argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.723
- Πόντοι
- 9.297
Αν είναι από τον κωλο όμορφης παρουσιάστριας ειδήσεων...
Εσύ βολεύεσαι και με άλλα σκατα...μην στο χαλασω ,έτσι;
Αν είναι από τον κωλο όμορφης παρουσιάστριας ειδήσεων...
Νταξ τυπάκο έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι...Αν είναι από τον κωλο όμορφης παρουσιάστριας ειδήσεων...
Εσύ βολεύεσαι και με άλλα σκατα...μην στο χαλασω ,έτσι;
τύπε νταξ απλα εχει μια συνηθεια ενα κουσούρι ας πουμε εκτος απο κοσιώνη ραλλη και λιγο με μαγκυ ανθρώπινα ειναι αυταΝταξ τυπάκο έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι...
Βάλτε για τον αργυρότετειο ένα κουβά σκατά με φράουλες...![]()
Η ψηφοφορια που ειναι σε εξελιξη ειναι φρεσκια ακομα και αμφίρροπη. Μεχρι τελος του μηνα δεν εχει αλλη. Αύγουστος...Κύριε νηματοθέτα @Zebu .
Αφήστε το μαδοπούτσι με τους δίπλα .
Εδώ φτάσαμε 100 σελίδες .
Πρέπει να το γιορτάσουμε με μία βαρβάτη ψηφοφορία .
Ας ρίξω μία γνώμη .
Πχ : ποιο φαγητό , φα'ι , θα μπορούσατε να τρώτε επί δέκα ημέρες συνεχόμενα και να ψηφίσω γιουβαρλάκια αυγολέμονο ...![]()
Δωσε πονο. Μην μεινεις και χωρις μεζέ, προσεχε. (bake rolls)Bake rolls και μπυρίτσα Αλφα, θα πάρω άλλες δύο σε λίγο θα τους γαμήσω τα χνώτα.
Άλλαξε ρε ψηφοφορία που βαριέσαι....Η ψηφοφορια που ειναι σε εξελιξη ειναι φρεσκια ακομα και αμφίρροπη. Μεχρι τελος του μηνα δεν εχει αλλη. Αύγουστος...
Αυτη που προτεινεις θα ειναι η επομενη. Λογικα θα εχει πολλες επιλογες με δυνατότητα παραπανω απο μια ψηφου.
Εσύ δεν χρειάζεσαι φράουλες...τα τρως και σκετα...μην χαλάσει η γεύση.Νταξ τυπάκο έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι...
Βάλτε για τον αργυρότετειο ένα κουβά σκατά με φράουλες...![]()
Τι έγινε τυπάκο σε πιάσανε οι ντροπές ξαφνικά;Εσύ δεν χρειάζεσαι φράουλες...τα τρως και σκετα...μην χαλάσει η γεύση.
Καλή όρεξη...![]()
Και σκατα τρωω απο αυτην την κωλοτρυπα...
Εγώ θέλω να γλείψω εκείνον τον δονητη...κάτι δικό της θα έχει απομείνει εκεί.
Απο τέτοιον κωλο ακομα και το σκατό σέξυ θα είναι ..![]()
Μιλούσα για Σία Κοσιώνη...εσύ χαλβαδιαζεις τίποτα πλεμπαιες για να είναι κοντά στο επίπεδο σου....ταπεινε πλεμπολαγνε.Τι έγινε τυπάκο σε πιάσανε οι ντροπές ξαφνικά;
Αφού είσαι μερακλής και το παραδέ-χεσε ...
![]()
![]()
Πες το ντε,γιατί όλοι καταλάβαμε ότι απλά σου αρέσει να τρως σκατά...Μιλούσα για Σία Κοσιώνη...εσύ χαλβαδιαζεις τίποτα πλεμπαιες για να είναι κοντά στο επίπεδο σου....ταπεινε πλεμπολαγνε.
Ρε πανουλη ούτε σεναριογράφος σέ τσόντα νά ήσουν ρε μπαγασα.Βραδινό..
Φοκατσια με καραμελωμενα κρεμμύδια.
Χταπόδι Ξυδατο.
Ρεβύθια καρμπονάρα.
Τάκος με γίγαντες.
Για γλυκό..
Gingerbread cookies με μέλι..
Έδωσα 2 ωρες ρεπό για τα γενέθλια της Ηλέκτρας.. Μου ζήτησε μόλις γυρίσει να έρθει να με δει..
Το βραδινό προσαρμόστηκε νωρίτερα για να βγει έξω για το δίωρο.
Ανεξάντλητη φαντασία ο μπαγασας.Ρε πανουλη ούτε σεναριογράφος σέ τσόντα νά ήσουν ρε μπαγασα.
Θά έβγαζες πολύ χρήμα.
Κύριε νηματοθέτα @Zebu .
Αφήστε το μαδοπούτσι με τους δίπλα .
Εδώ φτάσαμε 100 σελίδες .
Πρέπει να το γιορτάσουμε με μία βαρβάτη ψηφοφορία .
Ας ρίξω μία γνώμη .
Πχ : ποιο φαγητό , φα'ι , θα μπορούσατε να τρώτε επί δέκα ημέρες συνεχόμενα και να ψηφίσω γιουβαρλάκια αυγολέμονο ...![]()
Η ψηφοφορία ετοιμαστηκε. Να περασει ο μήνας, να επιστρέψουν οσοι λειπουν και θα μπει. Ισχύει ο, τι ανεφερα σχετικα σε αλλο σχολιο.Μας βάζεις δύσκολα τώρα με μια μόνο επιλογή.
Εγώ θα πρότεινα μέχρι δύο επιλογές στην ψηφοφορία.
θα εχει πολλες επιλογες με δυνατότητα παραπανω απο μια ψηφου. EDIT: εως και τρεις ψηφους
A) Θα σου ανακοινώσει ότι φεύγει γιατί βρήκε δουλειά σε πέντε αστέρια ξενοδοχείο.Βραδινό..
Φοκατσια με καραμελωμενα κρεμμύδια.
Χταπόδι Ξυδατο.
Ρεβύθια καρμπονάρα.
Τάκος με γίγαντες.
Για γλυκό..
Gingerbread cookies με μέλι..
Έδωσα 2 ωρες ρεπό για τα γενέθλια της Ηλέκτρας.. Μου ζήτησε μόλις γυρίσει να έρθει να με δει..
Το βραδινό προσαρμόστηκε νωρίτερα για να βγει έξω για το δίωρο.
Συμφωνώ...Γαμημενη θα γυρίσει τύπε
Βιολογικούς...ψωλιογκους να της πεις να φτιάξει αύριο