enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
τυπε αποκλειεται να ειμαι ο μυστης σαουλ.εγω δεν εχω ουτε ψυγειο ουτε παριζακι.ουτε ειχα ποτε μου
Τουλαχιστον κάτι από εκεί ας έτρωγε...επιλογές από συντηρητικές ως βαρετές.Αν σκεφτείς ότι ο τύπος μένει στη Βραζιλία...
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ από Βραζιλιάνικα εστιατόρια...
Ε ναι, δεν είναι γκουρμεδιάρης σαν και σένα...Τουλαχιστον κάτι από εκεί ας έτρωγε...επιλογές από συντηρητικές ως βαρετές.
Που χάθηκες μαρή αρρώστια...;τυπε αποκλειεται να ειμαι ο μυστης σαουλ.εγω δεν εχω ουτε ψυγειο ουτε παριζακι.ουτε ειχα ποτε μου
Κριμας,κριμας...Ε ναι, δεν είναι γκουρμεδιάρης σαν και σένα...
Εσυ δλδ που δειχνεις να ξερεις, τι θα με συμβουλευες να γευματιζα?Κριμας,κριμας...
Σαν να πας στα Γιάννενα και να τρως γύρο αντί για βατραχοπαδαρα...
Πες μας κι εσύ τι τσιμπησεςτυπε αποκλειεται να ειμαι ο μυστης σαουλ.εγω δεν εχω ουτε ψυγειο ουτε παριζακι.ουτε ειχα ποτε μου
τύπε μονο γκουρμέ ο τυπος, ειδικα με κοσιώνηΕ ναι, δεν είναι γκουρμεδιάρης σαν και σένα...
Δε μπορεί, κάποιο λάθος θα έχει γίνει...τύπε μονο γκουρμέ ο τυπος, ειδικα με κοσιώνη
Σία Κοσιώνη - Page 72 - bourdela.com forum
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:www.bourdela.com
Στα Γιάννενα;Εσυ δλδ που δειχνεις να ξερεις, τι θα με συμβουλευες να γευματιζα?
Εννοείται ..εδώ πέρα άλλοι αποθεώνουν πλεμποχλαπατσες....!τύπε μονο γκουρμέ ο τυπος, ειδικα με κοσιώνη
Σία Κοσιώνη - Page 72 - bourdela.com forum
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:www.bourdela.com
A καταλαβα, βαθια γνωσιςΣτα Γιάννενα;
Βατραχοπαδαρα η έστω χέλι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...αν είναι να φας σουβλάκια ...ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ.
Τύπε τι δεν κατάλαβες;O αργυρότετεοιος τρώει πράγματα που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση από τον ανθρώπινο οργανισμο...A καταλαβα, βαθια γνωσις
A κατάλαβα ..κάτσε σπίτι.A καταλαβα, βαθια γνωσις
Από την Σία,έχει υπέρτατη Αξία!Τύπε τι δεν κατάλαβες;O αργυρότετεοιος τρώει πράγματα που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση από τον ανθρώπινο οργανισμο...
Τύπε τώρα μου θύμισες μια φορά που ήμουν στη Κορέα,Στα Γιάννενα;
Βατραχοπαδαρα η έστω χέλι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...αν είναι να φας σουβλάκια ...ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ.
Εσύ πρέπει να κάνεις άφοβα ακόμα και ακα κρεμπιε backdoor στο σκατοΜεταξο αφού επέζησεs από αυτήν την εμπειρία.Τύπε τώρα μου θύμισες μια φορά που ήμουν στη Κορέα,
λέω θα φάω κάτι τοπικό, εντάξει τα κρέατα δεν τα εμπιστευόμουν
Λέω θα δοκιμάσω ψάρι, του πούστη σκέφτηκα αφού θα το δω θα ξέρω τι τρώω.
Το βλέπω να κολυμπάει σε ενυδρείο, του λέω πόσο κάνει?
... οκ ψήστο και ρίξε και τα σχετικά...
τώρα εντάξει το εστιατόριο δεν είχε ούτε καρέκλες, ούτε μαχαιροπήρουνα
τελικά το φέρνει με τα συνοδευτικά στη τιμή (μπύρα έξτρα)
Τα συνοδευτικά ήταν κάτι άψητα σαλιγκάρια κάτι σαν ψείρες στιρ φράι κλπ.
Ευτυχώς επέζησα
Λες αν δουν τηγανητές πατάτες για συνοδευτικό σε ελληνικό εστιατόριο να ζαλιστουν;Τύπε τώρα μου θύμισες μια φορά που ήμουν στη Κορέα,
λέω θα φάω κάτι τοπικό, εντάξει τα κρέατα δεν τα εμπιστευόμουν
θα δοκιμάσω ψάρι, του πούστη σκέφτηκα αφού θα το δω θα ξέρω τι τρώω.
Το βλέπω να κολυμπάει σε ενυδρείο, του λέω πόσο κάνει?
... οκ ψήστο και ρίξε και τα σχετικά...
τώρα εντάξει το εστιατόριο δεν είχε ούτε καρέκλες, ούτε μαχαιροπήρουνα
τελικά το φέρνει με τα συνοδευτικά στη τιμή (μπύρα έξτρα)
Τα συνοδευτικά ήταν κάτι άψητα σαλιγκάρια κάτι σαν ψείρες στιρ φράι κλπ.
Ευτυχώς επέζησα
Όλα τα περιμένω από τους Νότιοι αλλά να μην αρέσει η ρωσική στον τύπο Αντζελο ήτο καίριο πλήγμαΤσιμπα ένα λικε για την ρωσική....γαμηθηκαν όλοι οι Νότιοι με το τζατζίκι.
Χαχαχ κριμα ....εκανε πως ηξερε ρε γαμωτ, θα μαθαιναμε και τιποτα αλλα το γυρισε στην λιμνη του αλη πασα το εργοΤύπε τι δεν κατάλαβες;O αργυρότετεοιος τρώει πράγματα που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση από τον ανθρώπινο οργανισμο...