Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.395
- Πόντοι
- 2.046
Τιμή και Δόξα στο Βασιλέα και τον Διάδοχο.τυπε σιγουρα δεν ειναι χάσκι ;
Γιατι αλλιως το μηνυμα ειναι σε λαθος νημα
Τιμή και Δόξα στο Βασιλέα και τον Διάδοχο.τυπε σιγουρα δεν ειναι χάσκι ;
Γιατι αλλιως το μηνυμα ειναι σε λαθος νημα
Εναλλακτικά υπάρχει και ο μάγειρας αν θες περισσότερες πληροφορίες: Νώντας υπεύθυνος κουζίνας, βάρος 98 Kg, ηλικία 65 ετών, χρώμα μαλλιών μαύρα όσα έχουν απομείνει ( τα βάφει), χρώμα ματιών σκούρα, σχέση δεν έχει,προσανατολισμός ( πιστεύω ότι μάλλον είναι κωλομπαρας) σκοπός τής εργασία πρώτα να μαγειρεύει και μετά να τον μπινελικωνω.Είμαι σε δίλημμα: να ενδιαφερθω για το μενού ή να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες για την Ηλέκτρα?
Γιατί ρε μάστορα;Μια χαρά συνδυασμός είναι...άσε που δεν πας για χεσιμο μετά από λίγες ώρες γιατί η χεσογονος δράση της μπάμιας θα αναχαιτιστεί τα μάλα από την παρουσία κρέατος η κοτόπουλου.Σορρυ αλλά αίσχος … και στήθος και μπάμιες ….
Είναι όμως ένα κλασικό καλοκαιρινό πιάτο...ευτυχώς που έχει και τυρί από δίπλα ..χτυπάς ένα παγωτό από πάνω και είσαι κορυφή.Ο άχρηστος μάγειρας έφτιαξε μπριαμ συνοδεία με φέτα, δεν τρελαίνομαι μου είναι αδιάφορο, μόνο κάτι κοκακια άξιζαν που αγόρασε ο καμαριέρος το πρωί
Κάπου κοντά στο κωλοχαν..έχχμμμ...σχολείο της Γκράβας μένεις;Κοκάκια λένε και ένα παιδί στη γειτονιά μου
Μπριαμ όντως μάπα φαγητόΟ άχρηστος μάγειρας έφτιαξε μπριαμ συνοδεία με φέτα, δεν τρελαίνομαι μου είναι αδιάφορο, μόνο κάτι κοκακια άξιζαν που αγόρασε ο καμαριέρος το πρωί
Φιλτατε με παρεξηγησες.. το ενδιαφέρον μου φυσικά και είναι στην Ηλέκτρα (από την περιγραφή) αλλα δεν ήθελα να χαλάσω τον προσανατολισμό του νήματος που είναι το φαγητο... Εκτός αν στο τσίμπημα του τίτλου περιλαμβάνονται κωλαρακια και ρώγες....Εναλλακτικά υπάρχει και ο μάγειρας αν θες περισσότερες πληροφορίες: Νώντας υπεύθυνος κουζίνας, βάρος 98 Kg, ηλικία 65 ετών, χρώμα μαλλιών μαύρα όσα έχουν απομείνει ( τα βάφει), χρώμα ματιών σκούρα, σχέση δεν έχει,προσανατολισμός ( πιστεύω ότι μάλλον είναι κωλομπαρας) σκοπός τής εργασία πρώτα να μαγειρεύει και μετά να τον μπινελικωνω.
Κλασσικοτατο και αγαπημένο. Εκτός από τη φέτα το απογειώνει, αν υπαρχει, προζυμενιο χωριάτικο ψωμιΕίναι όμως ένα κλασικό καλοκαιρινό πιάτο...ευτυχώς που έχει και τυρί από δίπλα ..χτυπάς ένα παγωτό από πάνω και είσαι κορυφή.
Εσυ χάνειςΦιλτατε με παρεξηγησες.. το ενδιαφέρον μου φυσικά και είναι στην Ηλέκτρα (από την περιγραφή) αλλα δεν ήθελα να χαλάσω τον προσανατολισμό του νήματος που είναι το φαγητο... Εκτός αν στο τσίμπημα του τίτλου περιλαμβάνονται κωλαρακια και ρώγες....
Ανάμεσα στο Νώντα και την Ηλέκτρα? Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!Εσυ χάνεις
Τηλέφωνο έχουμε?Η Ηλέκτρα.. Υπεύθυνη Κουζίνας:
Ύψος 1 70
Βάρος 58 kg
Χρώμα Μαλλιών: Κόκκινα
Χρώμα Ματιών: Γκρι.
Σχέση : Ελεύθερη Σχέση
Προσανατολισμός: Με άντρες και Γυναίκες.
Στήθος: C
Σκοπός της Εργασίας: Να μείνω Ικανοποιημένος.
γιατί ρε τύπε το ροκφορ πως το φτιάχνουν νομίζεις?
Την κυριότερη πληροφορία δεν μας έδωσες Πανούλη ...Η Ηλέκτρα.. Υπεύθυνη Κουζίνας:
Ύψος 1 70
Βάρος 58 kg
Χρώμα Μαλλιών: Κόκκινα
Χρώμα Ματιών: Γκρι.
Σχέση : Ελεύθερη Σχέση
Προσανατολισμός: Με άντρες και Γυναίκες.
Στήθος: C
Σκοπός της Εργασίας: Να μείνω Ικανοποιημένος.
Ευτυχώς που δρόσισε … δεν βογγηξες ??Γευμα σε βραζιλιανικο εστιατοριο σημερα
Παΐδια μοσχαρισια στα καρβουνα, πατατες τηγανητες, παντζάρι σαλατα
Επιδορπιο κρεμα βανιλια με φυστικι τριμενο
Πολυτέλεια αυτό το τελευταίο...Κλασσικοτατο και αγαπημένο. Εκτός από τη φέτα το απογειώνει, αν υπαρχει, προζυμενιο χωριάτικο ψωμι
Εσείς οι φανατικοί κρεατοφαγοι είστε γκρινιάρηδες σαν μωρά .Μπριαμ όντως μάπα φαγητό
γιατί ρε τύπε το ροκφορ πως το φτιάχνουν νομίζεις?
αφήνουν τη φέτα να μουχλιάσει και μετά στο πουλάνε για ντελικατέσεν
Σαν να φαγατε σε χασαποταβερνα στην Βάρη...καλές οι επιλογές αλλά άκυρες για βραζιλιάνικο εστιατόριο.Γευμα σε βραζιλιανικο εστιατοριο σημερα
Παΐδια μοσχαρισια στα καρβουνα, πατατες τηγανητες, παντζάρι σαλατα
Επιδορπιο κρεμα βανιλια με φυστικι τριμενο
Αν σκεφτείς ότι ο τύπος μένει στη Βραζιλία...Σαν να φαγατε σε χασαποταβερνα στην Βάρη...καλές οι επιλογές αλλά άκυρες για βραζιλιάνικο εστιατόριο.