βαμβακερή
Την επόμενη φορά θα ναι βράδυ υπό το φως κεριών για οικονομία ... ανέβηκε πολύ το ρεύμα
Ρε Διάβασε καλά... Κρουασάν πράλινα με φυστίκι Αιγίνης από την ΑιγιναΓια γλυκό είπες στην κοπέλα τι θα έχει???
Θα πει καλά λόγια ο @pastelios για μενα. ΧαχαΣε Διάβασε ρε καλά...
είσαι σίγουρος?Ρε Διάβασε καλά... Κρουασάν πράλινα με φυστίκι Αιγίνης από την Αιγινα
Μακαρονάδα τσουχτή,χωριάτικη,ροδάκινο και κόκκινο κρασί
σπαρκλινγκ το νερό τυπε μου ; ή ειναι κανα φτωχικο ιδιωτικη ετικέτας απο κανά σουπερμαρκετ ;Μπριζόλες λαιμου γιουβετσι.
Γραβιέρα.
Σπαρκ γουότερ.
Για μεσημέρι αυτά.
Για βράδυ βλέπουμε, τώρα ξυπνησα
Φοροφυγα φάε τώρα που μπορείς γιατί στην Στέγη Χαρτοπολεμου θα έχει φακές με κατσαρίδεςμαριναρισμένο στήθος κοτόπουλο με ρύζι, χωριάτικη, σπανακόπιτα και μπύρα χάρμα φουλ παγωμένη
για γλυκό θα πιώ φρέντο εσπρέσσο 4πλό